PERSOONLIJK ADVIES

Schorten bedrukken

Een goedkoop bedrukt schort is een ontzettend origineel relatiegeschenk om weg te geven. Dit kan op verschillende momenten. Als u bijvoorbeeld een personeelsuitje heeft waarbij gekookt moet worden, of als u een bedrijf heeft dat met koken te maken heeft. Als u een restaurant heeft kunt u natuurlijk ook de kortere schorten, ook wel sloven genoemd, gebruiken als bedrijfskleding. Natuurlijk kan een goedkoop bedrukt schort ook prima worden toegevoegd aan een (kerst)pakket, zodat deze thuis kan worden gebruikt door uw eigen medewerkers. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkope schorten met bedrukking en de juiste kwaliteit, hiervoor bent u aan het juiste webadres bij De PennenBoer. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het relatiegeschenk dat u weggeeft aan uw relaties!

Goedkoop bedrukt schort

Het vergeven van relatiegeschenken aan medewerkers wordt altijd erg gewaardeerd, zij zullen het ontvangen geschenk dan ook laten zien aan vrienden, familie, kennissen, etc. Hierdoor wordt uw bedrijfsnaam alleen maar verder verspreid. 

Goedkoop bedrukte schorten zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Bij De PennenBoer bent u zowel juist voor de lichtere, als de zwaardere kwaliteiten. Lichtere kwaliteiten goedkope schorten kunnen prima worden gebruikt om weg te geven als promotieartikel, men zal niet meer verwachten. Zwaardere kwaliteiten geeft u echter weg aan uw vaste relaties en gebruikt u binnen uw eigen bedrijf. Bij ons bestelt u onder andere:

  • uitvoeringen met buidel;
  • bistro uitvoeringen;
  • sloven;
  • kinder uitvoeringen.

Schorten bedrukken

Schorten bedrukken gebeurt met twee verschillende bedrukkingstechnieken, namelijk:

  • zeefdruk,
  • borduren.

Schorten bedrukken met een zeefdruk is de standaard manier, hierop is de prijs van De PennenBoer ook gebaseerd. Een zeefdruk is erg opvallend en u kunt verscheidene kleuren gebruiken binnen uw bedrukking op het goedkope schort. Bij het borduren van een goedkoop schort kunnen ook verschillende kleuren worden gebruikt, de prijs is sterk afhankelijk van het aantal steken dat moet worden gebruikt voor de door u ontworpen bedrukking. Een zeefdruk is erg toepasselijk bij de lichtere kwaliteiten en zwaardere kwaliteiten. Een borduring wordt vaak alleen gebruikt bij de zwaardere kwaliteiten goedkope schorten. 

Meer informatie?

Voor het stellen van vragen kunt u altijd bij De PennenBoer terecht. Neem eenvoudig contact op via onderstaande gegevens.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Heeft u niet helemaal gevonden wat u zocht?

Misschien zijn handdoeken of zweetbandjes iets voor u?

Schorten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9