PERSOONLIJK ADVIES

Rekenmachine bedrukken

Goedkoop bedrukte rekenmachines zijn geliefde geschenken in allerlei branches. Wie moet er nu niet zo af en toe even snel iets uitrekenen? Dan is het erg prettig als men een rekenmachine naast zich heeft liggen. Laat daarom een rekenmachine bedrukken en deel deze uit aan uw relaties, klanten of medewerkers! Bij De PennenBoer kunt u rekenen op een breed aanbod, kwaliteit, een scherpe prijs en een snelle levering. Doordat de bedrukte rekenmachines gebruikt worden door zowel zakelijke als particuliere relaties is het een uitstekend geschenk! Wilt u een rekenmachine laten bedrukken? Dan kan De PennenBoer u hierbij helpen. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel de gewenste rekenmachine eenvoudig via de website. Wilt u graag advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Rekenmachine met logo bedrukken bij De PennenBoer

Rekenmachines bedrukken kan met verscheidene bedrukkingstechnieken bij De PennenBoer. Veelal maken wij gebruik van de tampon- en zeefdruk, deze zijn voordelig en bieden een goed eindresultaat aan uw geschenk. Voordat u een keuze qua bedrukking maakt, moet u eerst bedenken wat u precies wilt bereiken met de goedkope rekenmachine. Wilt u het geschenk puur voor extra naamsbekendheid gebruiken? Kies dan voor een grote en herkenbare bedrukking die makkelijk te onthouden is. Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rekenmachine met logo. Wilt u echter het geschenk weggeven aan personen die uw bedrijf al kennen? Dan kunt u kiezen voor een kleine subtiele bedrukking. Laat u een rekenmachine met logo bedrukken, dan is uw bedrijf altijd goed herkenbaar in beeld wanneer de rekenmachine gebruikt worden. Ook een rekenmachine laten bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig online via onze website!

Rekenmachine bedrukken en combineren met ons ruime aanbod

Goedkope rekenmachines met bedrukking zijn er bij De PennenBoer in een zeer breed aanbod. Hierdoor kunt u kiezen uit verschillende soorten rekenmachines, waardoor voor vrijwel elke doelgroep een geschikte rekenmachine bedrukt kan worden. Daarnaast kunt u de rekenmachine ook goed combineren met andere geschenken om zo een mooi pakket uit te delen. Zit uw doelgroep bijvoorbeeld veel op kantoor? Dan kunt u een rekenmachine bedrukken en uitdelen, want die komt zeker van pas. Maar de rekenmachine met logo of andere bedrukking kunt u dan ook combineren met bijvoorbeeld een visitekaarthouder, een bedrukte mok, notitieblokken en natuurlijk pennen. Door een rekenmachine te bedrukken en te combineren met deze producten komt u op verschillende manieren naar voren tijdens een werkdag. Ook zijn de notitieblokken, pennen of mokken goed te gebruiken bij iemand thuis of voor andere doelgroepen.

Uitstekende kwaliteit en service tegen een scherpe prijs

Een rekenmachine bedrukken kan dus uitstekend bij De PennenBoer. Wij bieden een uitstekende kwaliteit en dankzij ons gratis digitale proefdruk weet u precies hoe de bedrukking eruit komt te zien. Daardoor bent u ook verzekerd van een topservice en dat tegen de scherpe prijzen van De PennenBoer. Mocht u niet precies weten welke rekenmachine u wilt bedrukken of welke bedrukking voor u het beste is, dan helpen onze specialisten u hier graag bij. Neem daarvoor contact met ons op via onderstaande mogelijkheden of stel uw vraag in de live chat op onze website. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur goed te bereiken.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Rekenmachine bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10