PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken

Wilt u goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken bestellen? Dat kan eenvoudig in de webshop van De PennenBoer. Op deze pagina vindt u ons assortiment met deze veilige rugzakken die bedrukt kunnen worden met bijvoorbeeld een bedrijfsnaam of logo. De anti-diefstalrugzakken zijn er in diverse prijsklassen. U kunt ze al bestellen vanaf twaalf euro. Bedrukte anti-diefstalrugzakken zijn zeer gewilde relatiegeschenken: u maakt de ontvanger er erg blij mee. Deze zal met de rugzak met een gerust gevoel gaan reizen; alle persoonlijke bezittingen zijn immers veilig opgeborgen.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken | Veilige opties

Goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken hebben diverse veilige opties. De ritsen zijn goed verborgen en bovendien alleen te openen als de rugzak niet gedragen wordt. Heeft u de rugzak om? Dan kan niemand er dus toegang toe krijgen. Daarnaast hebben deze rugzakken vaak diverse verborgen vakjes, waar u uw belangrijke eigendommen, zoals sleutels, bankpasjes en uw telefoon, veilig kunt opbergen. Niemand zal ze hieruit kunnen halen. Ook hebben veel anti-diefstalrugzakken een extra plastic laag aan de binnenzijde van de stof, waar een mes of ander scherp voorwerp niet doorheen kan snijden.

Goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken | Extra handige mogelijkheden

De meeste anti-diefstalrugzakken hebben extra functionaliteiten. Zo hebben de meeste één of twee extra vakken om een tablet en/of laptop in op te bergen. Ook kunt u in sommige rugzakken een tablet of telefoon opladen met de geïntegreerde powerbank. En dankzij de reflecterende details op een deel van de anti-diefstalrugzakken bent u in het donker goed zichtbaar.

Goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken | Bedrukking

Bij de PennenBoer bestelt u goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken. De rugzakken worden doorgaans bedrukt middels zeefdruk of transferdruk. Hierbij kunt u kiezen voor enkele PMS-kleuren, bijvoorbeeld de exacte kleuren van uw bedrijf. Of kies bij sommige anti-diefstalrugzakken voor full colour, hiermee kunt u alle digitale kleuren combineren in één bedrukking.

Contact met ons opnemen

Heeft u vragen over goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken? Neem gerust contact met ons op via:

Zoekt u een ander goedkoop relatiegeschenk?

Bekijk dan ook onze pennenkeycords en aanstekers.

Goedkoop bedrukte anti-diefstalrugzakken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima uitvoering en goede service

Gillian uit Tongeren

10

Goede service goede levering goede prijs klantvriendelijkheid is super

Daniël uit Bergen op Zoom

10

Heel goede service!

Sint Ursula Instituut uit Wilrijk

9

Aanstekers

Timmy uit -

10