PERSOONLIJK ADVIES

Houten balpennen bedrukken

Waarschijnlijk heeft u er heel veel van op het kantoor liggen, de bedrukte pennen. Bedrukte pennen worden vaak uitgedeeld aan relaties die op bezoek komen of worden ingezet als promotiemateriaal op onder andere een beurs. Wilt u wel pennen uitdelen, maar niet de standaard pen? Kies dan voor houten balpennen! Deze kunt u ook laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en zullen ook goed ontvangen worden door uw relaties. Daarnaast is een houten balpen ook nog eens duurzaam. Hierdoor is het een uitstekend relatiegeschenk en promotieartikel die met de tijd meegaat! De Pennenboer biedt een mooi aanbod houten balpennen. Bekijk het aanbod hieronder en bestel de gewenste houten balpen eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Houten balpennen bedrukken en bestellen bij De Pennenboer

Doordat iedereen wel een pen gebruikt en het eigenlijk niet mogelijk om te veel pennen te hebben, is het een zeer geliefd relatiegeschenk en promotieartikel voor bedrijven. Want een pen bedrukken kost niet veel en kan in grote getallen. Hierdoor heeft u een mooie voorraad klaarliggen voor relaties die op bezoek komen, maar heeft u ook genoeg voor iedereen die bij u langskomt op een beurs of iets dergelijks. Dankzij de bedrukte pennen kunt u veel mensen bereiken en zal de ontvanger elke keer worden herinnert aan uw bedrijf wanneer de bedrukte pen wordt gebruikt.

Doordat veel bedrijven pennen laten bedrukken en uitdelen, wilt u uiteraard wel opvallen. Doe dit door het kiezen voor houten balpennen. De houten balpennen zien er anders uit en hebben een andere uitstraling. Daarnaast zijn de houten balpennen erg duurzaam en kunt u daarmee ook een boodschap delen met uw relaties. Want duurzaamheid wordt voor steeds meer mensen en bedrijven belangrijker. Door iets kleins als het gebruik van houten balpennen kunt u al een stap in de goede richting zetten. Hierdoor zal een bedrukte houten balpen een goede indruk achterlaten bij uw relaties en (potentiële) klanten die u bereikt met het uitdelen van de houten balpennen.

Assortiment houten balpennen

Bent u op zoek naar houten balpennen? Dan heeft De Pennenboer een mooi assortiment voor u beschikbaar. Binnen ons assortiment vindt u verschillende mogelijkheden. Hierdoor hebben wij voor vrijwel iedereen wel een geschikte houten balpen die u kunt bedrukken. Wij bieden onder andere losse houten balpennen, diverse houten schrijfsets en een houten balpen met sleutelhanger. Kies eenvoudig de houten pen die het beste bij uw bedrijf en/of relatie past en laat deze bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Heeft u een keuze kunnen maken? Bestellen gaat eenvoudig via onze website. Vul de gevraagde gegevens in en wij gaan voor u aan de slag. Voordat wij uw houten pennen bedrukken ontvangt u eerst een gratis digitale proefdruk. Hierdoor weet u hoe de houten pennen eruit komen te zien. Wilt u nog wat veranderen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Pas wanneer u akkoord gaat zullen wij uw houten balpennen bedrukken.

Uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen en een uitgebreid assortiment

Zit de gewenste pen niet binnen ons aanbod houten pennen? Dan hebben wij nog veel meer pennen voor u in ons assortiment! Wilt u wellicht nog andere producten laten bedrukken om uit te delen aan uw relaties of op een beurs? Dan heeft De Pennenboer ook een mooi assortiment voor u beschikbaar. Wij hebben een divers aanbod beschikbaar voor u van tassen tot petten en van handschoenen tot strandballen. Bekijk onze website voor ons gehele assortiment en bestel de gewenste producten eenvoudig online. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreid assortiment promotieartikelen. Deze producten kunt u goed gebruiken wanneer u op een beurs staat. Ongeacht het product die u uitkiest bij ons. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe prijs. Daarnaast geniet u bij De Pennenboer van een snelle gegarandeerde levering.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon, mail of de live chat op onze website.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Houten balpennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10