PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop koffiekopjes bedrukken

We kennen ze allemaal wel, de bedrukte koffiekopjes. Misschien heeft u er ook wel wat thuis staan of bent u ze tegengekomen in een café of restaurant. De ene kopjes zijn bedrukt met de bedrijfsnaam en de andere met een bedrijfslogo. Daarnaast laten sommige bedrijven kopjes bedrukken met de namen van de werknemers. Ook zijn bedrukte koffiekopjes goed in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel. Kortom, met kopjes bedrukken heeft u veel mogelijkheden. Koffiekopjes zijn functionele geschenken die veel gebruikt kunnen worden door uw relaties, klanten of werknemers. Daarom kunt u met kopjes bedrukken veel mensen bereiken en uw naamsbekendheid mee versterken. Wilt u koffiekopjes laten bedrukken? Bekijk het aanbod van De Pennenboer en bestel de gewenste kopjes eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Koffiekopjes bedrukken bij De Pennenboer

Koffiekopjes met logo mogen niet ontbreken op uw eigen kantoor. Want een koffiekopje met logo straalt gastvrijheid uit naar uw eigen klanten en relaties. Uiteraard moet u ook uw eigen personeel niet vergeten. Dagelijks worden er veel kopjes koffie weggedronken. Daarom is een kopje bedrukken met uw logo een uitstekend relatiegeschenk, promotieartikel of gebruiksvoorwerp op uw kantoor. Wilt u ook koffiekopjes bedrukken met logo of een andere bedrukking? Bekijk dan het assortiment van De Pennenboer. Wij bieden een breed aanbod van verschillende koffiekopjes die u kunt bedrukken naar eigen wens. Heeft u uw gewenste koffiekopje gevonden? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen via onze website. Vul de gevraagde gegevens in en wij gaan voor u aan de slag!

Verschillende soorten kopjes bedrukken

Kopjes bedrukken biedt heel veel mogelijkheden. Want De Pennenboer biedt verschillende soorten types kopjes aan. Dankzij ons brede assortiment kunnen wij elk bedrijf een geschikt koffiekopje aanbieden om te bedrukken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit espressokopjes, cappuccinokopjes, kopjes met kleine oren of juist koffiekopjes met grote oren. Daarnaast bieden wij ook nog koffiekopjes met verschillende inhoudsmaten. Hierdoor heeft u genoeg keuze en valt er ook veel te variëren. Elk koffiekopje kunt u bedrukken met uw gewenste opdruk. Hierdoor kunt u elke soort koffie schenken in een koffiekopje met logo en voorzetten aan uw klanten, relaties en personeel!

Kopjes bedrukken met uw logo kunt u ideaal inzetten binnen uw bedrijf. Echter maken bedrukte koffiekopjes ook uitstekende relatiegeschenken! Want het weggeven van een kopje met logo kan via verschillende wegen. U kunt dit los weggeven, maar ook als onderdeel van een groter cadeau of pakket. Stel bijvoorbeeld een pakket samen met een kopje met logo, koffie, lepeltjes, koekjes, etc. Daarnaast kunt u deze producten ook allemaal apart van elkaar bedrukken. Ook is het mogelijk om het pakket aan te vullen met andere drinkwaar zoals; theeglazen, mokken en thermosbekers. Want niet iedereen drinkt koffie, is veel onderweg of wilt ook graag eens wat anders drinken. Ook voor deze mensen biedt De Pennenboer een geschikt geschenk!

De uitstekende service van De Pennenboer

Wanneer u koffiekopjes laat bedrukken bij De Pennenboer, dan bieden wij alleen maar uitstekende kwaliteit aan. Want het bedrukken van kopjes zal bij ons altijd gebeurden door middel van inbakken. Hierdoor blijft uw bedrukking goed op het koffiekopje zitten. Hierdoor kan het bedrukt koffiekopje ook gewoon in de vaatwasser worden geplaatst zonder dat de bedrukking er wordt afgewassen. Daarnaast worden onze koffiekopjes aangeboden tegen scherpe prijzen, dan betaalt u nooit te veel voor uw koffiekopjes. Laat u koffiekopjes bedrukken bij De Pennenboer? Dan ontvangt u ook een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen aanbrengen. Gaat u akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij uw kopjes bedrukken en leveren wij deze binnen de afgesproken tijd bij u af.

Daarom bent u bij De Pennenboer verzekerd van een uitstekende kwaliteit en goede service! Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 074 711 0211 (NL) en 078 48 1648 (BE). U kunt ook via de mail contact opnemen: info@dePennenBoer.nl.

Goedkoop koffiekopjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9