PERSOONLIJK ADVIES

BIC pennen bedrukken

Onze meest welvertrouwde BIC pennen die altijd 100% schrijfkwaliteit bieden. In verscheidende soorten formaten en diktes bieden wij u deze BIC pennen aan. Van permanente markeerstift tot aan de klassieke BIC klikbalpen. Daarnaast kunt u bij De Pennenboer deze BIC pennen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Hiermee kunt u mooie relatiegeschenken creëren en geeft u meer dan een BIC pen. Wilt u BIC pennen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Bekijk dan het assortiment van De Pennenboer hieronder en bestel de gewenste BIC balpennen eenvoudig online. De specialisten van De Pennenboer zullen de BIC balpennen voorzien van een kwaliteit bedrukking. Dan heeft u binnenkort prachtig bedrukte BIC pennen die u kunt uitdelen aan uw klanten, relaties of andere doelgroepen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Zweert u ook bij onze BIC pennen?

Schriftelijk uw notulen noteren gaat u zeer gemakkelijk af met deze BIC pen. Wilt u permanent een omschrijving van uw inboedel vastleggen op een verhuisdoos? Maak het waar met de BIC permanente markeerstift. Een onmisbaar product voor bij de verkoop van dozen.

In het onderwijs wenst u voor alle docenten een whiteboard marker. Deze whiteboard markers zijn effectief te gebruiken voor het lesgeven. Voor dagelijks gebruik is dit een sterke aanrader. Wilt u voor al uw leerlingen een markeerstift aanbieden? Ja echt waar, ook dit is mogelijk! Wenst u een logo bedrukking op deze markeerstift, kijk dan vooral naar de BIC getextureerde grip markeerstift.

De klassieke BIC klikbalpen is niet weg te denken uit ons assortiment. Jaren lang gaan deze strak vormgegeven pennen mee, zonder hapering in de zichtbare inktniveau. Inclusief afgewerkt met afgeronde bal in de schrijfpunt van deze pen. De omschreven pen is verkrijgbaar in verschillende kleuren kunststofhouders. De BIC m10 klikbalpen is voorzien van een clip, plus is zeer handig en betrouwbaar sinds het jaar 1956. Comfort is geen gebrek bij deze pen. De BIC m10 pennen zijn gemaakt om 12.000 kliks te kunnen weerstaan. Uiteraard wordt deze pen ter alle tijden gewaardeerd om zijn kwaliteiten.

De fijne dunne grip van de lichtgewichtige balpen ligt comfortabel in de hand waar u een eind mee weg schrijft. Een complete nieuwe schrijf comfort, doet u mede op door deze kwaliteitspen. Met deze sneldrogende blauwe inkt van de BIC m10 klikbalpen, kunt u uw notities bij schrijven zonder een balpen afdruk aan uw zij handpalm.

Bent u overtuigd voor het schrijven van uw notities? Doe dat vooral met onze BIC m10 klikbalpen! Heeft u vragen over een bedrukte BIC pennen of wilt u graag advies over pennen bedrukken op voor uw bedrijf dan kunt u ons op alle werkdagen bereiken. Voor andere vragen zijn wij ook te bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur op het nummer 074-711 0211 of via de mail: info@depennenboer.nl.

BIC pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10