PERSOONLIJK ADVIES

Bamboe bekers bedrukken

Geef een bamboe beker cadeau aan uw relatie, klant of medewerker. De bamboe beker is een duurzaam cadeau wat veel gebruikt gaat worden! Door onze speciale technieken kunnen de bamboe bekers bedrukt worden met een tekst of uw logo, goed voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bamboe bekers bedrukken bij De Pennenboer

Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk die uw relatie, klant of medewerker echt gaat gebruiken? Kijk dan eens naar onze bamboe bekers. Bamboe groeit snel, binnen een half jaar kan de grassoort wel tot 30 meter hoog groeien. Een zeer goed ecologisch materiaal om mee te werken! De Pennenboer heeft een ruim aanbod duurzame producten in haar assortiment. Zo kunt u naast bekers ook andere bamboe producten kopen zoals bureauaccessoires, keukenartikelen, pennen en andere bamboe producten. Andere duurzame producten kopen? Kijk eens bij onze duurzaam & eco productpagina. De bamboe bekers van Pennenboer kunnen bedrukt worden en zo een mooie naam of logo van uw bedrijf of vereniging krijgen. Bestel bamboe bekers online op Depennenboer.nl!

Duurzame Bamboe drinkbekers

Duurzaamheid is erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat uw relatie een product krijgt wat minder belastend is voor het milieu. Bent u op zoek naar een mooie duurzame beker om uw koffie in mee te nemen? Kijk dan eens naar onze ECO bamboe koffiebeker. Deze beker is ideaal voor onderweg. De silicone deksel voorkomt dat u koffie tijdens het rijden, fietsen of lopen morst. De deksel is gemaakt van duurzame en herbruikbare materialen dus past het goed bij de mooie bamboe beker. Wordt de warme drank niet onderweg gedronken dan kunt u kiezen voor de ECO bamboe mok. Het handvat wordt met hitte op de beker geperst en geeft daardoor een stoere imperfecte look. Een ideaal geschenk voor uw relatie.

Bamboe bekers bestellen bij De Pennenboer!

Bamboe drinkbekers zijn het duurzame geschenk om te geven aan uw relatie. Met de bedrukking kunt u de bamboe drinkbekers voorzien van een tekst of logo. Er wordt een speciale techniek gebruikt om de bekers te bedrukken. Het bedrukken van relatiegeschenken is onze specialiteit. Wanneer u heeft besteld maken wij eerst een digitale proefdruk voor u. U kunt hier nog wijzigingen aangeven. Pas na akkoord gaan wij de artikelen bedrukken. Heeft u vragen over een product of de bedrukking? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur via chat, e-mail en telefoon. Bij De Pennenboer kunt u eenvoudig online bestellen. Er worden snelle levertijden gehanteerd zodat u de producten snel in huis heeft. Verras uw relatie met een geschenk van De Pennenboer.nl!

 
Bamboe bekers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9