PERSOONLIJK ADVIES

Metalen pennen bedrukken

Goedkope metalen pennen met bedrukking zijn de luxe geschenken onder de pennen. Dit komt niet alleen door de ambiance die ze uitstralen. Maar ook door het materiaal waarvan de pennen met bedrukking gemaakt zijn, namelijk metaal. Ze worden veel weggegeven op de wat luxere gelegenheden zoals zakelijke diners, jubilea, etc. Bij de PennenBoer heb je keuze uit veel verschillende prijsklasses van de bedrukte metalen pennen, passend bij jouw budget. Laat daarom metalen pennen bedrukken bij De PennenBoer en deel ze uit aan jouw relaties!

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Bedrukte metalen pen | diverse soorten

Een goedkope metalen pen is verkrijgbaar in vrijwel alle soorten. Wij vinden het belangrijk dat u een keuze kunt maken uit een breed assortiment, daarom bieden wij u dit ook aan. Bij de verschillende soorten kunt u denken aan:

  • vulpen;
  • rollerbal;
  • balpen;
  • etc.

Een goedkope metalen pen wordt tegenwoordig vaak geleverd in een doosje. Hierdoor heeft u eigenlijk het gehele geschenk al compleet, en kan deze zo worden weggegeven aan al uw relaties en/of klanten. Natuurlijk kan dit geschenk ook gemakkelijk aan een mailing worden toegevoegd.

Goedkope metalen pennen bedrukken 

Goedkope metalen pennen kunnen bij De PennenBoer op twee manieren worden bedrukt. Standaard gebeurt dit met een tampondruk, een tampondruk is een deugdelijke bedrukkingstechniek voor de bedrukking van de kleinere geschenken in ons assortiment. Deze wordt aangebracht door middel van een rubberen stempel met een metalen plaatje. Er zijn geen hoge temperaturen voor nodig, waardoor de metalen pen goed intact blijft.

Een goedkope metalen pen kan ook worden gegraveerd. Deze bedrukkingstechniek is alleen mogelijk als het geschenk zelf van metaal is gemaakt, en dat is bij deze pennen het geval! Een gravering vindt plaats door middel van een laserstraal. Deze laserstraal, straalt als ware uw bedrukking in het geschenk. De straal haalt het bovenste laagje van het door uw gekozen geschenk weg, waarna de bedrukking ontstaat. Het inkleuren van een gravering is mogelijk, maar kost meestal erg veel geld. De kleur die in de meeste gevallen overblijft is zilver of goud, wat een nog elegantere uitstraling geeft aan uw geschenk. 

Meer informatie

Het bedrukken van goedkope metalen pennen is dus op vele manieren mogelijk. Voor extra informatie over het bedrukken, of over het geschenk zelf, kunt u altijd contact opnemen met het verkoopteam van De PennenBoer. Zij zijn te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer pennen? 

Kijk voor meer pennen bij kunststof pennentouch screen pennen en pennen

Metalen pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9