PERSOONLIJK ADVIES

Tennisballen bedrukken | Assortiment

Wilt u tennisballen bedrukken? Bij De PennenBoer vindt u een verrassend assortiment tennisballen. De tennisballen zijn per drie stuks verpakt in een transparante koker met een gekleurde deksel. U heeft keuze uit diverse kleuren. Zo kunt u kiezen voor de traditionele gele tennisbal. Maar u kunt ook kiezen voor een zwarte, rode, oranje, roze, groene of witte. Door te kiezen voor deze kleuren, valt de tennisbal nog meer op. U kunt kiezen voor een transparante koker zonder etiket, of voor een klein of groot etiket.

Tennisballen bedrukken | Bedrukking

Bij De PennenBoer kunt u tennisballen bedrukken met een bedrukking naar keuze. Zowel de etiketten als de tennisballen bedrukken wij full colour. Dit betekent dat u alle kleuren kunt kiezen. Het gaat hierbij wel om digitale kleuren en geen exacte PMS-kleuren. U kunt met digitale kleuren bijvoorbeeld een heel mooi kleurverloop maken. Kiest u voor uw bedrijfsnaam of logo op de tennisbal? Of wilt u de tennisballen bedrukken met een andere tekst of een afbeelding? Er is veel mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden! U ontvangt van ons een digitale drukproef van de tennisballen met bedrukking. Pas na uw akkoord gaan wij de tennisballen bedrukken.

Contact over tennisballen bedrukken

Hier leest u al veel informatie over tennisballen bedrukken. Uiteraard begrijpen we het dat u nog andere vragen kunt hebben, of dat u graag advies wilt over welke tennisbal u het beste kunt kiezen voor uw doelgroep. Of welke bedrukking het beste past bij uw bedrijf of bij de ontvanger. De medewerkers van De PennenBoer helpen u graag. U kunt contact opnemen via:

Liever iets anders?

Is tennisballen bedrukken niet wat u zoekt? Kijk dan eens naar katoenen tassen, bierglazen of notitieboekjes.

Tennisballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10