PERSOONLIJK ADVIES

Pepermunt bedrukken

Staat u binnenkort op een beurs en wilt u uw bedrijf op een frisse manier promoten? Dan heeft De PennenBoer hét product voor u, pepermunt! Deel de pepermuntjes met uw logo of bedrijfsnaam uit aan de bezoekers. Doordat de bezoekers regelmatig een pepermuntje pakken zien ze elke keer uw bedrijf weer voorbijkomen. Daarnaast wordt de bedrukte pepermunt vaak gedeeld waardoor er veel mensen bereikt kunnen worden. De PennenBoer heeft een ruim assortiment pepermunt in doosjes, blikjes en rolletjes. Wilt u pepermunt bedrukken? De PennenBoer helpt u graag! Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online. Na uw akkoord op de proefdruk gaan wij uw pepermunt bedrukken en ontvangt u deze binnen de afgesproken levertijd op het aangegeven adres!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Verpakkingen van de pepermunt bedrukken

De bedrukte pepermuntjes kunnen op veel plekken gebruikt worden. Bijvoorbeeld in een restaurant. Bij het afrekenen een pepermuntje aanbieden aan de gasten is een vriendelijk gebaar. Dit pepermuntje kan verpakt zitten in een saaie verpakking, maar het kan ook verpakt zitten in een verpakking met uw eigen logo! Dit is toch veel leuker. Laat daarom pepermunt bedrukken bij De PennenBoer! Wanneer u pepermunt wilt bedrukken, dan kunt u bij De PennenBoer kiezen uit pepermunt in verschillende (opvallende) verpakkingen. Denk bijvoorbeeld aan een kofferblik, verschillende dispensers, sleutelhangers of gewone doosjes. Door pepermunt doosje te bedrukken kunt u uw bedrijf goed naar voren laten komen. Daarnaast kan het pepermunt doosje ook weer opnieuw gebruikt worden. Wilt u pepermunt bedrukken? Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig via onze website!

Pepermunt laten bedrukken bij De PennenBoer

Als u gekozen heeft welk pepermunt u wilt laten bedrukken, dan kunt u dit eenvoudig via de website van De PennenBoer bestellen. Selecteer het product en geeft aan wat er bedrukt moet worden. Dit kan een pepermunt met logo, bedrijfsnaam of eigen ontwerp zijn. Daarna vult u de verdere gegevens in en ontvangt u een mail met een digitale proefdruk. Gaat u akkoord met de proefdruk? Dan gaan wij de pepermunt bedrukken. Wilt u toch liever nog wat aanpassen na het zien van de proefdruk? Dan is dat zeker mogelijk. Want wij gaan uw pepermunt pas bedrukken wanneer u tevreden bent met het beoogde resultaat. Wanneer onze specialisten de pepermunt gaan bedrukken, dan ontvangt u deze vrijwel altijd binnen de afgesproken levertijd. Mocht het ons niet lukken om op tijd te leveren, dan wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

Andere geschenken, vragen of advies? Wij helpen graag!

Naast pepermunt heeft de PennenBoer ook andere producten om weg te geven. Dankzij een ruim aanbod in relatiegeschenken en promotieartikelen is het voor vrijwel elk bedrijf en elke doelgroep mogelijk om een geschikt geschenk te vinden. Kies bij De PennenBoer bijvoorbeeld ook voor chocolade, pennen, winkelwagenmuntjes of aanstekers. Ook deze geschenken zijn, net als de pepermunt met logo, gemakkelijk mee te nemen en kunnen regelmatig worden gebruikt. Ongeacht het geschenk dat u wilt laten bedrukken bij De PennenBoer, u kunt altijd een gratis digitale proefdruk aanvragen. Daardoor bent u altijd verzekerd van de juiste bedrukking. Wilt u pepermunt bedrukken of kies u toch voor een ander geschenk? Wij helpen u graag! Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen via: info@depennenboer.nl, de chat op de site of u kunt bellen naar 078 – 481 648. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Pepermunt bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9