PERSOONLIJK ADVIES

Beanies bedrukken

Door middel van een relatiegeschenk of promotieartikel kunt u klanten, relaties en andere doelgroepen verrassen. Maar kunt u ook uw waardering uitspreken over de lange samenwerking of loyaliteit van uw klanten. Zoekt u een relatiegeschenk of promotieartikel? Laat dan beanies bedrukken of borduren! Wanneer u een beanie laat bedrukken heeft u een prachtig en functioneel geschenk voor de winter. Laat bijvoorbeeld een beanies bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Dan is de kans groot dat de bedrijfsnaam of logo gezien wordt door veel mensen wanneer de bedrukte beanies gedragen worden. Hierdoor is het een goed reclamemiddel, maar ook een uitstekend relatiegeschenk of promotieartikel met veel mogelijkheden! Wilt u beanies bedrukken? Bekijk het aanbod van De PennenBoer en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Beanies bedrukken bij De PennenBoer

Waarom zou u beanies laten bedrukken en uitdelen aan uw klanten, relaties, medewerkers en andere doelgroepen? Voor meer naamsbekendheid natuurlijk! Een uitstekend goed voorbeeld zijn vooral de Unox beanies. Deze beanies worden door velen herkend. Kijk nou een Unox muts! Vaak zijn deze mutsen vertegenwoordigd bij de Nieuwjaars duik. Daarmee bereiken zij een groot publiek, met deze warmte biedende beanies. In grotere getalen nemen de deelnemers een duik voor de start van het nieuwe jaar. Veelal bieden deze beanies een extra toevoeging aan grotere publieksgroepen. Dus ook uw bedrijf kan beanies bedrukken en inzetten bij een evenement als de Nieuwjaars duik. Daarmee creëert u niet alleen meer naamsbekendheid, maar kunt u ook uw branding versterken. Ook kunt u uw huisstijl kleuren toepassen bij de beanies. Zo wordt u nog beter herkend.

Sla je slag bij ons met bedrukte beanies!

Sponsort u een schaatsteam, een ander team of wellicht een evenement of festival? Plaats groot uw logo op een beanie. Met de borduur technieken die wij beheersen, zijn er veel mogelijkheden. Met precisie beoordelen wij of uw logo geschikt is om te laten borduren op onze beanies. Wanneer u beanies laat borduren, dan geeft u de beanies net wat meer uitstraling. Ongeacht uw bedrukkingskeuze en het ontwerp dat u wilt laten bedrukken, bij De PennenBoer krijgt u een gratis digitaal voorstel. Daardoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog enkele wijzigingen doorvoeren. Want wij gaan uw beanies borduren of bedrukken wanneer u akkoord gaat met de proefdruk. Daarom bent u bij De PennenBoer niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook van de juiste bedrukking. Wilt u graag meer informatie of advies ontvangen? Neem dan contact met ons op!

Bedrukte beanies voor de wintermaanden

Als bedrijf beanies bedrukken en uitdelen in de winter? Een goede zet! Vele wintergezichten zullen deze beanies als erg fijn en comfortabel ervaren in de gure wintermaanden. Ze bieden veel warmte en zijn trendy voor iedere leeftijdsgroep. Van jong tot oud. De materialen van de beanies zijn elastisch waardoor het perfect aansluit om de hoofdomtrek van de gebruiker. Daarnaast biedt De PennenBoer nog diverse andere geschenken voor de winterse maanden. Denk bijvoorbeeld aan ijskrabbers, handschoenen, fleecedekens en sjaals. Daarnaast bieden wij nog heel veel andere categorieën aan. Bekijk onze website en bestel eenvoudig online. Vragen, meer informatie of advies ontvangen? Neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Beanies bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10