PERSOONLIJK ADVIES

Katoenen tassen bedrukken

Goedkope katoenen tassen bedrukken met uw uw bedrijfsnaam of logo, hiervoor bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede katoenen tassen aan tegen een lage prijs. Een bedrukte katoenen tas is een veelgevraagd relatiegeschenk. Hij is makkelijk weg te geven en geschikt voor een zeer grote doelgroep. Een groot voordeel van een katoenen tas met bedrukking is dat hij makkelijk te gebruiken is en verkrijgbaar is in veel verschillende uitvoeringen. Er zijn bijvoorbeeld uitvoeringen met lange en korte hengsels.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Katoenen tassen bedrukken bij De Pennenboer

Katoenen tassen lenen zich uitstekend als promotiemateriaal of als leuk geschenk voor relaties en klanten. De tassen zijn goedkoop en u kunt er alle kanten mee op. Heeft u bijvoorbeeld een winkel? Laat dan katoenen tassen bedrukken met het logo van uw winkel. U kunt deze aan klanten schenken wanneer zij voor een bepaald bedrag aankopen doen in uw winkel. Ook kunt u katoenen tassen voorzien van uw bedrijfsnaam of logo en uitdelen op beurzen of evenementen, dit kan goed in combinatie met ander promotiemateriaal van uw bedrijf. Hierdoor kunt u een pakket samenstellen en weggeven in bedrukte katoenen tassen.

Bij De Pennenboer bent u aan het juiste adres voor het laten bedrukken van katoenen tassen. Katoenen tassen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Ze zijn stevig en kunnen hierdoor vele malen worden gebruikt. U kunt deze in grote hoeveelheden bestellen om te schenken aan klanten, relaties, uw werknemers en vergeet uzelf natuurlijk ook niet. Laat katoenen tassen bedrukken bij De Pennenboer. Wij verzorgen uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen!

Bedrukte katoenen tassen inzetten voor uw bedrijf

Op zoek naar katoenen tassen die u kunt laten bedrukken met een eigen opdruk? Dan zit u bij De Pennenboer goed. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment met verschillende soorten katoenen tassen. Er zijn tassen in verschillende groottes en verkrijgbaar in diverse kleuren. Er zijn katoenen draagtassen, maar u kunt ook kiezen voor een katoenen rugzak. De tassen zijn allemaal voordelig en worden aangeboden in diverse prijsklassen. De katoenen tassen worden, naarmate de oplage, steeds voordeliger om te bedrukken. Met katoenen tassen bedrukken heeft u een uniek relatiegeschenk die, zowel praktisch, als een echte eyecatcher is. Bedrukte katoenen tassen zijn milieubewuste geschenken. De tas kan worden hergebruikt, dit is beter voor het milieu, maar natuurlijk ook voor u als bedrijf. Uw logo zal vaker gezien worden en u straalt milieubewustheid uit naar uw klanten. Er zijn zelfs katoenen tassen die gemaakt zijn van 100% biologisch katoen. Katoenen tassen bedrukken kan eenvoudig en goedkoop bij De Pennenboer.  

Bij het bedrukken van onze katoenen tassen is er van alles mogelijk. U kunt uw eigen opdruk kiezen, of dit nou een logo, bedrijfsnaam, tekst of afbeelding is. Bij De Pennenboer is het, door onze specialisatie, allemaal mogelijk. Door de katoenen tassen te bedrukken zorgt het voor een goede uitstraling van de tas. Hierbij is het uiteraard van belang dat de bedrukking lang blijft zitten. Want dan zal uw bedrukking goed zichtbaar zijn voor andere mensen. Een katoenen tas bedrukken kan onder andere door middel van een zeefdruk. Bij een zeefdruk wordt een zeef gemaakt waar het deel dat bedrukt moet worden, wordt uitgesneden. Daarna komt er een machine overheen die het uitgesneden stuk bedrukt. Als u een groter aantal tassen afneemt, kunt u de katoenen tassen bedrukken met uw eigen ontwerp. Laat u Pennenboer uw katoenen tassen bedrukken? Dan ontvangt u onder andere een gratis digitale proefdruk. Daarop is het resultaat van de bedrukte katoenen tas te zien. Moet er dan nog wat veranderen? Dan is dat zeker mogelijk. Wij gaan de katoenen tassen pas bedrukken wanneer u akkoord gaat.

Hoogwaardige bedrukking, uitstekende service én een snelle levering

De Pennenboer is leverancier van diverse soorten relatiegeschenken en promotieartikelen, hieronder vallen ook de katoenen tassen. Deze katoenen tassen kunt u laten bedrukken met een eigen opdruk. U kunt bij ons rekenen op hoogwaardige kwaliteit, dit geldt voor zowel de producten als de bedrukking en ook onze service is hoogstaand. Heeft u speciale wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen, opmerkingen of advies. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Naast katoenen tassen zit u bij ons ook goed voor andere soorten tassen, denk hierbij aan boodschappentassenlaptoptassen en meer. Daarnaast hebben wij ook nog veel promotieartikelen, diverse petten, pennen en nog veel meer. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig unieke relatiegeschenken voor uw bedrijf! Laat De Pennenboer u helpen met het kiezen van de geschikte relatiegeschenken en promotieartikelen.

Katoenen tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fijne en vlotte afhandeling van mijn bestelling.

Karen uit Sint-Gillis-Waas

10

Snelle goede service

Tamme zuur uit Zuidbroek

8

meer dan prima!

peter uit barendrecht

8

Afspraken worden correct nagekomen en prima kwaliteit!

Pascale Allard uit België

10