PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop duurzame potloden bedrukken

Ben je op zoek naar een goedkoop duurzaam potlood om te bedrukken? Dan kun je in de webshop van De PennenBoer vast het perfecte exemplaar vinden. Bekijk hieronder alle mogelijkheden om goedkoop duurzame potloden te bedrukken. Wanneer u een duurzame potlood laat bedrukken, dan laat u zien dat u als bedrijf ook met duurzaamheid bezig bent. Deelt u de eco potloden ook uit aan uw klanten, relaties of medewerkers? Dan heeft u ook nog eens een leuk geschenk om weg te geven en uw naamsbekendheid en branding te versterken. Wilt u duurzame eco potloden bedrukken? Bekijk dan ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig via onze website. Dan gaan onze medewerkers voor u aan de slag.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Assortiment | Goedkoop duurzame potloden bedrukken

De PennenBoer heeft jarenlange ervaring met het bedrukken van potloden. En omdat wij onze klanten ook graag een milieubewuste keuze aanbieden, hebben wij goedkope eco potloden toegevoegd aan onze webshop. Kies je voor een potlood gemaakt van gerecycled papier of van biologisch afbreekbaar hout? Een aantal potloden hebben zelfs een paar zaadjes boven in de dop van het potlood. Hiermee kan de ontvanger zijn eigen Lariks boom planten, voor een extra groene bijdrage aan het milieu.

De bedrukking | Goedkoop duurzame potloden bedrukken

Het bedrukken van potloden behoort tot onze specialiteiten. Wat heel belangrijk is bij het goedkoop bedrukken van duurzame potloden, is dat de bedrukking niet te hoog is. De bedrukkingsmogelijkheid is namelijk vrij laag op een potlood. Een heel eenvoudig en laag logo is soms mogelijk, maar het liefst bedrukken wij de goedkope duurzame potloden met een tekst. Je kunt kiezen voor maximaal vier PMS-kleuren.

De bestelling | Goedkoop duurzame potloden bedrukken

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, gaat onze studio met het ontwerp aan de slag. Eén van onze medewerkers plaatst in een pdf-bestand de bedrukking op het potlood en mailt deze naar jou. Zo weet je voordat wij de goedkope duurzame potloden bedrukken hoe het resultaat zal zijn. Ben je hier niet tevreden over? Geef het dan via de mail aan ons door, wij zullen het ontwerp aanpassen en de nieuwe versie mailen. Pas als jij tevreden bent, gaan wij de potloden bedrukken.

Contact met onze medewerkers

Neem gerust contact op als je vragen hebt over goedkoop duurzame potloden bedrukken, via de chat op onze website of via:

Andere producten

Als jouw voorkeur uitgaat naar andere producten, bekijk dan eens onze normale potlodenbamboe artikelen of katoenen tassen.

Goedkoop duurzame potloden bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9