PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte opvouwbare tassen

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte opvouwbare tassen bestellen doet u eenvoudig en snel via de webshop van De PennenBoer. De opvouwbare tassen zijn erg populair. Sinds winkels geen gratis plastic zakjes meer mogen weggeven, gebruiken veel consumenten een herbruikbare tas. En dan is het wel zo handig als dit een opvouwbare tas is. Veel mensen hebben op diverse plekken bedrukte opvouwbare tassen liggen: in de auto, in de fietstas, op het werk en een paar extra in het boodschappenkrat. De bedrukte opvouwbare tassen worden dus veel gebruikt, waardoor uw bedrukking steeds opnieuw gezien wordt.

Bedrukte opvouwbare tassen | Assortiment

Ons assortiment opvouwbare tassen wordt steeds ruimer. U vindt hier tientallen soorten, waarbij u veel keuze hebt in kleuren en modellen. Kies voor een tas met lange of korte hengsels, voor een koeltas of een gewone tas en voor een open of gesloten tas. En kiest u een gesloten tas, wilt u deze dan met een rits of een drukknoop? Komt u er niet uit? Vraag gerust advies aan ons!

Bedrukte opvouwbare tassen | Bedrukken

Hoe worden de bedrukte opvouwbare tassen gemaakt? U kunt ons een logo, bedrijfsnaam, afbeelding of tekst aanleveren. Wij maken dan gratis een digitale drukproef voor u, zodat u op uw beeldscherm alvast ziet hoe het product er met de bedrukking uit komt te zien. Bent u het hiermee eens? Dan kunt u de bestelling plaatsen. Wilt u graag nog iets veranderen aan de digitale drukproef? Dan geeft u dit aan ons door en ontvangt u een aangepaste variant. U kunt bij de meeste bedrukte opvouwbare tassen kiezen uit één, twee, drie of vier pms-kleuren voor de bedrukking. Sommige tassen kunnen full colour bedrukt worden. U heeft dan keuze uit alle digitale kleuren.

Bedrukte opvouwbare tassen | Contact

Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag hulp bij het uitzoeken van een product? Wij helpen u graag. Neem gerust contact met ons op over bedrukte opvouwbare tassen of andere producten. Dat kan via de chat in onze webshop of via:

Bekijk ook dit!

Heeft u naast bedrukte opvouwbare tassen ook interesse in katoenen tassen, boodschappentassen of sporttassen?

Bedrukte opvouwbare tassen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.