PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope snoeppotten met bedrukking staan overal goed! Zowel bij de receptie, als in uw eigen kantoor, als bij uw klanten of relaties thuis. Een goedkoop bedrukte snoeppot is een tijdloos geschenk dat eenvoudig weggegeven kan worden, omdat het voor iedere zoetekauw altijd welkom is! 

Een goedkoop bedrukte snoeppot kunt u bij De PennenBoer gemakkelijk online bestellen. Op onze website kunt u ons gehele assortiment vinden, waarna u hierin een keuze maakt. Als u de keuze eenmaal heeft gemaakt kunt u al uw wensen eenvoudig invullen. U kunt de gewenste bedrukking uploaden en zelfs online betalen. Als uw betaling is voltooid, worden de goedkope snoeppotten zo snel mogelijk in productie genomen waarna u ze op een adres naar keuze ontvangt. Goedkoop betekent bij ons niet dat u hoeft in te leveren op de kwaliteit. Wij garanderen een goede kwaliteit voor al onze geschenken.

Goedkope snoeppotten met bedrukking – wat kunt u ermee? 

Goedkope bedrukte snoeppotten worden vrijwel nooit leeg weggegeven. Natuurlijk verschilt dit per bedrijf en kan het voor de één wel voor de hand liggen om ze leeg weg te geven, terwijl dit voor een ander helemaal niet het geval is. Bij De PennenBoer kunt u kiezen tussen beide opties. U kunt zowel een lege snoeppot weggegeven, als een gevulde. Een goedkoop bedrukte snoeppot kan met verschillende snoepjes worden gevuld, zoals:

  • zuurtjes;
  • pepermuntjes;
  • dropjes;
  • kauwgom;
  • lolly’s;
  • en meer! 

Persoonlijke wensen

Een goedkope snoeppot kunt u vullen met inhoud naar keuze. Deze inhoud kan per stuk of per een bepaald aantal zijn verpakt, maar kan ook geheel los in de goedkope snoeppot worden gedaan. De meeste snoepjes die per stuk of per een bepaald aantal verpakt zitten, kunnen apart worden bedrukt. Wij kunnen de bedrukte snoeppot, eventueel met inhoud, naar wens ook sierlijk inpakken, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid. Een verpakte snoeppot is ook erg origineel om weg te geven aan goede relaties/klanten.

Contact

Als u graag meer informatie wilt over het bedrukken, inpakken of over het geschenk zelf, kunt u simpel contact opnemen via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Soortgelijke geschenken

Soortgelijke geschenken in ons assortiment zijn: snoepgoed, promotieartikelen en mokken.

Bedrukte snoeppotten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.