PERSOONLIJK ADVIES

Broeken bedrukken

Bedrukte broeken zijn uitstekende relatiegeschenken om te gebruiken in combinatie met andere (on)bedrukte kleding. U kunt een gehele set bedrukte kleding weggeven aan uw medewerkers, zodat zij een representatief voorkomen hebben. Uiteraard kunt u er ook gewoon voor kiezen om alleen bedrukte broeken te bestellen. Hier vindt u onze broeken die wij voor u kunnen bedrukken. 

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte broeken in allerlei varianten! 

Broeken met een bedrukking zijn in allerlei varianten te verkrijgen, dit komt natuurlijk ook omdat ze voor veel doeleinden te gebruiken zijn. Wij hebben werkbroeken, maar ook sportbroeken en nog veel meer uitvoeringen. Het kan altijd voorkomen dat het gewenste exemplaar dat u voor ogen heeft, niet terug te vinden is in onze webshop. U kunt dan altijd contact opnemen middels onderstaande gegevens en dan zullen onze medewerkers kijken wat zij voor u kunnen betekenen. Via de webshop kunt u zelf de prijs berekenen en weet u dus precies waar u aan toe bent en kan het meteen worden voorgelegd aan naaste collega’s. U heeft de bedrukte broeken na gemiddeld 14 dagen in huis. 

Broeken bedrukken 

Broeken bedrukken kan op verschillende manieren. Hierbij is het vooral van belang welke broek u uit heeft gekozen om te gaan bedrukken en hoe u deze broek wil gaan bedrukken. Zo bepaalt onder andere het aantal kleuren, de keuze voor een bepaalde bedrukkingstechniek. De PennenBoer heeft veel kennis en kan er zo altijd voor zorgen dat het relatiegeschenk dat u heeft uitgekozen op de juiste manier wordt bedrukt. Wij werken onder andere met: 

  • de transferdruk;
  • de zeefdruk;
  • borduringen. 

Een bedrukte broek kan ook nog eventueel naar wens worden verpakt. Hiervoor biedt De PennenBoer speciale diensten aan. Zo kunt u de bedrukte broeken per stuk laten verpakken en bijvoorbeeld ook nog een kaartje toevoegen, maar u kunt ze ook zo vergeven.

Contact opnemen

Wanneer u nieuwsgierig bent naar de diensten die wij allemaal aanbieden, is het altijd mogelijk om contact op te nemen. Bij De PennenBoer bestelt u vanuit Nederland en België en daarom kunt u ook vanuit beide landen contact opnemen: 

Nederland: 074 – 711 0211 en info@depennenboer.nl;

België: 078 48 1828 en info@depennenboer.be

Combineer de bedrukte broeken!

Combineer deze bedrukte geschenken met truien, t-shirts en softshell.

Broeken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.