PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop duurzame tassen bedrukken

Goedkoop duurzame tassen bedrukken? Dat is zeker mogelijk! Bij De PennenBoer vind je een verrassend en afwisselend assortiment goedkope duurzame tassen die je kunt laten bedrukken. De bedrukte duurzame tassen zijn favoriet bij steeds meer mensen. Er is immers een fors toenemende aandacht om duurzame materialen te gebruiken en maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO). Hierop worden door consumenten ook steeds vaker de keuze voor bedrijven op gebaseerd. De goedkope bedrukte duurzame tassen met jouw bedrijfsnaam, logo, of andere bedrukking zal dan ook zeker gebruikt worden! Hierdoor kunnen de ontvangers van de bedrukte eco tassen reclame voor jou maken. Daarmee vergroot je de naamsbekendheid van jouw bedrijf! Wil je ook eco tassen bedrukken voor jouw bedrijf of als relatiegeschenk? Bekijk ons assortiment en bestel online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkoop eco tassen bedrukken bij De PennenBoer

Goedkoop eco tassen bedrukken? Dat is zeker mogelijk! Bij De PennenBoer vindt u een verrassend en afwisselend assortiment goedkope eco tassen die u kunt laten bedrukken. De bedrukte eco tassen zijn favoriet bij steeds meer mensen. Er is immers een fors toenemende aandacht om duurzame materialen te gebruiken. De goedkope bedrukte eco tassen met uw bedrijfsnaam, logo, of andere bedrukking zal dan ook zeker gebruikt worden!

Het bestellen en bedrukken van eco tassen is goedkoop en zeer eenvoudig bij De PennenBoer. De webshop biedt een breed assortiment eco tassen. Zeer duurzaam én gebruiksvriendelijk. U kunt de eco tassen bedrukken met de bedrukking die u wenst. Tassen hebben over het algemeen een groot drukoppervlak, waardoor uw bedrijfsnaam of logo goed opvalt. De tassen kunnen worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen. Eco tassen zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken als strandtas of schooltas. Daarmee zijn de tassen zeer geschikt om als geschenk weg te geven aan uw relaties. Hiermee laat u zien dat u duurzaam onderneemt. Natuurlijk kunt u de eco tassen ook weggeven aan uw werknemers. Doordat een eco tas veel gebruikt kan worden en daarmee ook veel gezien wordt, vergroot het de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Verschillende soorten eco tassen bedrukken

De PennenBoer heeft een breed assortiment eco tassen. De tassen zijn speciaal geselecteerd op duurzaamheid. U kunt ervoor kiezen om een katoenen of bamboe tas te laten bedrukken. Het type tas is afhankelijk van uw wens. De draagtassen zijn zeer praktisch bij het doen van boodschappen. Schoudertassen zijn daarentegen zeer stijlvol en makkelijk wanneer u een dagje naar het strand gaat. Daarnaast zijn er eco rugtassen waarmee u gemakkelijk spullen in kunt meenemen. Kies de eco tas die u wilt laten bedrukken. Aan de hand van een aantal stappen kunt u de eco tas bedrukken naar eigen wens. U kunt zeer eenvoudig aangeven in welke kleur u de bedrukking op de tas wenst. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel eco tassen u wilt bedrukken. De PennenBoer biedt ook de mogelijkheid om een eigen tekst/bestand te uploaden.

De uitstekende service van De PennenBoer

Wij helpen u graag bij het bedrukken van de eco tassen. De eco tassen bij De Pennenboer kunnen middels verschillende bedrukkingstechnieken worden bedrukt. De medewerkers van De PennenBoer weten precies hoe de eco tassen het beste kunnen worden bedrukt. Om er zeker van te zijn dat de tassen goed worden bedrukt, wordt er eerst een digitaal voorstel ontworpen. De gratis proefdruk wordt vervolgens per mail naar u opgestuurd. Is de digitale proefdruk goedgekeurd? Dan worden de eco tassen, geheel onder toezicht van de medewerkers, bedrukt. U ontvangt de tassen op het door u opgegeven adres. Wilt u advies over het bedrukken van eco tassen? U kunt altijd contact opnemen. Telefonisch via 074 711 0211 (NL) of 078 48 1648 (BE) en per mail naar info@depennenboer.nl.

Goedkoop duurzame tassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9