PERSOONLIJK ADVIES

Poncho's en regenjassen bedrukken

Poncho’s of regenjassen laten bedrukken is een ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Want laat u een poncho of regenjas bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en deelt u deze uit op een festival, open dag of beurs? Dan kunt u hiermee een groot aantal mensen bereiken. Hierdoor zal (on)bewust uw bedrijfsnaam of logo worden opgeslagen door de mensen die de bedrukte poncho of regenjas zien. Daardoor bouwt u uw naamsbekendheid verder uit. Daarnaast kunt u ook uw medewerkers een bedrukte regenjas of poncho geven. Dan kunnen zij deze gebruiken wanneer het regent. Dan houdt u hen droog en daarmee maken ze tegelijk reclame voor het bedrijf. Wilt u ook een poncho of regenjas laten bedrukken voor uw medewerkers, klanten, relaties of andere doelgroepen? De Pennenboer biedt de mogelijkheid om poncho’s en regenjassen te bedrukken tegen scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod en bestel online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkoop regenjassen en poncho’s bedrukken

Met het wisselvallige klimaat in Nederland en België is een goedkope poncho of regenjas bedrukken zo gek nog niet: tijdens evenementen en festivals hoeft een (onverwachte) regenbui dan niet voor vervelende situaties te zorgen. Sterker nog: met één van onze bedrukte regenjassen of poncho’s kan het terrein juist in een kleurrijke omgeving veranderen. De goedkope poncho’s bedrukken kan eenvoudig bij De PennenBoer. Kies zelf uw bedrukking uit en wij gaan voor u aan de slag. Als bedrijf is een bedrukte poncho en regenjas ook nog eens een uitstekende manier om reclame te maken. Laat poncho's bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en deel deze uit op bijvoorbeeld festivals. Zo kunnen de mensen die uw bedrukte poncho's dragen reclame voor uw bedrijf maken. Daarnaast zijn de bedrukte regenjassen en poncho’s ook goed te dragen wanneer u bijvoorbeeld op de fietst stapt naar uw werk. Ook dan komt u onderweg mensen tegen die uw bedrijfsnaam of logo kunnen zien op de bedrukte poncho of regenjas.

Assortiment bedrukte regenjassen en poncho’s bij De Pennenboer

In de webshop van De PennenBoer vindt u een gevarieerd assortiment poncho’s en regenjassen die u allemaal naar eigen wens kunt laten bedrukken. Met elk budget is er keuze om een goedkope poncho bedrukken. Van een wegwerp-poncho voor een paar dubbeltjes tot een herbruikbare poncho voor enkele euro’s. De poncho’s zijn verpakt in bijvoorbeeld een transparante polybag, een polyester zakje of een plastic bal met haak. Wilt u een duurzame goedkope poncho bedrukken? Kies dan voor onze biologisch afbreekbare poncho, met een biologisch afbreekbare verpakking. Heeft u een poncho of regenjas uitgekozen? Dan kunt u de regenjas of poncho laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, een logo of een andere bedrukking. Vindt u het lastig om te bepalen welke bedrukking u moet kiezen, welke poncho’s of regenjassen geschikt zijn en hoeveel u er nodig gaat hebben? Laat onze specialisten u helpen! Zij hebben veel ervaring met regenjassen en poncho’s bedrukken en kunnen u voorzien van advies op maat. Samen met onze specialisten zorgt u ervoor dat uw bedrukte poncho’s en regenjassen een succes worden!

Bent u op zoek naar een ander product in plaats van goedkope poncho’s bedrukken?  Geen zorgen! De Pennenboer biedt nog veel meer producten aan die bedrukt kunnen worden met uw logo of bedrijfsnaam. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze katoenen tassenzonnebrillen of potloden. Deze producten zijn ook op meerdere manieren in te zetten voor uw bedrijf en vallen altijd goed bij uw relaties. Daardoor zijn dit ook uitstekende relatiegeschenken of promotieartikelen. Wilt u toch nog verder zoeken? Misschien kunnen onze specialisten u helpen met het vinden van het perfecte relatiegeschenk of promotieartikel! 

Goedkope poncho’s en regenjassen bedrukken en bestellen

Kies uit het assortiment van De Pennenboer een poncho of regenjas die u wilt laten bedrukken. Daarna geeft u aan in welke kleur u de poncho of regenjas wilt, welke bedrukking er op mag komen (in hoeveel kleuren) en hoeveel poncho’s u wilt bestellen. Upload uw bedrukking of typ de gewenste tekst en wij maken vervolgens een gratis digitale drukproef voor u. Op deze digitale drukproef ziet u de poncho of regenjas en de bedrukking op de juiste plek, zodat u van tevoren weet hoe het resultaat zal zijn. Wilt aan de hand van de gratis proefdruk nog aanpassingen doen? Dan is dat zeker mogelijk. Pas wanneer u tevreden bent met de digitale proefdruk en hiermee akkoord gaat, dan gaan wij uw poncho’s en/of regenjassen bedrukken.

Heeft u vragen over goedkope regenjassen of poncho’s bedrukken, over de bedrukkingstechnieken of over het bedrukken een ander product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder met alle vragen. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat op onze website of via telefoon of email:

Poncho's en regenjassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10