PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop eco tassen bedrukken bij De PennenBoer

Goedkoop eco tassen bedrukken? Dat is zeker mogelijk! Bij De PennenBoer vindt u een verrassend en afwisselend assortiment goedkope eco tassen die u kunt laten bedrukken. De bedrukte eco tassen zijn favoriet bij steeds meer mensen. Er is immers een fors toenemende aandacht om duurzame materialen te gebruiken. De goedkope bedrukte eco tassen met uw bedrijfsnaam, logo, of andere bedrukking zal dan ook zeker gebruikt worden!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Goedkoop eco tassen bedrukken bij De PennenBoer

Het bestellen en bedrukken van eco tassen is goedkoop en zeer eenvoudig bij De PennenBoer. De webshop biedt een breed assortiment eco tassen. Zeer duurzaam én gebruiksvriendelijk. U kunt de eco tassen bedrukken met de bedrukking die u wenst. Tassen hebben over het algemeen een groot drukoppervlak, waardoor uw bedrijfsnaam of logo goed opvalt. De tassen kunnen worden gebruikt voor veel verschillende toepassingen. Eco tassen zijn bijvoorbeeld goed te gebruiken als strandtas of schooltas. Daarmee zijn de tassen zeer geschikt om als geschenk weg te geven aan uw relaties. Hiermee laat u zien dat u duurzaam onderneemt. Natuurlijk kunt u de eco tassen ook weggeven aan uw werknemers. Doordat een eco tas veel gebruikt kan worden en daarmee ook veel gezien wordt, vergroot het de naamsbekendheid van uw bedrijf.

Verschillende soorten eco tassen bedrukken

De PennenBoer heeft een breed assortiment eco tassen. De tassen zijn speciaal geselecteerd op duurzaamheid. U kunt ervoor kiezen om een katoenen of bamboe tas te laten bedrukken. Het type tas is afhankelijk van uw wens. De draagtassen zijn zeer praktisch bij het doen van boodschappen. Schoudertassen zijn daarentegen zeer stijlvol en makkelijk wanneer u een dagje naar het strand gaat. Daarnaast zijn er eco rugtassen waarmee u gemakkelijk spullen in kunt meenemen. Kies de eco tas die u wilt laten bedrukken. Aan de hand van een aantal stappen kunt u de eco tas bedrukken naar eigen wens. U kunt zeer eenvoudig aangeven in welke kleur u de bedrukking op de tas wenst. Vervolgens kunt u aangeven hoeveel eco tassen u wilt bedrukken. De PennenBoer biedt ook de mogelijkheid om een eigen tekst/bestand te uploaden.

De uitstekende service van De PennenBoer

Wij helpen u graag bij het bedrukken van de eco tassen. De eco tassen bij De Pennenboer kunnen middels verschillende bedrukkingstechnieken worden bedrukt. De medewerkers van De PennenBoer weten precies hoe de eco tassen het beste kunnen worden bedrukt. Om er zeker van te zijn dat de tassen goed worden bedrukt, wordt er eerst een digitaal voorstel ontworpen. De gratis proefdruk wordt vervolgens per mail naar u opgestuurd. Is de digitale proefdruk goedgekeurd? Dan worden de eco tassen, geheel onder toezicht van de medewerkers, bedrukt. U ontvangt de tassen op het door u opgegeven adres. Wilt u advies over het bedrukken van eco tassen? U kunt altijd contact opnemen. Telefonisch via 074 711 0211 (NL) of 078 48 1648 (BE) en per mail naar info@depennenboer.nl.

Goedkoop eco tassen bedrukken bij De PennenBoer

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.