PERSOONLIJK ADVIES

Kinderartikelen bedrukken bij De Pennenboer

Wanneer we aan relatiegeschenken en promotieartikelen denken, dan wordt er vaak gedacht aan producten die gebruikt kunnen worden door directe relaties, werknemers of klanten. Echter zijn er ook andere doelgroepen die ingezet kunnen worden om reclame voor uw bedrijf te maken met relatiegeschenken of promotieartikelen. Want ook kinderen komen veel buiten en kunnen op een (on)bewuste reclame maken en meewerken aan het versterken van uw branding en naamsbekendheid. Voor deze doelgroep hebben we daarom ook een assortiment samengesteld. Binnen het assortiment bieden we veel kinderartikelen die u kunt laten bedrukken. Door de kinderartikelen te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam heeft u niet alleen een leuk geschenk voor de kinderen, maar ook een leuke manier om uw bedrijf naar voren te laten komen. Bekijk ons assortiment hieronder en bestel eenvoudig via onze website. Wij zorgen voor een goede kwaliteit bedrukking en een snelle levering!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Met de jaarlijkse buitenspeeldag zouden de volgende artikelen onmisbaar zijn voor deze festiviteit:

  • stoepkrijt;
  • kinderschoudertasje;
  • zonnehoed;
  • kinderzonnebril;

De Nationale voorleesdagen vallen in de winterse maanden. Er gaat niets boven een heerlijk kopje warme of koude chocolademelk met een boek. Hoe kun je kinderen nog meer enthousiasmeren om te gaan lezen? Deel deze dier mokken uit tijdens de Nationale voorleesdag. De mok is verkrijgbaar met het handvat in de dierenvorm van een tijger.

Buitenspeel Experts die landelijke initiatieven organiseren wat een belangrijke bijdrage levert op het gebied van buitenspelen kunnen bij ons terecht. Dagelijks is het van belang dat kinderen spelen of buitenspelen. Laat het percentage zakken dat kinderen minder buitenspelen. Voor ieder kind gaat het om geluk en toekomst. Ieder kind verdient het om buiten te spelen. Ondersteunt u speeltuinen, kinderstichtingen en kinderboerderijen? Shop vooral op onze kinderartikelen pagina. Een overzichtelijke pagina met de benodigde artikelen voor uw organisatie. Start vooral met een product voorstel of offerte aanvraag.

 

Kinderartikelen bedrukken bij De Pennenboer

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9