Maak een blijvend verschil met betekenisvolle relatiegeschenken!

In de dynamische wereld van het onderwijs, waar elke interactie telt, kunnen relatiegeschenken een krachtige rol spelen. Relatiegeschenken zijn maar dan cadeautjes; ze tonen waardering, bevorderen betrokkenheid en versterken relaties. Een weldoordacht geschenk motiveert studenten en docenten, terwijl het bedrijven de kans biedt om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te tonen en hun imago te versterken. 

Praktisch en duurzaam!

Speciaal voor het onderwijs hebben wij een breed assortiment relatiegeschenken samengesteld die niet alleen nuttig zijn maar ook een blijvende indruk achterlaten. Of je nu een school, universiteit of bedrijf bent dat zich wil verbinden met de onderwijssector. Laat je waardering blijken!

Kleurrijke en gepersonaliseerde potloden.

Onze bedrukte potloden zijn essentieel voor elke onderwijsomgeving waar ze dagelijks worden gebruikt door studenten en docenten voor het maken van aantekeningen en het schetsen van ideeën. Bovendien zijn ze betaalbaar, waardoor ze een kosteneffectieve manier zijn om jouw merk of boodschap te verspreiden. Onze duurzame opties, gemaakt van gerecyled materiaal, tonen jouw milieubewustzijn en inspireren studenten hetzelfde te doen. Met kleurrijke opties in diverse stijlen beschikbaar, kunnen de potloden perfect aansluiten bij jouw schoolkleuren of thema's.

Dagelijks gebruik, dagelijkse promotie!

Rugzakken zijn onmisbare producten voor zowel studenten als docenten. Ze bieden voldoende ruimte voor boeken, laptops en andere schoolbenodigdheden, waardoor ze dagelijks gebruikt worden. Dit zorgt ervoor dat jouw schoollogo constant zichtbaar is en overal wordt gezien, wat de naamsbekendheid vergroot en de schooltrots versterkt! Met diverse ontwerpen en kleuren zijn onze rugzakken stijlvol en veelzijdig, geschikt voor elke leeftijdsgroep en passend bij de uitstraling van jouw school. 

Duurzaam
Wij streven naar eco-bewuste keuzes.
Snelle levering
Wij streven naar een efficiënte afwikkeling.
Ecologisch
Wij streven naar duurzaamheid in elk geschenk.
Maatwerk bedrukking
Wij streven naar nauwkeurigheid in de bedrukking.
Service gericht
Wij streven naar effectieve communicatie met persoonlijke service.
Kwaliteit
Wij streven naar kwaliteit van onze geschenken.
Essentiële tools voor studenten
Wat we zeker weten is dat een geodriehoek met een eigen logo van school of instelling zeer professi
5 Markeerstiften in kleine voorraadpot.
Op zoek naar een klein en handig geschenk voor werknemers, zakenrelaties of als giveaway? Dan is de
330 ml natuurlijk bronwater in een witte FSC gecertificeerde kartonnen fles met 100% plantaardige do
De laatste beoordelingen
Wat onze klanten zeggen
Snelle en goede service
Super!
Zeer tevreden
Snelle service!