PERSOONLIJK ADVIES

Tassen & rugzakken bedrukken

Goedkoop bedrukte tassen en rugzakken vindt u natuurlijk in de webshop van De PennenBoer. Deze categorie is erg populair omdat de relatiegeschenken die daarbij horen, gemakkelijk kunnen worden weggegeven en in grote aantallen kunnen worden besteld. De goedkope tassen en rugzakken met bedrukking kunnen makkelijk worden weggegeven, omdat ze geschikt zijn voor een zeer grote doelgroep. En u kunt de geschenken in grote aantallen bestellen, omdat u ze het gehele jaar door weg kunt geven en deze relatiegeschenken nooit 'uit de mode' raken. Doordat u de goedkope tassen of rugzakken in één keer in een groter aantal bestelt, bespaart u meteen op de kosten.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 26
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 26

Een goedkoop bedrukte tas of rugzak bestelt u bij De PennenBoer in allerlei soorten en maten. We hebben de verscheidene goedkope tassen met bedrukkingsmogelijkheden onderverdeeld in categorieën, zodat u gemakkelijker de gewenste goedkope tas kunt vinden die past bij uw bedrijf. Als u deze aanklikt, komt u vanzelf bij het invulformulier, waar u het aantal kleuren kunt invullen en de bedrukking kunt uploaden. Het enige wat u daarna nog hoeft te doen is het invullen van uw gegevens, waarna u op ‘’bestellen’’ kunt klikken. U ontvangt van ons binnen korte tijd na het invoeren van de bestelling een gratis digitale proefdruk. Een tas bedrukken met logo of tekst? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres!

 

Rugzak & tas bedrukken tegen de scherpste prijzen

Bij De Pennenboer kunnen wij goedkoop voor u een tas bedrukken met uw eigen logo of tekst! Wij bedrukken onze tassen en rugzakken met behulp van verschillende bedrukkingstechnieken, omdat er veel verschillende materialen worden gebruikt. De materialen worden op verschillende manieren bedrukt, zodat uw bedrukking van een goede kwaliteit is. Iedere bedrukkingstechniek heeft namelijk zijn eigen voordelen. Bedrukkingstechnieken die wij veelvuldig gebruiken bij onze goedkope tassen en rugzakken, zijn zeefdruk, transferdruk, tampondruk, en borduren.

 

Een tas bedrukken met uw eigen ontwerp

Een goedkope tas bedrukken kan geheel naar uw eigen wens en inzicht. Vooraf moet u zich eerst afvragen wat u precies over wilt brengen met de goedkoop bedrukte tassen en rugzakken. Wilt u meer naamsbekendheid? Dan is een tas met logo en/of bedrijfsnaam bijvoorbeeld erg toepasselijk! Wilt u echter vaste relaties bereiken, dan kunt u ook nieuwe producten of diensten promoten. Het ontwerpen van een bedrukking voor een goedkope tas of rugzak kan soms best wat tijd in beslag nemen. De Pennenboer kan u altijd helpen, wij bieden als extra service namelijk de ontwerpstudio aan. U kunt dan samen met de ontwerpstudio een tas bedrukken met de gewenste bedrukking. Heeft u vragen voor ons of wilt u graag meer informatie over het bedrukken van een tas? Neem gerust contact met ons op! Dit kan telefonisch via 074 – 711 0211 of per mail: info@depennenboer.nl.

Tassen & rugzakken bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekende service en kwaliteit

Sander uit Alphen aan den Rijn

10

Goed

J uit R

8

Aardige behulpzame contactpersonen en goed product !

D. Jacobs uit Linne

9

Erg goede kwaliteit en snel geleverd

Lars uit Neede

10