PERSOONLIJK ADVIES

Poncho en regenjassen bedrukken

Poncho’s of regenjassen laten bedrukken is een ideale manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Want laat u een poncho of regenjas bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en deelt u deze uit op een festival, open dag of beurs? Dan kunt u hiermee een groot aantal mensen bereiken. Hierdoor zal (on)bewust uw bedrijfsnaam of logo worden opgeslagen door de mensen die de bedrukte poncho of regenjas zien. Daardoor kunt u uw naamsbekendheid versterken. Ook kunt u een regenjas of poncho bedrukken voor uw medewerkers. Daarmee houdt u hen droog en maken ze tegelijk reclame voor het bedrijf. Wilt u ook een poncho of regenjas bedrukken voor uw medewerkers, klanten, relaties of andere doelgroepen? De PennenBoer biedt de mogelijkheid om regenjassen en poncho’s te bedrukken tegen scherpe prijzen. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkoop regenjassen en poncho’s bedrukken

Met het wisselvallige klimaat in Nederland en België is een poncho of regenjas bedrukken zo gek nog niet. Hierdoor kan een (onverwachte) regenbui bijvoorbeeld niet voor vervelende situaties zorgen bij evenementen of festivals. Sterker nog: door de bedrukte regenjassen of poncho’s kan het terrein juist veranderen in een kleurrijke omgeving. Wilt u poncho’s of regenjassen bedrukken? Dan kunt u dat eenvoudig doen bij De PennenBoer. Door regenjassen en poncho’s te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam kunt u op een leuke manier reclame maken voor uw bedrijf. Deelt u de bedrukte poncho’s en regenjassen uit op een festival? Dan kunnen veel mensen in contact komen met uw bedrijf! Het is dus niet alleen een praktisch product voor in Nederland en België, maar het is ook nog eens een uitstekend reclamemiddel! Laat daarom poncho’s en regenjassen bedrukken bij De PennenBoer.

Assortiment bedrukte regenjassen en poncho’s bij De PennenBoer

In de webshop van De PennenBoer vindt u een gevarieerd assortiment poncho’s en regenjassen die u allemaal naar eigen wens kunt laten bedrukken. Van een wegwerp-poncho voor een paar dubbeltjes tot een herbruikbare poncho voor enkele euro’s. Zo bieden wij voor elk budget diverse mogelijkheden! Wilt u een duurzame goedkope poncho bedrukken? Kies dan voor onze biologisch afbreekbare poncho, met een biologisch afbreekbare verpakking. Heeft u een poncho of regenjas uitgekozen? Dan kunt u eenvoudig aangeven welke bedrukking u wilt. Vindt u het lastig om de bedrukking te bepalen, welke poncho’s of regenjassen geschikt zijn en hoeveel u er nodig gaat hebben? Laat onze specialisten u helpen! Zij kunnen u voorzien van advies op maat. Samen met onze specialisten zorgt u ervoor dat uw bedrukte poncho’s en regenjassen een succes worden!

Wilt u een ander product bedrukken in plaats van poncho’s of regenjassen?  Geen zorgen! De PennenBoer biedt nog veel meer producten aan die bedrukt kunnen worden met uw logo of bedrijfsnaam. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze katoenen tassenzonnebrillen of potloden. Deze producten zijn ook op meerdere manieren in te zetten voor uw bedrijf en vallen altijd goed bij uw relaties. Wilt u toch nog verder zoeken? Misschien kunnen onze specialisten u helpen met het vinden van het perfecte relatiegeschenk of promotieartikel! Want De PennenBoer biedt nog veel meer aan!

Goedkope poncho’s en regenjassen bedrukken en bestellen

Kies uit het assortiment van De PennenBoer een poncho of regenjas die u wilt laten bedrukken. Upload uw bedrukking of typ de gewenste tekst en wij maken vervolgens een gratis digitale drukproef voor u. Op deze digitale drukproef ziet u de poncho of regenjas en de bedrukking op de juiste plek, hierdoor kunt u het resultaat alvast zien. Wilt aan de hand van de gratis proefdruk nog aanpassingen doen? Dan is dat zeker mogelijk. Pas wanneer u tevreden bent en akkoord gaat met de digitale proefdruk, gaan wij uw poncho’s of regenjassen bedrukken.

Heeft u vragen over goedkope regenjassen of poncho’s bedrukken, over de bedrukkingstechnieken of over het bedrukken een ander product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat op onze website of via telefoon of email:

Poncho en regenjassen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9