PERSOONLIJK ADVIES

Poncho's bedrukken

Poncho's laten bedrukken is een ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Bedrukte poncho's met uw logo of bedrijfsnaam uitdelen op bijvoorbeeld een festival kan een goede boost zijn. Veel mensen zullen de bedrukte poncho zien en daardoor ook uw bedrijfsnaam of logo. Onbewust wordt uw naam opgeslagen of worden mensen op ideeën gebracht om uw website eens te bezoeken. Daarnaast kunnen uw medewerkers wellicht wel een poncho gebruiken. Waarom dan geen poncho laten bedrukken voor uw medewerkers? U kunt veel kanten op met het bedrukken van een poncho. Daarnaast biedt De Pennenboer poncho's aan tegen een scherpe prijs. Bekijk ons aanbod hieronder en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Goedkope poncho’s bedrukken 

Met het wisselvallige klimaat in Nederland en België is een goedkope poncho bedrukken zo gek nog niet: tijdens evenementen en festivals hoeft een (onverwachte) regenbui dan niet voor vervelende situaties te zorgen. Sterker nog: met één van onze poncho’s kan het terrein juist in een kleurrijke omgeving veranderen. De goedkope poncho’s bedrukken kan eenvoudig bij De PennenBoer. Kies zelf uw bedrukking uit en wij gaan voor u aan de slag. Als bedrijf is een bedrukte poncho ook nog eens een uitstekende manier om reclame te maken. Laat poncho's bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en deel deze uit op bijvoorbeeld festivals. Zo kunnen de mensen die uw bedrukte poncho's dragen reclame voor uw bedrijf maken.

Assortiment bedrukte poncho's

In de webshop van De PennenBoer vindt u een gevarieerd assortiment poncho’s die u allemaal naar eigen wens kunt laten bedrukken. Met elk budget is er keuze om een goedkope poncho bedrukken. Van een wegwerp-poncho voor een paar dubbeltjes tot een herbruikbare poncho voor enkele euro’s. De poncho’s zijn verpakt in bijvoorbeeld een transparante polybag, een polyester zakje of een plastic bal met haak. Wilt u een duurzame goedkope poncho bedrukken? Kies dan voor onze biologisch afbreekbare poncho, met een biologisch afbreekbare verpakking. Heeft u een poncho uitgekozen? Dan kunt u de poncho laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, een logo of een andere bedrukking. Bij elke poncho staat aangegeven uit hoeveel kleuren de bedrukking kan bestaan. Heeft u een logo met meerdere kleuren? Dan kunt u aan ons aangeven welke kleuren wij mogen drukken, wij kunnen de kleuren van het logo (als dit een gevectoriseerd bestand is) aanpassen naar uw wensen. U heeft bij De Pennenboer dan ook veel mogelijkheden met het bedrukken van poncho's. Vindt u het lastig om te bepalen welke bedrukking u moet kiezen, welke poncho's geschikt zijn en hoeveel u er nodig gaat hebben? Laat onze specialisten u helpen! Zij hebben veel ervaring met het bedrukken van poncho's en kunnen u voorzien van advies op maat. Samen met onze specialisten zorgt u ervoor dat uw bedrukte poncho's een succes worden!

Bent u op zoek naar een ander product in plaats van goedkope poncho’s bedrukken?  Geen zorgen! De Pennenboer biedt nog veel meer producten aan die bedrukt kunnen worden met uw logo of bedrijfsnaam. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze katoenen tassenzonnebrillen of potloden. Deze producten zijn ook op meerdere manieren in te zetten voor uw bedrijf en vallen altijd goed bij uw relaties. Wilt u nog verder zoeken? Misschien kunnen onze specialisten u helpen met het vinden van het perfecte relatiegeschenk! 

Goedkope poncho’s bedrukken & bestellen

Vul op de pagina van de poncho die u wilt laten bedrukken in welke kleur poncho u wilt, welke bedrukking er op mag komen (in hoeveel kleuren) en hoeveel poncho’s u wilt bestellen. Upload uw bedrukking of typ de gewenste tekst en wij maken vervolgens een graits digitale drukproef voor u. Op deze digitale drukproef ziet u de poncho en de bedrukking op de juiste plek, zodat u van tevoren weet hoe het resultaat zal zijn. Wilt u nog aanpassingen doen, dan is dat uiteraard mogelijk. Pas nadat u tevreden bent met de digitale drukproef, gaan wij de goedkope poncho’s bedrukken. 

Heeft u vragen over goedkope poncho’s bedrukken, over de bedrukkingstechnieken of over het bedrukken een ander product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via de chat op onze website of via telefoon of email:

 

Poncho's bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9