PERSOONLIJK ADVIES

Katoenen tassen bedrukken

Goedkope katoenen tassen bedrukken met uw uw bedrijfsnaam of logo, hiervoor bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede katoenen tassen aan tegen een lage prijs. Een bedrukte katoenen tas is een veelgevraagd relatiegeschenk. Hij is makkelijk weg te geven en geschikt voor een zeer grote doelgroep. Een groot voordeel van een katoenen tas met bedrukking is dat hij makkelijk te gebruiken is en verkrijgbaar is in veel verschillende uitvoeringen. Er zijn bijvoorbeeld uitvoeringen met lange en korte hengsels.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Katoenen tassen met bedrukking zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Het is een makkelijk artikel om uit te delen op een beurs. Uw relatie kan hem meteen gebruiken en u kunt er materiaal in stoppen. Natuurlijk is dit niet de enige mogelijkheid waarop dit relatiegeschenk kan worden uitgedeeld, denk ook aan het persoonlijk overhandigen en opsturen. Naast de mogelijkheden die hier worden genoemd, zijn er natuurlijk nog andere varianten te bedenken om het relatiegeschenk te vergeven. Katoenen tassen bedrukken wordt, naarmate de oplage, steeds voordeliger. Met katoenen tassen bedrukken heeft u een uniek relatiegeschenk die, zowel praktisch, als een echte eyecatcher is. Bedrukte katoenen tassen zijn milieubewuste relatiegeschenken. De tas kan worden hergebruikt, dit is beter voor het milieu maar natuurlijk ook voor u als bedrijf. Uw logo zal vaker gezien worden en u straalt milieubewustheid uit naar uw klant. Er zijn zelfs katoenen tassen met 100% biologisch katoen. Katoenen tassen bedrukken kan eenvoudig en goedkoop bij de Pennenboer.

 

Katoenen tassen bedrukken een met logo

Een katoenen tas met bedrukking heeft een goede uitstraling, hierbij is het van belang dat de bedrukking lang blijft zitten. Een katoenen tas kan worden bedrukt door middel van een zeefdruk. Bij een zeefdruk wordt een zeef (plaat) gemaakt waar het deel dat bedrukt moet worden, wordt uitgesneden. Daarna komt er een machine overheen die het uitgesneden stuk bedrukt. Als u een groter aantal afneemt, kunt u de katoenen tassen bedrukken met uw eigen ontwerp. Informatie die u kunt laten bedrukken op een katoenen tas is:

  • bedrijfsnaam;
  • logo;
  • website / telefoonnummer.

Meer informatie?

Heeft u vragen over katoenen tassen bedrukken of over de katoenen tas zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Op zoek naar iets anders?

Bekijk andere goedkope tassen, zoals: boodschappentaskoeltas en rugzak!

Katoenen tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.