PERSOONLIJK ADVIES

Pepermunt bedrukken

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u uw bedrijf op een frisse manier promoten? Dan heeft De Pennenboer hét product voor u, pepermunt! Deel de pepermuntjes met uw logo of bedrijfsnaam uit aan de bezoekers. Doordat de bezoekers regelmatig een pepermuntje pakken zien ze elke keer uw bedrijf weer voorbijkomen. Daarnaast wordt de bedrukte pepermunt vaak gedeeld waardoor er veel mensen bereikt kunnen worden. De Pennenboer heeft een ruim assortiment pepermunt in doosjes, blikjes en rolletjes. Wilt u pepermunt bedrukken? De Pennenboer helpt u graag! Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

De bedrukte pepermuntjes kunnen op veel plekken gebruikt worden. Bijvoorbeeld in een restaurant. Bij het afrekenen een pepermuntje aanbieden aan de gasten is een vriendelijk gebaar. Dit pepermuntje kan verpakt zitten in een saaie verpakking, maar het kan ook verpakt zitten in een verpakking met uw eigen logo! Dit is toch veel leuker. Bij de Pennenboer heeft u veel mogelijkheden.

Verpakkingen van de pepermunt

Bij de Pennenboer heeft u veel soorten verpakkingen waar u uit kan kiezen. Alles kan bedrukt worden met de gekozen opdruk. Dit zijn de meest opvallende verpakkingen:

  • Kofferblik;
  • Rond sleutelhanger;
  • Hartjes dispenser;
  • Huis dispenser;
  • Rond blikje;
  • Verhuisdoosje;
  • Vouwkaart;
  • Rolletje.

Bestellen

Als u gekozen heeft welk product u bedrukt wilt hebben, kan dit makkelijk online via de website besteld worden. U selecteert het product, geeft aan wat u erop bedrukt wil hebben, tekst of een logo, zet het in uw winkelwagentjes. Dan vult u uw gegevens in. U ontvangt op de mail een digitale proef, bent u tevreden dan gaat de productie starten! Wilt u liever nog wat aanpassingen doen kan dat ook. Pas als u akkoord bent met de proef, gaat de productie starten.

 

Naast pepermunt heeft de Pennenboer ook andere producten om weg te geven denk aan: chocoladepennen en caps. U kunt voor alle producten een digitale proefdruk aanvragen, zo krijgt u een goed beeld bij het uiteindelijke product. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen via: info@depennenboer.nl, de chat op de site of u kunt bellen naar 074 – 711 0211.

Pepermunt bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top kwaliteit

m g uit Arnhem

9

Prima service

Simons Ben uit Halen

10

Goed advies en snelle service

Nathalie Van Rijn uit Naaldwijk

9

Prima product na duidelijke communicatie

Piet uit Gabrielse

9