PERSOONLIJK ADVIES

Draadloze oplader bedrukken

Zoekt u een relatiegeschenk dat bij uw bedrijf past? Of wilt u juist een geschenk vinden die uw doelgroep goed kan gebruiken? Laat dan een draadloze oplader bedrukken! Want vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone die vaak dagelijks opgeladen moet worden. Daar kunt u als bedrijf nu bij helpen door het geven van een bedrukte draadloze oplader. Elke keer wanneer de smartphone opgeladen moet worden is uw logo, bedrijfsnaam of andere bedrukking weer goed te zien. Hierdoor blijft uw bedrijf (onbewust) in de gedachten van degene zitten die een bedrukte draadloze oplader hebben ontvangen. Daarnaast kunnen ook anderen de bedrukking zien, daardoor kunt u veel mensen bereiken. Wilt u ook een draadloze oplader bedrukken? Bekijk dan ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Draadloze opladers bedrukken

Wilt u draadloze opladers laten bedrukken als relatiegeschenk? Dan heeft u bij De PennenBoer een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Draadloze opladers zijn steeds populairder: opladen zonder een stekker in de telefoon of tablet te steken is natuurlijk wel erg handig. De meeste nieuwe telefoons ondersteunen het draadloze opladen. U kunt de draadloze oplader laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Ook kunt u kiezen voor een afbeelding of tekst. Kortom: u kunt de producten naar wens laten personaliseren. Om daarna uit te delen aan uw personeel, relaties of klanten. Elke keer dat de ontvanger een apparaat hiermee oplaadt, zal hij of zij aan uw bedrijf denken. Dit creëert vertrouwen en een positief gevoel.

Wijze van bedrukken

U kunt voor diverse bedrukkingstechnieken kiezen. Afhankelijk van de ondergrond en de bedrukking is het mogelijk via tampondruk, blinddruk of digitale druk. Bij sommige draadloze opladers kunt u ervoor kiezen om een sleeve te laten bedrukken en om het product te laten plaatsen. De sleeve is een stevig papier dat als een koker om het product komt. Deze sleeve kunt u uiteraard laten bedrukken, zodat u een prachtig gepersonaliseerd relatiegeschenk kunt weggeven.

Assortiment draadloze opladers

De PennenBoer heeft een groot assortiment bedrukbare draadloze opladers. Ze zijn er in diverse formaten, kleuren en prijzen. Er zijn de ‘normale’ draadloze opladers, zonder extra functie. Hieronder vallen ook de draadloze powerbanks die erg handig zijn voor onderweg. Ook kunt u kiezen voor een draadloze oplader met extra functies, zoals met:

 • usb-poorten
 • een speaker
 • een lamp 
 • een drinkfles
 • een reisadapter
 • een reisetui
 • een notitieboek
 • een muismat 


U heeft de keuze uit diverse materialen draadloze opladers, zoals:

 • bamboe
 • polyester
 • hout
 • metaal
 • kunststof

 

Contact opnemen met ons

Heeft u vragen of wilt u graag hulp bij het uitzoeken van een draadloze oplader? Neem dan contact met ons op via:
NL: info@depennenboer.nl of 074 711 02 11
BE: info@depennenboer.be of 078 481 648

Zoekt u iets anders?

Bent u niet op zoek naar draadloze opladers bedrukken? Kijk dan eens bij onze koptelefoonspowerbanks en tablethoezen.

Draadloze oplader bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9