PERSOONLIJK ADVIES

Een goedkope rekenmachine met bedrukking bestelt u natuurlijk ook gewoon bij De PennenBoer. De PennenBoer staat voor:

  • breed aanbod;
  • snelle afhandeling;
  • goed advies.

Goedkope rekenmachines met bedrukking zijn eigenlijk niet meer weg te denken. U zult ze overal tegen komen, zowel in werksferen als in huiselijke sferen. Iedereen moet wel eens snel iets uitrekenen en dan komt de goedkope rekenmachine met uw bedrukking erg goed uit. Men heeft vaak standaard een bedrukte rekenmachine op het bureau liggen, om even snel iets uit te rekenen. Hierdoor zal uw bedrukking in aanraking komen met andere personeelsleden.

Goedkope rekenmachines met bedrukking – aanbod 

Goedkope rekenmachines met bedrukking zijn er bij De PennenBoer in een zeer breed aanbod. Wij bieden u namelijk niet alleen de standaard goedkope rekenmachines aan, maar ook goedkope rekenmachines met meerdere functionaliteiten. Functionaliteiten veelvoorkomend zijn in combinatie met dit geschenk:

  • liniaal;
  • puzzel;
  • visitekaarthouder;
  • muismat.

Een goedkope rekenmachine in combinatie met één van de bovenstaande functionaliteiten kan u eigenlijk alleen maar meer voordeel opleveren. De goedkope rekenmachine met bedrukking zal niet alleen worden gebruikt om te rekenen maar ook voor andere doeleinden. Een hoger gebruik betekent een hoger bereik!

Goedkope rekenmachines bedrukken 

Goedkope rekenmachines bedrukken kunt u op verscheidene manieren bij De PennenBoer. Veelal maken wij gebruik van de tampon- en zeefdruk, deze zijn voordelig en bieden een goed eindresultaat aan uw geschenk. Voordat u een keuze qua bedrukking maakt, moet u eerst bedenken wat u precies wilt bereiken met de goedkope rekenmachine. Wilt u het geschenk puur voor extra naamsbekendheid gebruiken? Kies dan voor een grote en herkenbare bedrukking die makkelijk te onthouden is. Wilt u echter het geschenk weggeven een personen die uw bedrijf al kennen? Dan kunt u kiezen voor een kleine subtiele bedrukking. 

Contact met De PennenBoer

Een goedkope rekenmachine bedrukken kan dus uitstekend bij De PennenBoer. Mocht u niet precies weten welke goedkope rekenmachine of bedrukking voor u het beste is, dan helpen wij u hier graag bij. Wij zijn meer dan alleen een webshop, u kunt ons namelijk ook op werkdagen tussen 08:30 uur een 17:00 uur via onderstaande gegevens telefonisch bereiken!

De PennenBoer is gemakkelijk te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer functionele geschenken 

Kijk voor meer functionele geschenken bij pennen, potloden en keycords!

Rekenmachines bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10