PERSOONLIJK ADVIES

Jojo's bedrukken

Een goedkope jojo bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam is een leuk geschenk. Het geschenk kan namelijk zelf als spel worden gebruikt. Het is een spel dat leuk is voor jong en oud, vaak roept het bij de wat oudere mensen zelfs jeugdherinneringen op. Een goedkope bedrukte jojo is zeer eenvoudig te bedienen door middel van het touwtje, waardoor het ook voor de allerkleinsten een leuk spel is. Daardoor kunt u met een jojo een zeer brede doelgroep bereiken. Daarom kunt u jojo’s laten bedrukken en uitdelen aan verschillende mensen. Daarnaast is het ook een leuk geschenk om bijvoorbeeld in een kerstpakket te stoppen of bij een winactie weg te geven.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkoop jojo’s bedrukken en uitdelen

Goedkope bedrukte jojo’s zijn, naast relatiegeschenken, ook uitstekende promotieartikelen. Daarom zijn ze ook geschikt om uw bedrijf extra te promoten en kunnen ze veel worden uitgedeeld. Want als bedrijf komt u op veel plekken waar u met een klein geschenk, zoals een bedrukte jojo, veel mensen kunt bereiken. U kunt de jojo’s bedrukken en bijvoorbeeld uitdelen op:

  • beurzen;
  • open dagen;
  • evenementen;
  • meetings.

Bedrukte jojo’s zijn dus geschikt voor een zeer brede doelgroep, van jong tot oud. Daarnaast kunnen ze ook voor verschillende doeleinden worden ingezet. Hierdoor is het een handig product voor veel bedrijven. Uiteraard kun je ervoor kiezen om jojo’s te bedrukken en uit te delen, maar u kunt er ook voor kiezen om de bedrukte jojo’s te combineren met een ander relatiegeschenken of promotieartikelen. Daarnaast kunt u ze ook toevoegen aan kerstpakketten of zomerpakketten.

Goedkoop bedrukte jojo’s bestellen

Goedkope jojo’s worden bedrukt met een tampondruk. Een tampondruk is uiterst geschikt voor kleinere geschenken zoals goedkope jojo’s. Bij een tampondruk wordt er gebruik gemaakt van een stempel. Deze stempel is van rubber, en ‘’stempelt’’ als het ware de bedrukking op de goedkope jojo. Wanneer u goedkope jojo’s wilt laten bedrukken, dan kunt u de jojo’s in verscheidene kleuren bedrukken. U kunt kiezen voor een kleur die u veel binnen uw eigen bedrijf gebruikt, maar juist ook voor een contrasterende kleur. Hierin biedt De Pennenboer veel mogelijkheden.

Een goedkope jojo kan worden bedrukt met uw logo, maar ook met een website of telefoonnummer. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatie van meerdere. Wanneer u een jojo laat bedrukken, dan kunt u ervoor kiezen om de bedrukking ook in een ronde vorm te drukken. Hierdoor zal de bedrukking ook tijdens het gebruik goed opvallen. Wanneer u jojo’s laat bedrukken, dan kunt u die geheel naar uw eigen wensen aanpassen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de bedrukte jojo te laten aansluiten op uw doelgroep of om jojo’s te bedrukken die persoonlijk zijn gemaakt voor uw personeel of iets dergelijks.

Uitgebreid assortiment en scherpe prijzen

De Pennenboer heeft een ruim assortiment met verschillende promotieartikelen en relatiegeschenken. Naast jojo’s bedrukken kunt u bij ons nog veel meer producten laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Hierdoor hebben wij voor iedereen een geschikt promotieartikel of relatiegeschenk beschikbaar. Is een jojo bedrukken niet het relatiegeschenk of promotieartikel dat u zoekt? Dan is dat geen probleem! Bekijk onder andere ook de volgende categorieën: frisbees, promotieartikelen en spaarpotten. Ook deze producten kunnen wij voor u bedrukken. Daarnaast hebben wij een nog veel breder assortiment. Hierdoor kunnen vrijwel alle bedrijven een relatiegeschenk of promotieartikel bij ons vinden dat aansluit bij de beoogde doelgroep.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u graag advies ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Wij zijn eenvoudig te bereiken via onderstaande telefoonnummers en mailadres of via de live chat op onze website. Samen met onze specialisten kiest u de juiste relatiegeschenken of promotieartikelen.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Jojo's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10