PERSOONLIJK ADVIES

Hoodie, sweater en trui bedrukken

Wilt u een geschenk bedrukken dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden? Dan kunt u overwegen om een sweater, hoodie of trui te bedrukken. Want een bedrukte trui, hoodie of sweater kan bijvoorbeeld aan uw relaties of klanten gegeven worden. Echter is het ook een uitstekend geschenk voor uw werknemers. Staan zij bijvoorbeeld voor uw bedrijf op een beurs? Of zijn ze veel op pad? Dan kan een bedrukte sweater, trui of hoodie zeker van pas komen. Laat daarom truien, sweaters of hoodies bedrukken en deel ze uit of zet ze in binnen uw eigen bedrijf! De Pennenboer helpt u hier graag bij!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Truien, sweaters en hoodies bedrukken | De Pennenboer

Een geschenk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden is altijd handig. Doordat het geschenk breed ingezet kan worden biedt dit vele mogelijkheden voor uw bedrijf. Daarom is het zeker een idee om een trui, sweater of hoodie te bedrukken bij De Pennenboer. Want een bijvoorbeeld een trui bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam is handig als werkkleding voor uw eigen werknemers. Dit straalt professionaliteit uit, maar hiermee kunt u direct uw eigen bedrijf promoten. Daarnaast kunt u ook een trui, hoodie of sweater bedrukken met uw bedrijfsnaam en dat van een klant of relatie. Hiermee kunt u laten zien dat uw bedrijf verbonden is met deze klant of relatie. Daardoor is een sweater, hoodie of trui bedrukken een goed relatiegeschenk om in te zetten. Daarnaast kunt u een trui ontwerpen naar eigen inzicht. Hierdoor kunt u veel kanten op en kunt u een trui ontwerpen met eigen bedrukking!

Sweater, hoodie of trui ontwerpen met eigen bedrukking

Wanneer u een hoodie, sweater of trui wilt laten bedrukken, dan heeft u bij De Pennenboer de keuze uit een breed assortiment. Daarnaast bieden wij truien, sweaters en hoodies aan voor zowel heren als dames. Ons assortiment heeft verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Hierdoor is er voor elke doelgroep wel een geschikte trui, hoodie of sweater te vinden. Wanneer u een hoodie, sweater of trui wilt ontwerpen, dan kunt u vele kanten opgaan. Hier bent u geheel vrij in, onze werknemers helpen u graag bij het bedenken van een mooie bedrukking. Wanneer u een trui ontwerpt en laat bedrukken, dan krijgt u een gratis digitale proefdruk. Dan kunt u zien hoe uw ontwerp of bedrukking eruit komt te zien en kunt u eventueel nog aanpassingen doen. Wanneer u akkoord gaat met de proefdruk, dan gaan wij uw hoodies, sweaters of truien bedrukken. Wij zorgen ervoor dat de bestelde producten binnen de afgesproken periode worden geleverd.

Eenvoudig & voordelig relatiegeschenken bedrukken

Wilt u een trui ontwerpen en laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of iets anders? Dan staat De Pennenboer voor u klaar! Zoals vermeld hebben wij een ruim assortiment truien, sweaters en hoodies, maar ons assortiment gaat nog veel verder! Wij bieden bijvoorbeeld mutsen, paraplu’s en mokken. Daarnaast hebben wij nog talloze andere producten. Wilt u dus wat anders dan truien, sweaters of hoodies bedrukken? Dan heeft De Pennenboer nog veel meer mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Hoodie, sweater en trui bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10