Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
  1. 5 tot 7 werkdagen (10)
Minimale afname
  1. 100 (10)
Materiaal
  1. Overig (1)
  2. Polyester (3)
Bedrukking
  1. 1 kleur (10)
  2. 2 kleuren (10)
  3. 3 kleuren (10)
  4. 4 kleuren (10)

Fleece

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Fleece bedrukken is iets dat De PennenBoer vaak doet en waarmee zij dus ook veel ervaring heeft. Fleece kan in allerlei vormen worden gemaakt en daarom vindt u bij De PennenBoer ook verschillende artikelen gemaakt van fleece stof. Fleece is een synthetische stof, welke erg populair is. Fleece staat bekend om de warmte die de stof afgeeft, dit komt door de speciale manier van produceren. Allereerst wordt de fleece erg los gebreid, waarna deze wordt gewassen en volledig in elkaar krimpt. Fleece is niet gemaakt van dierlijke producten en is ook om deze reden erg populair. U kunt hier als bedrijf natuurlijk uw voordeel mee doen! 

Het bedrukken van fleece naar uw wens

Fleece kan helemaal worden bedrukt naar uw wens. Bij dit materiaal zijn er allerlei verschillende bedrukkingstechnieken die kunnen worden gebruikt. Daarmee kunt u zich dus ook onderscheiden. U kunt een bedrukkingstechniek kiezen die u het meeste vindt passen bij het doeleinde dat u met de fleece heeft. Onze medewerkers adviseren u uiteraard ook graag en u kunt ook bij hen terecht met al uw vragen. U kunt hen dan ook iedere werkdag al bereiken vanaf half negen in de ochtend tot vijf uur in de middag, via: 

·      078 – 48 1648;

·      info@depennenboer.be;

·      online chat in de webshop. 

Bij het bedrukken van uw fleece komt u nooit voor verrassingen te staan. U ontvangt namelijk altijd een gratis digitale proefdruk, waardoor u het eindresultaat alvast digitaal kunt bekijken. Mocht er dan nog iets niet naar wens zijn, kunt u dit meteen aangeven bij de medewerkers voor De PennenBoer. Zij kijken dan graag samen met u naar de mogelijkheden. Wanneer u helemaal tevreden bent met het digitale eindresultaat, kunt u dit aan de medewerkers doorgeven en dan zullen zij de bestelling van uw bedrukte fleece zo snel mogelijk in werking stellen. 

Het bestellen van andere relatiegeschenken bij De PennenBoer

Bij De PennenBoer kunt u ook andere relatiegeschenken bestellen in de webshop. Dit is erg eenvoudig en kunt u gemakkelijk combineren met de bestelling van uw bedrukte fleece. U bekijkt de categorieën eenvoudig door deze aan te klikken. Maak eens kennis met onze: pennen, tassen en koffers!