PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bedrukte koffiekopjes

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 4
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 4

Koffiekopjes bedrukken | De PennenBoer

Koffiekopjes met bedrijfslogo mogen niet ontbreken op uw eigen kantoor. Een koffiekopje met bedrukking straalt gastvrijheid uit naar uw eigen klanten en/of relaties. Natuurlijk moet u uw eigen medewerkers ook niet vergeten. Iedereen binnen uw kantoor wordt vrolijk van dit toepasselijke en functionele geschenk. Wilt u koffiekopjes laten bedrukken? De PennenBoer biedt een breed assortiment aan koffiekopjes die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo of eigen tekst. Wij zorgen ervoor dat de koffiekopjes bedrukt worden en snel bij u geleverd worden.

Verschillende soorten koffiekopjes bedrukken

Koffiekopjes zijn bij De PennenBoer in verschillende types te verkrijgen. Wij hebben een breed assortiment, omdat wij het belangrijk vinden dat u de juiste keuze kunt maken voor uw bedrijf. Voorbeelden waaruit u kunt kiezen zijn espressokopjes, cappuccinokopjes, kopjes met grote oren en kopjes met kleine oren. De kopjes in het assortiment hebben allemaal een verschillende inhoud en daarmee ook een andere uitstraling. Allen zijn ze goed te bedrukken met uw gewenste opdruk. Het staat natuurlijk erg professioneel wanneer u in uw bedrijfskantine een heel aanbod kopjes me tuw eigen logo hebt. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden tijdens pauzes, maar denk ook aan afspraken. Iedere soort koffie, kan in het juiste kopje worden geschonken.

Bedrukte koffiekopjes zijn dus ideaal voor uw bedrijf. Maar heeft u al eens nagedacht om deze weg te geven? Het weggeven van koffiekopjes met bedrijfslogo kan via verschillende wegen. U kunt een voorkeur hebben voor het los weggeven van het geschenk, maar natuurlijk ook voor het weggeven van het geschenk in een pakket. U kunt dit pakket bij ons zelf samenstellen met bijvoorbeeld koffie, lepeltjes, etc. Natuurlijk kunnen deze artikelen ook apart bedrukt worden. Naast koffiekopjes bedrukken kunt u bij ons ook andere geschenken bedrukken, zoals theeglazen, mokken en thermosbekers.

De uitstekende service van De PennenBoer

De koffiekopjes worden bij De PennenBoer alleen met kwaliteit bedrukt. Het bedrukken met een zeefdruk is een goedkopere optie met dus een lagere prijs. Echter zal deze bedrukking nadat het goedkope kopje enkele keren gebruikt is, steeds vager worden en uiteindelijk weggaan. Wij willen dit voorkomen. Een koffiekopje wordt bij ons dan ook altijd bedrukt via de techniek inbakken. Bij het inbakken van de bedrukking gaat het kopje verscheidene keren in de oven en wordt hij steeds weer opnieuw gelakt. Hierdoor kunt u ze gewoon in de vaatwasser zetten, zonder dat de bedrukking hier onder te lijden heeft. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 074 711 0211 (NL) en 078 48 1648 (BE). U kunt ook via de mail contact opnemen: info@dePennenBoer.nl.

Goedkoop bedrukte koffiekopjes

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9