PERSOONLIJK ADVIES

Nonwoven tassen bedrukken

Goedkoop non woven tassen bedrukken met uw logo? Dan bent u bij de PennenBoer aan het juiste adres. Wij bieden u kwalitatief goede non woven tassen aan tegen een lage prijs en een snelle afhandeling! Bij ons ontvangt u altijd een gratis digitale proefdruk binnen enkele uren na de bestelling. Hierdoor kunt u alvast bekijken hoe het door u uitgekozen relatiegeschenk eruit komt te zien met de gekozen bedrukking. Een goedkope nonwoven tas met logo is een blijvend geschenk, omdat hij iedere keer weer opnieuw kan worden gebruikt. Uw relatie kan dus een lange tijd vooruit met de door u vergeven goedkoop bedrukte nonwoven tas. Hierdoor zal de ontvanger steeds weer aan uw bedrijf denken. Daarnaast kunt u met een non woven draagtas veel mensen bereiken wanneer deze gebruikt wordt bij bijvoorbeeld het boodschappen doen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Non woven tassen bedrukken van duurzaam materiaal

Een goedkope non woven tas is gemaakt van het materiaal polypropoleen. Polypropoleen is een textielsoort dat niet geweven of gebreid is. Het bestaat uit kleine vezels die worden samengebracht met een soort lijm. Een non woven tas is gemaakt van 100% milieuvriendelijk materiaal. Met een goedkope non woven tas straalt u dus tevens duurzaamheid uit naar uw klanten. Omdat duurzaamheid een steeds belangrijker wordende aspect is voor klanten, maakt dit relatiegeschenk nog aantrekkelijker. Het materiaal is erg stevig, waardoor het redelijk wat gewicht aankan en uw relatie dus gemakkelijk spullen mee kan nemen.

Wanneer u de non woven draagtassen laat bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of contactgegevens. Dan kunnen uw klanten en andere relaties ook reclame voor u maken. Want wanneer zij de bedrukte non woven tas bijvoorbeeld meenemen voor het boodschappen doen, dan zullen alle andere mensen in de supermarkt de bedrukte non woven tas ook kunnen zien. Hierdoor kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Laat daarom non woven tassen bedrukken bij De PennenBoer en deel ze uit aan uw relaties of klanten.

Goedkope non woven tassen bedrukken

Goedkope non woven tassen bedrukken is bij De PennenBoer op verscheidene manieren mogelijk. De bedrukkingstechnieken die wij gebruiken voor het bedrukken van non woven tassen zijn zeefdruk en transferdruk. Hiermee kunnen wij onder andere de non woven draagtassen nauwkeurig bedrukken. Een bedrukking van deze technieken hecht erg goed aan het materiaal polypropoleen waarop hij wordt bedrukt. Uw bedrukking zal dus lang blijven zitten. Doordat het relatiegeschenk en de bedrukking van een goede kwaliteit is, zal uw bedrijf een goede naam overhouden bij de relatie of klant. Want wanneer een relatiegeschenk snel kapot gaat of lelijk wordt, dan zal de relatie hier niet blij mee zijn en zal de klant uw bedrijfsnaam aan slechtere kwaliteit koppelen.

Een goedkope non woven draagtas bedrukken kan geheel naar uw eigen inzichten. Want bij De Pennenboer kunt u uw eigen ontwerp uploaden via onze website. Dan zullen wij dit ontwerp op de non woven draagtas bedrukken. Hierdoor kunt u goed inspelen op de doelgroep en het doeleinde. Wanneer u de non woven tassen gaat bedrukken, denk dan goed na over het doel van het geschenk. Wilt u uw bedrijf promoten? Dan moet de bedrukking daar goed bij passen. Enkele voorbeelden van goede promotionele bedrukkingen, zijn:

  • logo;
  • bedrijfsnaam;
  • slogan; 
  • contactgegevens.

Uiteraard kunt u hier ook een combinatie van maken. Neem bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en laat de contactgegevens eronder op de non woven tas bedrukken. Uiteraard kunt u ook andere combinaties maken met bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat de bedrukte non woven draagtas goed past bij uw doelgroep. Heeft u verschillende doelgroepen? Laat dan verschillende non woven tassen bedrukken. De Pennenboer helpt u graag met het bedrukken van de non woven tassen!

Ruim assortiment van uitstekende kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar een relatiegeschenk of promotieartikel, dan zit u bij De Pennenboer op de juiste plek! Naast het bedrukken van de non woven tassen kunt u bij ons nog veel meer producten bedrukken. Door ons brede assortiment hebben wij voor iedereen wel een geschikt geschenk. Is de bedrukte non woven draagtas toch niet iets voor uw bedrijf of relaties? Dan is dat geen probleem. Bekijk bijvoorbeeld onze sleutelhangers, diverse reisartikelen of pennen & potloden. Daarnaast hebben wij nog veel meer producten in ons assortiment. U kunt er ook voor kiezen om verschillende producten te bedrukken en deze samenstellen in een pakket of bedrukte non woven tas. Door ons assortiment heeft u eindeloos veel mogelijkheden.

Heeft u vragen over tassen bedrukken of over het bedrukken van de non woven tas zelf? Of wilt u graag meer informatie of advies ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het verkoopteam van de PennenBoer. Wij zijn te bereiken door middel van ons telefoonnummer en emailadres die hieronder staan. Daarnaast kunt u ook een bericht sturen in onze live chat op onze website. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Nonwoven tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10