PERSOONLIJK ADVIES

Mutsen bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte mutsen kopen bij De Pennenboer

Een relatiegeschenk of promotieartikel kan een toegevoegde waarde hebben voor uw bedrijf. U maakt uw klanten en relaties er blij mee en ook kunt u de naamsbekendheid aanzienlijk verhogen. Er zijn verschillende geschenken die het hele jaar door gegeven kunnen worden. Ook zijn er relatiegeschenken die speciaal voor de wintermaanden zijn bedoeld. Hierbij kunt u denken aan mutsen. Een muts met bedrukking is een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel waarvan u zeker weet dat uw relaties en klanten deze gaan gebruiken. Een muts houdt het hoofd niet alleen warm, maar beschermd ook de haren tegen regen en het staat erg modieus. Wilt u een muts laten bedrukken en gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres!

Muts laten bedrukken met logo

Bij De Pennenboer kunt u mutsen bedrukken in verschillende soorten en maten. Eén van de meest bestelde varianten is de simpele fleece muts die u kunt combineren met een bijpassende sjaal. Daarnaast zijn er ook wintermutsen, bontmutsen en grof gebreide beanies te vinden in ons assortiment. Omdat de mode erg veranderlijk is, is ons aanbod dat voor een deel ook. Hoewel de meeste basisartikelen altijd beschikbaar blijven, zullen de modieuze artikelen eens in de zoveel tijd veranderen.

Mutsen kunt u, bedrukt of onbedrukt, gemakkelijk en snel bestellen bij De Pennenboer. U gaat hier zelf de verschillende stappen door wat het geheel efficiënt en kostenbesparend maakt. Zo kunt u een keuze maken uit ons ruime aanbod mutsen en selecteert u het gewenste product. Daarna kunt u aangeven in welke kleur u deze wilt bestellen en kunt u een keuze maken tussen diverse bedrukkingsopties.

Wanneer u bovenstaande stappen heeft gedaan kunt u de producten bestellen. Na bestelling ontvangt u binnen 48 uur een digitale proefdruk. Hierin kunt u aangeven of alles is zoals u wenst of niet. Pas na akkoord op de proefdruk kunt u betalen en zullen wij voor u de mutsen bedrukken.

Hoogwaardige kwaliteit bedrukken en snelle levering

Een muts bedrukken wordt over het algemeen via twee druktechnieken gedaan, de zeefdruk en transferdruk. Afhankelijk van het soort muts en het materiaal wordt een keuze tussen de twee gemaakt. Bij een transferdruk komt bijvoorbeeld veel hitte vrij en is het dus niet mogelijk om direct op fleece te drukken. Een dergelijke muts bedrukken middels een transferdruk kan dus alleen als deze voorzien is van een speciaal vlakje stof die bedrukt kan worden. Het bedrukken van de mutsen gebeurt over het algemeen middels een zeefdruk. Daarnaast is het ook mogelijk om de mutsen te laten borduren. Genoeg mogelijkheden dus!

U kunt bij ons terecht voor bedrukte mutsen, maar ook voor andere winterartikelen. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Bekijk nu ons ruime aanbod en bestel de mooiste relatiegeschenken direct online!

Mutsen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

snel geleverd en goede kwaliteit

Joey hofman uit Tilburg

9

Snelle reacties en leuke producten.

Joanne uit Amersfoort

9

kwaliteit en snel geregeld

Naleya Thuiszorg uit Zoetermeer

10

Goede communicatie, snelle levering en kwaliteitsvolle producten

Ester uit Verrebroek

7