PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop notitieboekjes bedrukken kan gewoon bij De PennenBoer. Het bedrukken van goedkope notitieboekjes doen wij bijna dagelijks. Dit is dan ook mogelijk op veel verschillende manieren. Bedrukte notitieboekjes zijn goedkoop in aanschaf bij De PennenBoer en in veel verschillende varianten te bestellen. Allereerst is er een groot verschil op te merken in de afmeting van de goedkope notitieboekjes. Deze zijn namelijk te bestellen in:

  • A4;
  • A5;
  • A6;
  • A7.

Goedkoop bedrukte notitieboekjes zijn in verschillende afmetingen te bestellen, omdat ze vaak voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Het ene doeleinde vergt een groot goedkoop notitieblok met bedrukking op A4-formaat, terwijl het voor het andere doeleinde prima is om goedkope notitieboekjes van A5- of A6-formaat te bedrukken. Daarnaast is er ook nog verschil in het papier dat de goedkope notitieboekjes bevat. Veel bedrijven kiezen voor gelinieerd papier, maar soms is het juist nodig om goedkope notitieboekjes te bestellen met blanco papier of zelfs met geruit papier. Ook deze zijn gewoon te verkrijgen via De PennenBoer.

Het bedrukken van goedkope notitieboekjes

Het bedrukken van goedkope notitieboekjes is mogelijk op verschillende manieren. Er kan bijvoorbeeld alleen een logo of bedrijfsnaam worden aangebracht op het notitieboekje, maar het is ook mogelijk om een eigen ontwerp aan te brengen op de goedkope notitieboekjes en deze van boven naar onder in eigen stijl van een bedrukking te voorzien. De medewerkers van De PennenBoer stellen graag een vrijblijvende digitale proefdruk voor u op, zodat u het eindresultaat alvast kunt bekijken.

De levertijd van goedkope bedrukte notitieboekjes

Het leveren van goedkope bedrukte notitieboekjes kan al erg snel bij De PennenBoer. In overleg is het namelijk al mogelijk om deze met 6 werkdagen bedrukt bij u op kantoor (of een ander afleveradres) te bezorgen.

Contact

De medewerkers van De PennenBoer denken altijd graag met u mee en daarom kunt u ook gerust vrijblijvend contact opnemen, via:

Toch nog op zoek naar andere goedkoop bedrukte relatiegeschenken?

Bent u toch nog op zoek naar andere goedkoop bedrukte relatiegeschenken? De PennenBoer heeft nog veel meer relatiegeschenken, namelijk: bureau accessoires, documentenmappen en linialen!

Notitieboekjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.