PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte jojo's

Een goedkope jojo met bedrukking is een leuk geschenk. Het geschenk kan namelijk zelf als spel worden gebruikt. Het is een spel dat leuk is voor jong en oud, vaak roept het bij de wat oudere mensen zelfs jeugdherinneringen op. Een goedkope jojo met bedrukking is zeer eenvoudig te bedienen door middel van het touwtje, waardoor het ook voor de allerkleinsten een leuk spel is. U heeft dus een zeer brede doelgroep om het relatiegeschenk aan te vergeven.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkope jojo’s met bedrukking weggeven 

Goedkope jojo’s met bedrukking zijn echte promotieartikelen. Ze zijn dus geschikt om uw bedrijf extra te promoten en veel te worden uitgedeeld. U kunt de goedkope jojo’s met bedrukking uitdelen op:

  • beurzen;
  • open dagen;
  • evenementen;
  • meetings.

Een goedkoop bedrukte jojo is dus geschikt voor een zeer brede doelgroep en verschillende doeleinden. Het geschenk kan alleen worden weggegeven, maar ook zeer goed worden gecombineerd met andere geschenken uit ons assortiment. U kunt ze ook toevoegen aan pakketten zoals; kerstpakketten, zomerpakketten, etc.

Goedkope jojo’s bedrukken 

Goedkope jojo’s worden bedrukt met een tampondruk. Een tampondruk is uiterst geschikt voor kleinere geschenken zoals goedkope jojo’s. Bij een tampondruk wordt er gebruik gemaakt van een stempel. Deze stempel is van rubber, en ‘’stempelt’’ als ware de bedrukking op de goedkope jojo. 

Een goedkope jojo kan worden bedrukt met uw logo, maar ook met een website of telefoonnummer. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatie van meerdere. Wat erg leuk is op een goedkope jojo, is om de bedrukking ook in het rond te drukken. Zo zal deze tijdens gebruik extra duidelijk opvallen. U kunt de bedrukking van het geschenk geheel aanpassen naar uw doelgroep, zo zal het geschenk extra in de smaak vallen. 

Een goedkope jojo kunt u bestellen in verscheidene kleuren. U kunt kiezen voor een kleur die u veel binnen uw eigen bedrijf gebruikt, maar juist ook voor een contrasterende kleur.

Contact opnemen

Voor het stellen van vragen kunt u altijd bij De PennenBoer terecht. U kunt ons bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Is een bedrukte jojo toch niet helemaal wat u zocht? Kijk dan eens bij frisbees, promotieartikelen en spaarpotten

Bedrukte jojo's

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle reactie

Roos uit Amsterdam

10

Top service!

Marit uit Delden

10

klantvriendelijk

Debora uit gravenzande

9

ik doe hieraan niet mee en u hoeft dat ook niet meer op te sturen.

John uit Purmerboe

7