Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Hengsels
 1. Korte hengsels (2)
 2. Lange hengsels (14)
Afmeting
 1. 22 x 27 cm (1)
 2. 36 x 38,5 cm (1)
 3. 38 x 38 cm (1)
 4. 38 x 42 cm (13)
 5. 40 x 42 cm (1)
 6. 45 x 47 cm (1)
Kwaliteit katoenen tassen
 1. Lichte kwaliteit (vanaf 100 gr/m²) (2)
 2. Middelzware kwaliteit (vanaf 135 gr/m²) (12)
 3. Zware kwaliteit (vanaf 250 gr/m²) (3)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk) (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (7)
Minimale afname
 1. 50 (3)
 2. 100 (14)
 3. 250 (2)
Materiaal
 1. Katoen (5)
Bedrukking
 1. 1 kleur (20)
 2. 2 kleuren (20)
 3. 3 kleuren (20)
 4. 4 kleuren (20)
 5. Full colour (1)

Katoenen tassen

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Bedrukte katoenen tassen van De PennenBoer

Een katoenen tas komt altijd van pas! Iedereen kan wel een tas gebruiken voor het doen van boodschappen, om spullen ergens mee naar toe te nemen of voor een dagje uit. Iedereen zal daarom enorm blij zijn om een katoenen tas te mogen ontvangen. Het geschenk is ook enorm duurzaam, katoen is biologisch afbreekbaar en daarbij de tas zal worden hergebruikt en wordt het steeds opnieuw kopen van nieuwe plastic tassen tegengaan. U kunt het relatiegeschenk nog persoonlijker maken door de katoenen tas te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Uw relatie heeft hierdoor een aandenken aan uw bedrijf en maakt daarbij gratis reclame voor u. De tas en uw logo zal op verschillende plekken verschijnen waardoor verschillende mensen in aanmerking komen met uw bedrijf.
 

Ruim aanbod aan katoenen tassen

Voor vele soorten relatiegeschenken waaronder katoenen tassen, kunt u terecht bij de PennenBoer. Het aanbod aan katoenen tassen is groot. Kies bijvoorbeeld voor een wat luxere en stevige katoenen strandtas om te schenken aan uw vaste klanten. De meer goedkope en simpele katoenen tassen lenen zich uitstekend om uit te delen ter promotie. De tassen zijn er in verschillende soorten en maten en worden aangeboden in diverse prijsklassen. Alle modellen kunt u laten bedrukken met een tekst, logo of bedrijfsnaam. Kies de katoenen tas die u wilt laten bedrukken, kies vervolgens in welke kleuren u de tas wilt bestellen en laat weten wat wij voor u op de tas kunnen drukken. U plaatst uw bestelling gemakkelijk en snel online. Middels een digitale proefdruk ziet u precies hoe het product naar keuze eruit komt te zien. Nadat uw bestelling definitief is geplaatst worden de katoenen tassen zeer snel geleverd.

 

De beste relatiegeschenken online bestellen

Niet alleen katoenen tassen maar bijvoorbeeld ook andere soorten tassen, textiel en kantoorartikelen zoals diverse bureau accessoires bestelt u online bij de PennenBoer. Het assortiment van de PennenBoer bestaat uit vele soorten relatiegeschenken in allerlei soorten categorieën die u allen kunt laten bedrukken. De artikelen dienen als promotiemateriaal voor uw bedrijf of relatiegeschenk voor al uw klanten. U kunt het zo gek niet bedenken of wij bieden het. Neem een kijkje op onze website en plaats uw bestelling. De artikelen worden aangeboden tegen scherpen prijzen en de meeste artikelen hebben een snelle levertijd.