PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope fleece relatiegeschenken

Fleece is een heerlijke warme stof die het gehele jaar door gebruikt wordt. In de winter tijdens de kou en in de zomer voor de wat koudere avonden buiten. Het is een geliefde stof die bij veel mensen in goede aarde zal vallen. Bij De PennenBoer bieden wij een goede kwaliteit fleece producten met bedrukking aan tegen een goedkope prijs. U hoeft dus geen extreme uitgaven te doen om een mooi goedkoop bedrukt fleece relatiegeschenk in huis te halen en deze te vergeven aan de doelgroep die u wilt bereiken!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

 

Fleece relatiegeschenken

Goedkope fleece relatiegeschenken omvatten een grote groep met verschillende producten. U heeft als bedrijf de keuze en kunt een variant uitzoeken die bij u past. Deze kunt u gemakkelijk online bestellen, zodat u de bedrukte artikelen snel in huis heeft. Bij De PennenBoer vindt u onder andere:

  • mutsen;
  • fleecedekens;
  • sjaals;
  • truien;
  • vesten;
  • etc.

Goedkoop bedrukte fleece relatiegeschenken zijn dus te gebruiken voor veel verschillende doeleinden. De geschenken kunnen weggegeven worden tijdens bijeenkomsten, maar ook prima persoonlijk worden overhandigd. Natuurlijk is het ook leuk om het bedrukte fleece toe te voegen aan een bestaand pakket zoals een kerstpakket of te combineren met andere bedrukte relatiegeschenken.

Fleece bedrukken

Goedkope fleece relatiegeschenken kunnen met veel verschillende bedrukkingstechnieken worden bedrukt en u kunt zelf verscheidene bedrukkingen samenstellen. Bedrukkingstechnieken waarmee wij werken met fleece, zijn:

borduren;
graveren;
zeefdruk.

Fleece bedrukken met een zeefdruk is eigenlijk de standaard manier bij De PennenBoer. Op deze bedrukkingstechniek zijn de prijzen gebaseerd. Graveren geeft een speciaal effect aan een goedkoop fleece relatiegeschenk. Het is opvallend, maar in de goede zin. Bij een gravering kunt u geen gebruik maken van kleuren. Bij een borduring op goedkope fleece geschenken kunt u wel gewoon kleuren kiezen. Hierbij hangt de prijs onder andere af van het aantal steken dat wordt gebruikt om de bedrukking tot stand te brengen.

Meer informatie?

Heeft u vragen over fleece bedrukken of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

 
 Kijk ook eens naar:

Jassen, sjaals en mutsen!

Goedkope fleece relatiegeschenken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Erg blij met de bedrukte potloden

Ninja uit Naaldwijk

10

Prima en op tijd geleverd

Jeroen uit Wassenaar

8

Top

Stefan uit Steenbergen

10

Goede communicatie en mooie bedrukking van goede kwaliteit

Jeroen uit Ijsselstein

10