PERSOONLIJK ADVIES

Zaklamp bedrukken

Zet uw bedrijf in de schijnwerpers en laat zaklampen bedrukken! Een zaklamp is namelijk altijd handig om te hebben op veel verschillende momenten. Maak daarom gebruik van dit gewilde relatiegeschenk en laat zaklampen bedrukken en deel ze uit. Hiervoor bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. Bekijk eenvoudig online ons assortiment en bestel de gewenste zaklampen gemakkelijk via onze website. De specialisten van De PennenBoer zorgen voor een uitstekende kwaliteit bedrukking. Hierdoor kunt u uw zaklampen bedrukken en uitdelen aan uw doelgroepen. Dankzij de bedrukte zaklampen kunt u uw naamsbekendheid vergroten en uw branding versterken. Wilt u ook een zaklamp bedrukken en uitdelen aan uw relaties, medewerkers of klanten? Kom dan naar De PennenBoer en kies eenvoudig uit ons assortiment.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 3
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 3

Goedkoop zaklampen bedrukken en daarna verspreiden, hiervoor ben je bij De PennenBoer aan het juiste webadres! Bij ons bestel je online eenvoudig goedkoop bedrukte zaklampen. Allereerst kiest je uit ons ruime assortiment een exemplaar dat bij jouw bedrijf past. Echter kun je ook een exemplaar kiezen dat bij jouw doelgroep past, dit wordt vaak gedaan wanneer de goedkope zaklamp met bedrukking is bedoeld voor extra promotie, naamsbekendheid, etc. Je kunt de lage prijzen online vergelijken, waardoor je precies binnen jouw budget kunt blijven. Ook kun je gebruik maken van de rekenformule, waarbij je berekeningen kunt maken met verschillende aantallen van het geschenk, maar ook met verschillende aantallen van kleuren in jouw bedrukking. 

Goedkoop zaklampen bedrukken & doeleinden

Een goedkope zaklamp met bedrukking kan voor ontzettend veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Een goedkoop bedrukte zaklamp met een sleutelring, kan worden gebruikt om in het donker de deur te openen, fiets te vinden, etc. Een grotere goedkope zaklamp met bedrukking kan worden gebruikt tijdens vakanties, avondtochten, en andere doeleinden. Oftewel, als je dit relatiegeschenk weggeeft, weet je zeker dat het zal worden gebruikt.

Goedkoop bedrukte zaklampen | De PennenBoer

Goedkoop bedrukte zaklampen bestel je, zoals je zojuist eerder hebt kunnen lezen, gemakkelijk bij De PennenBoer. Na het invullen van de bestelling, zal één van de medewerkers contact met je opnemen via e-mail of telefoon. Je kunt de bestelde goedkope zaklampen bedrukt met eigen ontworpen opdruk gewoon online betalen, en je ontvangt altijd een gratis digitale proefdruk. Op deze proefdruk kun je zien waar op het relatiegeschenk de bedrukking komt te zitten en hoe het eindresultaat er ongeveer uitziet. Andere voordelen zijn:

  • gespecialiseerde medewerkers;
  • ook gewoon telefonisch bereikbaar;
  • snelle afhandeling, waardoor snelle levering.

Drukmethoden goedkope zaklampen

Goedkoop zaklampen bedrukken gebeurt eigenlijk standaard met een tampondruk. Grotere exemplaren worden soms ook met een zeefdruk bedrukt. De PennenBoer maakt de keuze tussen deze bedrukkingstechnieken, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Een extra keuze die je kunt maken is het graveren van een goedkope zaklamp. Let er wel op dat dit alleen mogelijk is bij goedkope zaklampen van metaal.

Contact opnemen

Neem voor vragen of extra informatie contact op via onderstaande gegevens.

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Andere goedkope relatiegeschenken

Andere goedkope relatiegeschenken die je bestelt bij De PennenBoer, zijn: sleutelhangerskeycords en verzorgingsproducten!

Zaklamp bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10