PERSOONLIJK ADVIES

Koffiebekers to go bedrukken

Bent u opzoek naar een geschikt geschenk voor uw personeel dat hard werkt en veel onderweg is? Dan zijn bedrukte koffiebekers to go een perfecte optie voor u. De bekers zijn handig om mee te nemen en vallen op! De koffiebekers to go kunnen bedrukt worden met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp. Helemaal naar uw wensen! Bedrukte koffiebekers to go zijn ook leuk om aan zakenrelaties te geven. Wanneer de koffiebekers to go bedrukt worden met onder andere uw logo of bedrijfsnaam kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Staat u, uw personeel of uw relaties wel eens op een station? Dan kan een bedrukte koffiebeker to go veel mensen bereiken en opvallen. Een ideaal relatiegeschenk met erg veel potentie! Laat koffiebekers to go eenvoudig bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte koffiebekers to go van diverse materialen

De bedrukte koffiebekers to go zijn superhandig voor onderweg, ze passen perfect in een bekerhouder. Ze blijven rechtop staan in de auto zo blijft de inhoud in de beker en wordt er niet gemorst. De koffiebekers to go zijn ook handig voor op kantoor of thuis. De bedrukte koffiebekers to go zijn dus breed in te zetten voor zowel uw relaties, personeel en uzelf. Daarnaast biedt De Pennenboer een ruim assortiment aan, hierdoor heeft u genoeg keuze en kunt u diverse koffiebekers to go bedrukken. Wij bieden koffiebekers aan die gemaakt zijn van onder andere:

  • Kunststof
  • PLA: een plantaardig materiaal gemaakt van vervaardigd planten
  • Bamboe
  • Roestvrijstaal

Doordat wij diverse koffiebekers to go maken van verschillende soorten materialen heeft u nog meer keuze. Wilt u bijvoorbeeld gaan voor een duurzaam materiaal, dan komen bamboe en PLA zeker in aanmerking. Daarnaast zijn kunststof en roestvrijstaal ook zeer geliefde materialen voor de koffiebekers. Doordat de koffiebekers to go steeds opnieuw gebruikt kunnen worden zijn deze ook duurzaam. Want hierdoor hoeft niet constant een nieuw plastic of papieren bekertje gepakt te worden. Ongeacht uw keuze het relatiegeschenk zal zeer goed ontvangen worden en kan ook zeker gebruikt worden door de ontvanger.

Thermosbekers en koffiebekers to go bedrukken voor warme en koude dranken

Binnen het assortiment koffiebekers to go zitten ook enkele thermosbekers. Uiteraard hebben wij ook een breder assortiment thermosbekers die u kunt laten bedrukken. Wij bieden zowel enkelwandige als dubbelwandige thermosbekers aan. Het verschil hier tussen zit vooral in de tijd dat een drank warm of koud wordt gehouden. Een dubbelwandige beker houdt de dranken veel langer warm of koud. Wilt u naast de koffiebeker to go ook een thermosbeker bedrukken? Dan is dat zeker mogelijk bij De Pennenboer! Ook dit geschenk zal goed worden ontvangen door uw relaties en personeel. Daarnaast zijn de thermosbekers ook handig voor onderweg. Bekijk ons volledige aanbod koffiebekers to go eenvoudig online en bestel de gewenste beker eenvoudig via onze website. De Pennenboer helpt u graag met koffiebekers to go bedrukken.

Op zoek naar andere geschenken of promotieartikelen? Wij helpen u graag!

Naast koffiebekers to go bedrukken kunnen wij u nog veel meer producten aanbieden. De Pennenboer heeft een ruim assortiment met diverse relatiegeschenken en promotieartikelen voor u beschikbaar. Is koffiebekers to go bedrukken niet iets wat u zoekt? Dan hebben wij bijvoorbeeld ook houten pennen, katoenen tassen en koffiekopjes voor u beschikbaar. Daarnaast hebben we nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen. Alle producten die wij aanbieden kunt u laten bedrukken. Daarnaast ontvangt u een gratis digitale proefdruk, zodat u kunt zien wat het resultaat is. Moet er nog wat veranderen? Dan is dat geen probleem! Wij gaan pas de relatiegeschenken of promotieartikelen bedrukken wanneer u akkoord gaat. Daarom bent u bij De Pennenboer niet alleen verzekerd van een goede kwaliteit en een scherpe prijs, maar ook van een uitstekende service.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder en voorzien u van het juiste advies of antwoord. Wij zijn eenvoudig te bereiken via email, telefoon of de live chat op onze website. Samen met onze specialisten kunt u prachtige relatiegeschenken en promotieartikelen samenstellen en uitdelen aan uw relaties, personeel en andere mensen!

Koffiebekers to go bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10