PERSOONLIJK ADVIES

Chocolade bedrukken

Chocolade kan bij veel verschillende gelegenheden gebruikt of weggegeven worden. Hoe leuk is het om chocolade te bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of boodschap en aan te kunnen bieden aan een klant die langskomt bij uw bedrijf. De bedrukking kan zowel op het chocolaatje zelf als op de verpakking. Bedrukte chocolade is een leuk, origineel en opvallend geschenk. Leuk om als geschenk aan uw relatie te geven of om aan uw personeel te geven. Chocolade valt altijd in de smaak! Bedrukte chocolade werkt ook goed als promotiemateriaal. Bekijk alle opties! U kunt bij de Pennenboer natuurlijk ook de chocolade onbedrukt bestellen. Wilt u chocolade bedrukken? Bekijk dan onze mogelijkheden en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Chocolade bedrukken en uitdelen op verschillende momenten

Chocolade is op verschillende momenten uit te delen. Daarom heeft u vele mogelijkheden met bedrukte chocolade. Chocolade bedrukken en uitdelen kan het gehele jaar door. U kunt ook chocolade personaliseren voor uw klanten, relaties of personeel. Hiermee heeft u een leuk en persoonlijk geschenk voor de feestdagen, een verjaardag of een ander moment. Wilt u chocolade laten bedrukken? De Pennenboer helpt u graag! Laat chocolade bedrukken als:

  • Geschenk;
  • Cadeau tijdens sinterklaas;
  • Cadeau tijdens kerst;
  • Bedankje
  • Cadeau bij een jubileum.

Wilt u chocolade bedrukken voor uw relaties, klanten of personeel? Dan biedt De Pennenboer een ruim assortiment. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het bedrukken van chocolade en kunnen wij kwaliteit garanderen. Wilt u chocolade personaliseren? Ook daarbij kunnen wij helpen. Het bedrukte chocolade is een leuk geschenk om te geven aan uw relaties, klanten en personeel. Ook is het mogelijk om de bedrukte chocolade bij een groter geschenk toe te voegen, denk bijvoorbeeld aan een kerstpakket. Weet u niet goed hoe u de chocolade moet laten bedrukken of personaliseren? Onze medewerkers denken graag met u mee! Samen komt u tot de juiste bedrukking van uw chocolade.

Bedrukte chocolade als reclamemiddel gebruiken

Vrijwel iedereen lust chocolade. Daarom wordt dit geschenk niet zomaar weggegooid. Ook wordt chocolade vaak gedeeld met andere mensen. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken en is bedrukte chocolade een goed reclamemiddel. Want de bedrukking op een chocoladereep zal vaak opvallen. Daarnaast kunt u ook de chocoladewikkel laten bedrukken met opvallende kleuren, uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Hiermee laat u de ontvanger op een leuke manier kennis maken met uw bedrijf. Wilt u de chocolade of de wikkel laten bedrukken? De Pennenboer kan u hierbij helpen en biedt daarnaast scherpe prijzen en topkwaliteit!

Om ervoor te zorgen dat er voor iedereen geschikte chocolade beschikbaar is, worden er bij De Pennenboer diverse smaken aangeboden. Want wij bieden bijvoorbeeld de standaard smaken melk, wit en puur. Maar bieden ook andere chocolade aan. Neem bijvoorbeeld onze chocolade met vulling. Deze vullingen zijn bijvoorbeeld hazelnoot praliné, karamel of baileys. Hierdoor heeft u nog meer keuze. Uiteraard is het handig om te weten wat de ontvanger graag lust. Wilt u chocolade bedrukken of personaliseren? Bestel dan eenvoudig via onze website. Wij kunnen de chocolade en de wikkel voor u bedrukken. Bekijk ons aanbod online of neem contact met ons op! Onze werknemers denken graag met u mee en zullen u zo goed mogelijk helpen!

Chocolade met andere geschenken combineren

De Pennenboer biedt een ruim assortiment relatiegeschenken en promotieartikelen. Hierdoor kunt u bij ons veel meer dan chocolade bedrukken. Daarnaast is het ook mogelijk om bedrukte chocolade te combineren met andere geschenken van De Pennenboer. Hierdoor kunt u nog meer reclame (laten) maken voor uw bedrijf! Bedrukte chocolade kan bijvoorbeeld goed gecombineerd worden met andere geschenken zoals snoeppotten, rugzakken, broodtrommels of mokken. Uiteraard is ons assortiment nog veel groter. Hierdoor kunt u zelf ook eindeloos combineren met andere geschenken. Bekijk ons volledige aanbod via onze website en bestel gemakkelijk online! De Pennenboer biedt uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen en de beste service! Heeft u een relatiegeschenk of promotieartikel nodig? Bestel dan bij De Pennenboer!

Chocolade bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10