PERSOONLIJK ADVIES

Zaklamp bedrukken

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Goedkoop zaklampen bedrukken en daarna verspreiden, hiervoor bent u bij De PennenBoer aan het juiste webadres! Bij ons bestelt u online eenvoudig goedkoop bedrukte zaklampen. Allereerst kiest u uit ons ruime assortiment een exemplaar dat bij uw bedrijf past. Echter kunt u ook een exemplaar kiezen dat bij uw doelgroep past, dit wordt vaak gedaan wanneer de goedkope zaklamp met bedrukking is bedoeld voor extra promotie, naamsbekendheid, etc. U kunt de lage prijzen online vergelijken, waardoor u precies binnen uw budget kunt blijven. Ook kunt u gebruik maken van de rekenformule, waarbij u berekeningen kunt maken met verschillende aantallen van het geschenk, maar ook met verschillende aantallen van kleuren in uw bedrukking. 

Goedkoop zaklampen bedrukken & doeleinden

Een goedkope zaklamp met bedrukking kan voor ontzettend veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Een goedkoop bedrukte zaklamp met een sleutelring, kan worden gebruikt om in het donker de deur te openen, fiets te vinden, etc. Een grotere goedkope zaklamp met bedrukking kan worden gebruikt tijdens vakanties, avondtochten, en andere doeleinden. Oftewel, als u dit relatiegeschenk weggeeft, weet u zeker dat het zal worden gebruikt.

Goedkoop bedrukte zaklampen | De PennenBoer

Goedkoop bedrukte zaklampen bestelt u ,zoals u zojuist eerder heeft kunnen lezen, gemakkelijk bij De PennenBoer. Na het invullen van de bestelling, zal één van de medewerkers contact met u opnemen via e-mail of telefoon. U kunt de bestelde goedkope zaklampen bedrukt met eigen ontworpen opdruk gewoon online betalen, en u ontvangt altijd een gratis digitale proefdruk. Op deze proefdruk kunt u zien waar op het relatiegeschenk de bedrukking komt te zitten en hoe het eindresultaat er ongeveer uitziet. Andere voordelen zijn:

  • gespecialiseerde medewerkers;
  • ook gewoon telefonisch bereikbaar;
  • snelle afhandeling, waardoor snelle levering.

Drukmethoden goedkope zaklampen

Goedkoop zaklampen bedrukken gebeurt eigenlijk standaard met een tampondruk. Grotere exemplaren worden soms ook met een zeefdruk bedrukt. De PennenBoer maakt de keuze tussen deze bedrukkingstechnieken, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. Een extra keuze die u kunt maken is het graveren van een goedkope zaklamp. Let er wel op dat dit alleen mogelijk is bij goedkope zaklampen van metaal.

Contact opnemen

Neem voor vragen of extra informatie contact op via onderstaande gegevens.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Andere goedkope relatiegeschenken

Andere goedkope relatiegeschenken die u bestelt bij De PennenBoer, zijn: sleutelhangers, keycords en verzorgingsproducten!

Zaklamp bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10