PERSOONLIJK ADVIES

Rekenmachines bedrukken

Goedkoop bedrukte rekenmachines zijn geliefde geschenken in allerlei branches. Wie moet er nu niet zo af en toe even snel iets uitrekenen? Dan is het erg prettig als men een rekenmachine naast zich heeft liggen. Bestel jouw bedrukte rekenmachines vandaag nog en misschien is het jouw rekenmachine die op het bureau ligt!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Een goedkope rekenmachine met bedrukking bestel je natuurlijk ook gewoon bij De PennenBoer. De PennenBoer staat voor:

  • breed aanbod;
  • snelle afhandeling;
  • goed advies.

Goedkope rekenmachines met bedrukking zijn eigenlijk niet meer weg te denken. Je zal ze overal tegenkomen, zowel in werksferen als in huiselijke sferen. Iedereen moet wel eens snel iets uitrekenen en dan komt de goedkope rekenmachine met jouw bedrukking erg goed uit. Men heeft vaak standaard een bedrukte rekenmachine op het bureau liggen, om even snel iets uit te rekenen. Hierdoor zal jouw bedrukking in aanraking komen met andere personeelsleden.

Goedkope rekenmachines met bedrukking – aanbod 

Goedkope rekenmachines met bedrukking zijn er bij De PennenBoer in een zeer breed aanbod. Wij bieden jou namelijk niet alleen de standaard goedkope rekenmachines aan, maar ook goedkope rekenmachines met meerdere functionaliteiten. Functionaliteiten veelvoorkomend zijn in combinatie met dit geschenk:

  • liniaal;
  • puzzel;
  • visitekaarthouder;
  • muismat.

Een goedkope rekenmachine in combinatie met één van de bovenstaande functionaliteiten kan je eigenlijk alleen maar meer voordeel opleveren. De goedkope rekenmachine met bedrukking zal niet alleen worden gebruikt om te rekenen maar ook voor andere doeleinden. Een hoger gebruik betekent een hoger bereik!

Goedkope rekenmachines bedrukken 

Goedkope rekenmachines bedrukken kan op verscheidene manieren bij De PennenBoer. Veelal maken wij gebruik van de tampon- en zeefdruk, deze zijn voordelig en bieden een goed eindresultaat aan jouw geschenk. Voordat je een keuze qua bedrukking maakt, moet je eerst bedenken wat je precies wilt bereiken met de goedkope rekenmachine. Wil je het geschenk puur voor extra naamsbekendheid gebruiken? Kies dan voor een grote en herkenbare bedrukking die makkelijk te onthouden is. Wil je echter het geschenk weggeven aan personen die jouw bedrijf al kennen? Dan kun je kiezen voor een kleine subtiele bedrukking. 

Contact met De PennenBoer

Een goedkope rekenmachine bedrukken kan dus uitstekend bij De PennenBoer. Mocht je niet precies weten welke goedkope rekenmachine of bedrukking voor jou het beste is, dan helpen wij je hier graag bij. Wij zijn meer dan alleen een webshop, je kunt ons namelijk ook op werkdagen tussen 08:30 uur een 17:00 uur via onderstaande gegevens telefonisch bereiken!

De PennenBoer is gemakkelijk te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer functionele geschenken 

Kijk voor meer functionele geschenken bij pennen, potloden en keycords!

Rekenmachines bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9