PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop koffiekopjes bedrukken

We kennen ze allemaal wel, de bedrukte koffiekopjes. Misschien heeft u er ook wel wat thuis staan of bent u ze tegengekomen in een café of restaurant. De ene kopjes zijn bedrukt met de bedrijfsnaam en de andere met een bedrijfslogo. Daarnaast laten sommige bedrijven kopjes bedrukken met de namen van de werknemers. Ook zijn bedrukte koffiekopjes goed in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel. Kortom, met kopjes bedrukken heeft u veel mogelijkheden. Koffiekopjes zijn functionele geschenken die veel gebruikt kunnen worden door uw relaties, klanten of werknemers. Daarom kunt u met kopjes bedrukken veel mensen bereiken en uw naamsbekendheid mee versterken. Wilt u koffiekopjes laten bedrukken? Bekijk het aanbod van De Pennenboer en bestel de gewenste kopjes eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Koffiekopjes bedrukken | De PennenBoer

Koffiekopjes met bedrijfslogo mogen niet ontbreken op uw eigen kantoor. Een koffiekopje met bedrukking straalt gastvrijheid uit naar uw eigen klanten en/of relaties. Natuurlijk moet u uw eigen medewerkers ook niet vergeten. Iedereen binnen uw kantoor wordt vrolijk van dit toepasselijke en functionele geschenk. Wilt u koffiekopjes laten bedrukken? De PennenBoer biedt een breed assortiment aan koffiekopjes die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo of eigen tekst. Wij zorgen ervoor dat de koffiekopjes bedrukt worden en snel bij u geleverd worden.

Verschillende soorten koffiekopjes bedrukken

Koffiekopjes zijn bij De PennenBoer in verschillende types te verkrijgen. Wij hebben een breed assortiment, omdat wij het belangrijk vinden dat u de juiste keuze kunt maken voor uw bedrijf. Voorbeelden waaruit u kunt kiezen zijn espressokopjes, cappuccinokopjes, kopjes met grote oren en kopjes met kleine oren. De kopjes in het assortiment hebben allemaal een verschillende inhoud en daarmee ook een andere uitstraling. Allen zijn ze goed te bedrukken met uw gewenste opdruk. Het staat natuurlijk erg professioneel wanneer u in uw bedrijfskantine een heel aanbod kopjes me tuw eigen logo hebt. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden tijdens pauzes, maar denk ook aan afspraken. Iedere soort koffie, kan in het juiste kopje worden geschonken.

Bedrukte koffiekopjes zijn dus ideaal voor uw bedrijf. Maar heeft u al eens nagedacht om deze weg te geven? Het weggeven van koffiekopjes met bedrijfslogo kan via verschillende wegen. U kunt een voorkeur hebben voor het los weggeven van het geschenk, maar natuurlijk ook voor het weggeven van het geschenk in een pakket. U kunt dit pakket bij ons zelf samenstellen met bijvoorbeeld koffie, lepeltjes, etc. Natuurlijk kunnen deze artikelen ook apart bedrukt worden. Naast koffiekopjes bedrukken kunt u bij ons ook andere geschenken bedrukken, zoals theeglazenmokken en thermosbekers.

De uitstekende service van De PennenBoer

De koffiekopjes worden bij De PennenBoer alleen met kwaliteit bedrukt. Het bedrukken met een zeefdruk is een goedkopere optie met dus een lagere prijs. Echter zal deze bedrukking nadat het goedkope kopje enkele keren gebruikt is, steeds vager worden en uiteindelijk weggaan. Wij willen dit voorkomen. Een koffiekopje wordt bij ons dan ook altijd bedrukt via de techniek inbakken. Bij het inbakken van de bedrukking gaat het kopje verscheidene keren in de oven en wordt hij steeds weer opnieuw gelakt. Hierdoor kunt u ze gewoon in de vaatwasser zetten, zonder dat de bedrukking hier onder te lijden heeft. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 074 711 0211 (NL) en 078 48 1648 (BE). U kunt ook via de mail contact opnemen: info@dePennenBoer.nl.

Goedkoop koffiekopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Snelle service tegen een goede prijs

Joep van der Coelen uit Vught

9

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10