PERSOONLIJK ADVIES

Draadloze opladers bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Draadloze opladers met bedrukking | De PennenBoer

Wilt u draadloze opladers laten bedrukken als relatiegeschenk? Dan heeft u bij De PennenBoer een uitgebreid assortiment om uit te kiezen. Draadloze opladers zijn steeds populairder en steeds meer mobiele telefoons zijn voorzien van deze functie. Het draadloos opladen is dan natuurlijk ook wel erg handig. De meeste nieuwe telefoons ondersteunen het draadloze opladen. U kunt de draadloze oplader laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Ook kunt u kiezen voor een afbeelding of tekst. Kortom, u kunt de producten naar wens laten personaliseren. Om daarna uit te delen aan uw personeel, relaties of klanten. Elke keer dat de ontvanger een apparaat hiermee oplaadt, zal hij of zij aan uw bedrijf denken. Dit creëert vertrouwen en een positief gevoel.

Diverse draadloze opladers laten bedrukken

De PennenBoer heeft een groot assortiment bedrukbare draadloze opladers. Ze zijn er in diverse formaten, kleuren en prijzen. Er zijn ‘normale’ draadloze opladers, zonder extra functies. Hieronder vallen ook de draadloze powerbanks die erg handig zijn voor onderweg. Ook kunt u kiezen voor een draadloze oplader met extra functies, zoals met usb-poorten, een speaker, een muismat en zo is er nog veel meer mogelijk. Er zijn ook verschillende draadloze opladers in ons assortiment te vinden die perfect zijn voor op het kantoor. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een draadloze oplader met pennenhouder of een portfolio met een handige draadloze oplader erin verwerkt en daarnaast andere handige features. Daarnaast hebben we ook eenvoudige ronde of rechthoekige draadloze opladers die u op tafel, de vensterbank, uw nachtkastje of het bureau kunt leggen en zo eenvoudig uw mobiel op kunt laden.

Draadloze opladers zijn al hele unieke en handige relatiegeschenken, maar om deze nog unieker en beter te maken kunt u de opladers laten bedrukken. U kunt voor diverse bedrukkingstechnieken kiezen. Afhankelijk van de ondergrond en de bedrukking is het mogelijk via tampondruk, blinddruk of digitale druk. Bij sommige draadloze opladers kunt u ervoor kiezen om een sleeve te laten bedrukken en om het product te laten plaatsen. De sleeve is een stevig papier dat als een koker om het product komt. Deze sleeve kunt u uiteraard bedrukken, zodat u een prachtig gepersonaliseerd relatiegeschenk kunt weggeven. 

Altijd unieke relatiegeschenken online kopen

Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk voor uw personeel, relaties of klanten? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse draadloze opladers van topkwaliteit. De draadloze opladers zullen lang meegaan en dit geldt ook voor de bedrukking die u erop kunt laten zetten. Bij De PennenBoer zijn er draadloze opladers te vinden die gemaakt zijn van diverse materialen van de beste kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan metaal, bamboe, polyester, hout of kunststof. Deze unieke relatiegeschenken zijn eenvoudig te laten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam. Voordat de bedrukking erop komt ontvangt u eerst een digitale proefdruk. Als u deze heeft goedgekeurd gaan wij voor u aan de slag om de relatiegeschenken zo snel mogelijk bedrukt bij u te leveren. Heeft u vragen of wilt u graag hulp bij het uitzoeken van een draadloze oplader? Neem dan contact met ons op. Zoekt u iets anders, kijk dan eens bij ons aanbod koptelefoons, powerbanks en tablethoezen. Al deze relatiegeschenken zijn te bedrukken!  

Contact opnemen met ons

NL: info@depennenboer.nl of 074 711 02 11
BE: info@depennenboer.be of 078 481 648

Draadloze opladers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

snel geleverd en goede kwaliteit

Joey hofman uit Tilburg

9

Snelle reacties en leuke producten.

Joanne uit Amersfoort

9

kwaliteit en snel geregeld

Naleya Thuiszorg uit Zoetermeer

10

Goede communicatie, snelle levering en kwaliteitsvolle producten

Ester uit Verrebroek

7