PERSOONLIJK ADVIES

Schorten bedrukken

Een schort bedrukken is een ontzettend origineel relatiegeschenk om weg te geven. Daarnaast kunt u een bedrukt schort op verschillende momenten uitdelen. Als u bijvoorbeeld een personeelsuitje heeft waarbij gekookt moet worden, of als u een bedrijf heeft dat met koken te maken heeft. Als u een restaurant heeft kunt u natuurlijk ook keukenschorten bedrukken en gebruiken als bedrijfskleding. Natuurlijk kan een goedkoop bedrukt schort ook prima worden toegevoegd aan een (kerst)pakket, zodat deze thuis kan worden gebruikt door uw eigen medewerkers. Wilt u een keukenschort, een BBQ schort of ander schort bedrukken? Dan zit u voor uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs goed bij De Pennenboer! Bekijk ons volledige assortiment hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Kookschort, BBQ schort en keukenschorten bedrukken en uitdelen

Als bedrijf kunt u door middel van relatiegeschenken uw naamsbekendheid vergroten. Want het vergeven van relatiegeschenken aan medewerkers, klanten of relaties wordt altijd gewaardeerd. Daarnaast zullen zij het ontvangen geschenk laten zien aan vrienden, familie en kennissen. Daardoor bereikt u meer mensen en kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Daarom kan een schort bedrukken niet alleen een leuk cadeau zijn, maar ook een goed promotieartikel! Laat bijvoorbeeld een keukenschort bedrukken voor uw personeel, of laat een BBQ schort bedrukken en deel deze uit aan uw relaties! Daarmee geeft u uw relaties of personeel niet alleen een mooi geschenk, maar kunnen zij ook reclame voor uw bedrijf gaan maken!

Wanneer u op zoek bent naar kookschorten, BBQ schorten of keukenschorten om te bedrukken, dan zit u bij De Pennenboer op het juiste adres. Wij bieden zowel lichtere als zwaardere kwaliteit aan. De bedrukte keukenschorten van lagere kwaliteit zijn uitstekend voor promotieartikelen. Wilt u uw relaties, klanten of personeel verrassen? Kies dan voor een zwaardere kwaliteit schort om te bedrukken. Ongeacht uw keuze om keukenschorten, kookschorten of BBQ schorten laat bedrukken, wij verzekeren een uitstekende kwaliteit bedrukking en goede service. Bij De Pennenboer hebben wij onder andere: bedrukte schorten met een buidel, bistro uitvoeringen, sloven en kinderschorten.

Keukenschorten en andere schorten bedrukken

Wanneer u keukenschorten of andere schorten wilt bedrukken dan kan dat op twee verschillende manieren. Namelijk door middel van een zeefdruk of door borduren. Een schort bedrukken met een zeefdruk is de standaard manier. Hierop zijn de prijzen van De Pennenboer ook gebaseerd. Laat u een schort bedrukken door middel van de zeefdruk? Dan kunt u dit geheel naar eigen wens laten bedrukken en eenvoudig bestellen via de website van De Pennenboer. Wilt u schorten laten borduren? Dan wordt er gekeken naar het aantal steken dat nodig is voor uw bedrukking. Wanneer u schorten laat borduren, dan gaat het vaak om een relatiegeschenk van uitstekende kwaliteit. Gaat u voor een schort bedrukken? Dan kunt u ook een lichtere kwaliteit schort bedrukken en uitdelen.

Vragen, advies of andere producten bedrukken?

Heeft u vragen over het bedrukken van schorten? Of wilt u meer informatie ontvangen over het borduren van schorten? Dan kunt u contact opnemen met De Pennenboer. Wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze. Wilt u een keukenschort, BBQ schort of ander schort bedrukken? De Pennenboer helpt u hier graag bij! Samen met u maken wij prachtige bedrukte schorten die u kunt gebruiken of uitdelen. Zijn bedrukte schorten toch niet de relatiegeschenken of promotieartikelen die u wilt gebruiken? Geen zorgen! De Pennenboer heeft een veel ruimer assortiment. Laat bijvoorbeeld handdoeken, zonnebrillen, keycords of zweetbandjes bedrukken! Ook deze geschenken zijn uitstekend te gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel. Daarnaast kunnen deze geschenken ook nog veel gebruikt worden, waardoor de kans groot is dat andere mensen uw bedrukking ook zullen zien. Bestel eenvoudig online of neem contact op via de volgende mogelijkheden:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Schorten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10