Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)

Broeken

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het bedrukken van broeken is misschien niet het eerste waar u aan denkt. Vaak wordt er bij relatiegeschenken meteen gedacht aan pennen, caps en andere promotionele artikelen. Broeken met een bedrukking zijn echter ook zeer geschikt om te bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam. Vooral voor eigen gebruik zijn uw eigen bedrukte broeken onmisbaar. Heeft u medewerkers die u graag voorziet van een broek met daarop een bedrukking met uw logo of uw bedrijfsnaam, dan bent u bij De PennenBoer uiteraard aan het juiste adres. Werkkleding is in de meeste branches onmisbaar en zorgt voor een professionele en nette uitstraling. Wanneer u bijvoorbeeld denkt aan de branche detailhandel, dan staat het erg professioneel wanneer al uw personeel gekleed is in dezelfde broek. Dit is daarnaast ook nog eens erg herkenbaar voor de klant, waardoor vragen snel kunnen worden gesteld. Uw medewerkers hoeven daarnaast geen speciale broek aan te schaffen voor het werk, maar u kunt deze gewoon beschikbaar stellen. Zo zijn er voor andere branches uiteraard ook allerlei voordelen te benoemen. 

Broeken met een bedrukking combineren

Broeken met een bedrukking zijn ontzettend gemakkelijk te combineren. Bestel naast uw eigen bedrukte broeken bijvoorbeeld ook bedrukte polo’s of t-shirts om de outfit helemaal af te maken. U kunt werken met uw eigen PMS-kleuren, maar bijvoorbeeld ook kiezen uit: 

·      rood;

·      geel;

·      groen;

·      wit;

·      zwart. 

Het bedrukken van de broeken

Het bedrukken van de broeken gebeurt met een zeefdruk, transferdruk of een borduring. Er kunnen meerdere kleuren worden gebruikt in de bedrukking en u kunt deze eventueel ook op meerdere posities laten aanbrengen. Vaak wordt er gekozen voor de zak op de achterkant van de broek, maar ook voor de zijkant of de voorkant. Tussen het bedrukken van de broek met een zeef- of een transferdruk of een borduring zit prijsverschil. Onze webshop is standaard ingesteld op een zeef- of transferdruk en het is uiteraard mogelijk om een prijsopgave te vragen van een borduring van de broeken bij onze medewerkers: 

·      078 – 48 1648;

·      info@depennenboer.be;

·      de online chat in de webshop. 

Nog veel meer kleding om te bedrukken!

U vindt bij De PennenBoer nog veel meer kleding om te bedrukken, waaronder t-shirts, polo’s en overhemden!