PERSOONLIJK ADVIES

Bedrukte borden & schalen

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkoop bedrukte borden & schalen vindt u bij De PennenBoer eenvoudig online. In onze webshop kunt u namelijk het gehele aanbod goedkope borden & schalen bewonderen. Als u een keuze heeft kunnen maken, kunt u vervolgens alle stappen volgen waarna uw bestelling in productie zal worden genomen. Zelfs de gewenste bedrukking kunt u online uploaden, ook kunt u eenvoudig online betalen. Wij geven standaard een gratis proefdruk aan iedere klant voordat wij gaan bedrukken. Hierop kunt u precies zien hoe het geschenk er met uw bedrukking uit komt te zien. 

Bij een goedkoop bedrukt bord of bedrukte schaal wordt vaak meteen al aan de horeca gedacht. Echter is niks minder waar, want goedkoop bedrukt borden & schalen zijn ook te gebruiken voor andere gelegenheden. Goedkope borden & schalen die u bij ons kunt bestellen, zijn:

  • fruitschalen;
  • serveersets;
  • business sets;
  • picknicksets.

Goedkope schalen & borden met bedrukking weggeven 

Goedkope schalen en borden met bedrukking kunnen goed worden weggegeven, echter is de doelgroep bij dit geschenk wel wat specifieker. Schalen of borden van breekbaar materiaal kunnen niet aan kinderen worden weggegeven. Natuurlijk hebben wij hier ook plastic varianten voor. 

Een goedkope bedrukte schaal of een set kan uitstekend worden weggeven aan al uw relaties. Natuurlijk moet u ook uw eigen werknemers niet vergeten. Deze sets zijn erg leuk om vlak voor de feestdagen cadeau te doen, zodat ze meteen gebruikt kunnen worden door de ontvanger. In een schaal kunnen verschillende producten geserveerd worden van pinda’s tot aan sla, dit ligt natuurlijk ook aan de grootte van het geschenk. 

Een goedkoop bord met bedrukking komt altijd van pas. Er kan namelijk een diner op worden geserveerd, maar ook hapjes en andere. Met een goedkoop bedrukt bord scoort u goed, helemaal als u het geschenk koppelt aan een ander geschenk, denk aan bestek, placemats, etc. 

Goedkope schalen & borden bedrukken 

Goedkope schalen & borden kunnen beide op verschillende manieren worden bedrukt. De keuze ligt eigenlijk bij het materiaal waarvan het geschenk gemaakt is. Wij maken gebruik van inbakken, maar ook van zeef- en transferdrukken. 

Contact

Voor meer informatie kunt u eenvoudig contact opnemen via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer geschenken

Voor meer geschenken kunt u bij ons ook terecht: reisartikelen, rekenmachines en tassen & rugzakken.

Bedrukte borden & schalen

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9