PERSOONLIJK ADVIES

Jas bedrukken

Door goedkoop jassen bedrukken kunt u uw eigen bedrijf goed promoten. Daarnaast zorgt het er ook voor dat uw bedrijf er verzorgd en professioneel uitziet. Uiteraard kunt u de goedkoop bedrukte jas ook weggeven aan uw relaties, klanten of werknemers. Laat de jassen bedrukken met logo of bedrijfsnaam en deel ze uit. Wanneer u de jas laat bedrukken bij De Pennenboer, dan maken wij een gratis digitale proefdruk voor u. Hierdoor kunt u het resultaat zien en eventueel nog wat wijzigen. Laat u uw werknemers rondlopen in bedrukte jassen met logo? Dan kunnen zij direct reclame maken voor uw bedrijf. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken en kennis laten maken met uw bedrijf. Een ideaal promotieartikel dus!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte jassen inzetten als promotieartikelen

Jassen bedrukken met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo is natuurlijk mogelijk bij De Pennenboer. Via onze webshop bestelt u gemakkelijk allerlei verscheidene relatiegeschenken, zonder dat u hiervoor door verschillende catalogi hoeft te bladeren. U kunt vanachter uw eigen bureau op uw gemak al onze soorten relatiegeschenken, waaronder onze goedkope jassen met bedrukking bekijken en daarna eenvoudig bestellen. Bedrukte jassen kunt u breed inzetten. Want u kunt deze bijvoorbeeld aan uw werknemers geven, maar het is ook mogelijk om jassen te bedrukken voor bijvoorbeeld een beurs. Hierdoor kunt u in combinatie met de betreffende beurs een mooie jas bedrukken voor uw personeel die op de beurs staan. Er zijn verschillende soorten goedkope jassen met bedrukking, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld; bodywarmers, regenuitvoeringen en fleece uitvoeringen.

Een goedkoop bedrukte jas beschermt tegen de kou en is zeer handig in gebruik. In een bedrukte jas zitten zakken waar dingen in kunnen worden bewaard. Met dit relatiegeschenk creëert u veel naamsbekendheid. Want wanneer bijvoorbeeld uw werknemers de bedrukte jassen dragen op een beurs of drukke winkelstraat is uw bedrijfsnaam of logo door veel mensen te zien. Als u een kleur uitkiest waar uw bedrukking goed op uitkomt zal deze extra goed opvallen. Zo creëert u een uniek beeld en zal de bedrukking goed opvallen.

Jassen bedrukken bij De Pennenboer

Jassen bedrukken kan bij De Pennenboer gewoon met een zeefdruk of een transferdruk. Beide technieken bedrukken met meerdere kleuren, waardoor u voor een kleurrijke bedrukking kunt kiezen. Naast jassen bedrukken kunt u ook kiezen om jassen te laten borduren. Wanneer jassen laat borduren krijgt de jas een chique uitstraling en u kunt de jas zowel aan de voor- als achterzijde borduren. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat door het aanbrengen van een borduring, de goedkope jas met bedrukking niet meer helemaal waterdicht is. Dit komt omdat er gebruikt wordt gemaakt van steken die door de jas heen gaan en er dus hele kleine gaatjes ontstaan. Als u echter alleen een kleine borduring aan de voorkant van de goedkope jas laat aanbrengen, kan deze nog prima in de regen worden gedragen. Denk hier bijvoorbeeld aan het borduren van uw logo op de jas.

Contact opnemen en een breder assortiment

Goedkoop bedrukte jassen bestelt u dus gewoon bij De PennenBoer. Echter gaat ons assortiment nog veel verder dan jassen bedrukken. Bij De Pennenboer kunt u namelijk talloze relatiegeschenken en promotieartikelen bedrukken. Wij bieden bijvoorbeeld ook andere textiel zoals sokken, sjaals, mutsen en T-shirts. Heeft u vragen over het bedrukken van onze producten of over de producten zelf? Of wilt u advies ontvangen voor het kiezen van een bedrukking of artikel? Dan kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens. Beide telefoonnummers zijn iedere werkdag tussen 08:30 uur en 17:00 uur te bereiken. Een e-mail sturen kan natuurlijk altijd.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Jas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10