PERSOONLIJK ADVIES

Desinfecterende handgel bedrukken

Bent u op zoek naar een origineel, bruikbaar en hygiënisch geschenk? Kies er dan voor om desinfecterende handreiniging te laten bedrukken. Handverzorging is ontzettend belangrijk. Naast het wassen van de handen gebruiken ook steeds meer mensen consequent handreiniging in de vorm van een spray, een gel of lotion. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Kleine tubes of verpakkingen zijn gemakkelijk om mee te nemen en het is handig om deze op verschillende plekken in huis of in de auto te hebben liggen. Van handreiniging heeft niemand genoeg, er is altijd wel een onverwachts moment dat u graag uw handen reinigt en dat kan eenvoudig met een handgel of handspray. Als bedrijf kunt u hier goed op inspelen door handreiniging te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en deze te schenken aan uw relaties, klanten en werknemers. Voor diverse soorten bedrukte desinfecterende handreiniging kunt u terecht bij De Pennenboer op goedkooppennenbedrukken.nl.

Bedrukte desinfecterende handreiniging bij De Pennenboer

Bij De Pennenboer kunt u terecht voor een ruim en veelzijdig assortiment aan relatiegeschenken. Desinfecterende handreiniging in welke vorm dan ook is op dit moment een zeer geliefd en gewild relatiegeschenk. We weten inmiddels allemaal hoe belangrijk het is om onze handen schoon te houden. Op momenten dat u deze niet kunt wassen biedt desinfecterende handreiniging uitkomst.
Op Goedkooppennenbedrukken.nl bieden wij een ruimassortiment aan diverse soorten handreiniging tegen scherpe prijzen. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten handreinigingssprays, handreinigingsgels en handreinigingslotions. De verpakkingen van deze producten kunt u door ons laten bedrukken. Deze kunnen worden voorzien van uw logo of bedrijfsnaam en vormen hierdoor een effectief promotiemiddel voor uw bedrijf. De handreiniging komt op verschillende plekken tevoorschijn en zo komen ook anderen in aanraking met uw bedrijf. Ook uw personeel doet u een plezier met bedrukte handgel en in kantoor- of bedrijfsruimte kunt u ook voorzien van de nodige handreinigingsproducten. Een bedrukt desinfecterende handreinigingsproduct kunt u ook combineren met een bedrukte handcrème, die handen voorzien van extra verzorging. Bestel eenvoudig uw bedrukte handreiniging, handcrème en meer bij De PennenBoer.

Bedrukte relatiegeschenken

In de webshop van De Pennenboer vindt u een uitgebreid aanbod aan relatiegeschenken van topkwaliteit. Het assortiment bestaat uit scherp geprijsde relatiegeschenken zoals handreiniging, bedrukte mondkapjes maar ook aanstekers en pennen die allen kunnen worden voorzien van uw bedrijfsnaam of logo en in grote getale kunnen worden besteld. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor luxe en hightech promotieartikelen die tegen lage en concurrerende prijzen worden aangeboden. Doordat uw relatiegeschenken kunnen worden bedrukt zijn deze zeer geschikt om uw naamsbekendheid te vergroten. Voor welk artikel u kiest is afhankelijk van uw doel en aan wie u deze wilt schenken. Heeft u hierbij hulp nodig of heeft u vragen over onze producten of bedrukkingstechnieken? Neem dan contact met ons op via onze chat, per mail of telefonisch. Onze contactgegevens vindt u op de contactpagina.

Desinfecterende handgel bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10