PERSOONLIJK ADVIES

Verzorgingsproducten goedkoop bedrukken

Verzorgingsproducten bedrukken en vervolgens weggeven, daarmee bereik je een grote doelgroep! Bij De PennenBoer vind je allerlei soorten verzorgingsproducten zoals manicuresets, lippenbalsem en desinfectiegel. Breed inzetbaar en gelukkige ontvangers.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkope verzorgingsproducten met bedrukking omvat een brede groep met zeer uiteenlopende producten. Eén kenmerk is bindend voor deze producten, namelijk dat men hiermee zichzelf kan verzorgen. Voorbeelden van goedkope verzorgingsproducten met bedrukkingsmogelijkheid van De PennenBoer, zijn: 

  • goedkope badsets bedrukt;
  • goedkope tissues met bedrukking;
  • goedkoop bedrukte make-up producten;
  • zonnebrand goedkoop bedrukt;
  • kwalitatieve lippenbalsem bedrukt.

Bedrukte verzorgingsproducten | origineel relatiegeschenk

Een goedkoop verzorgingsproduct is een categorie relatiegeschenken dat vaak snel vergeten wordt, omdat men eerder kiest voor pennen, aanstekers, etc. Hiermee kun je als bedrijf je voordeel doen. Een verzorgingsproduct met bedrukking kan namelijk worden aangepast aan ieder bedrijf. Men zal positief verrast zijn om een nuttig en origineel relatiegeschenk met bedrukking te mogen ontvangen. Jouw bedrijf zal daarna nog lang herinnerd worden. 

Goedkoop bedrukte verzorgingsproducten zijn zowel te gebruiken als promotieartikelen en als relatiegeschenk. Het verschil tussen beide zit hem voornamelijk in het doeleinde. Een promotieartikel met bedrukking heeft als doeleinde het bereiken van meer naamsbekendheid en aandacht trekken onder een doelgroep. Echter heeft een relatiegeschenk vaak als doeleinde om waardering uit te spreken over een samenwerking, contract, etc. Hierbij bereik je dus personen die jouw bedrijf eigenlijk al kennen. Door de verschillende prijzen in de webshop van De PennenBoer bij goedkope verzorgingsproducten, kun je beide manieren benutten.

Goedkope verzorgingsproducten bedrukken

Goedkope verzorgingsproducten bedrukken gebeurt met verscheidene bedrukkingstechnieken. De reden hiervoor is de brede groep met producten, zoals je reeds eerder hebt kunnen lezen. Ieder materiaal kan het beste op een andere manier worden bedrukt voor een langdurige bedrukking van een goede kwaliteit. De medewerkers van De PennenBoer hebben veel kennis en daardoor kunnen zij jou adviseren. Je kunt hen voor het stellen van vragen of vergaren van meer informatie ook altijd bereiken via onderstaande gegevens.

Een goedkoop verzorgingsproduct bedrukken gebeurt bij ieder bedrijf op een andere manier. Natuurlijk heeft dit ook te maken met de grootte van het goedkope verzorgingsproduct zelf. Logisch gezien kun je op een groot goedkoop verzorgingsproduct meer bedrukken dan op een kleinere uitvoering. Je kunt alleen kiezen voor een logo of naam, maar ook combinaties maken met andere soorten informatie.

Meer informatie?

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Ontdek het grote assortiment!

Ontdek het grote assortiment en kijk eens bij: lippenbalsem, jojo’s en duurzaam!

Verzorgingsproducten goedkoop bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10