PERSOONLIJK ADVIES

Nog een ander geweldig Bio ECO product!

Een bijpassend product bieden wij u aan voor duurzaam ondernemen. Straal met onze relatiegeschenken een duidelijk signaal af dat u met uw organisatie staat voor een betere toekomst. De meest goedkoopste papieren balpennen zijn der mate bijpassend geschikt naast de Eco vriendelijke Notitieboekjes.

De papieren balpen is licht in zijn materiaal en bovenal zeer gemakkelijk recyclebaar, maar ook afbreekbaar. Alle Eco pennen, karton, gerecycled papier en mais zijn eenvoudig afbreekbaar. Snel oplossend en absorberend materiaal op het moment dat de pen bevochtigd wordt.

Niet alleen licht in het materiaal, ook ligt de pen licht in de hand. Met een soepele hand schrijft deze pen gemakkelijk weg.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Duurzaam ondernemen ook voor u

Deze pennen zijn vervaardigd met het oog op de minimale belasting van het milieu.

Bijna valt het plastic materiaal gebruik weg te denken met deze collectie. Hoewel nog wel kleine plastic onderdelen, zoals de clip, klik mechanisme en punt van de papieren pennen nog wel een deel uit maakt in het geheel van deze pen.

In vergelijking tot de normale standaard pen, bevatten deze papieren pennen vele malen minder plastic. Zelfs de dop is geproduceerd van gerecycled papier materiaal. Een lichtgewichtige pen die een niet al te zware milieu afdruk achterlaat.

De ideale vervanger voor al het plastic materiaal verwerking in de hoeveelheid pennencollectie. Met dit weldoordacht beleid, draagt ieder zo zijn steentje bij.

Wat u tevens doorvoert in al uw promotionele activiteiten. Wees een vooruitstrevende organisatie, met een duidelijke boodschap om duurzaamheid te promoten.  Alle pennen zijn voorzien van blauwe inkt patronen. De compleet gerecyclede papieren balpen bestaat compleet uit papier, behalve de pen vulling. Inbegrepen met een bijpassende dop. Hoe mooi kan het product in zijn simpliciteit zijn. Deze specifieke pennen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor ieder wat wils. Zo ook voor u.

Maak hier uw duurzame stap voor een milieubewuste toekomst.

Nog een ander geweldig Bio ECO product!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Perfect!

Robin en Kitty uit Beek en Donk

9

Prijs/kwaliteit verhouding van het produkt is net aan voldoende

Arjan uit West-Knollendam

6

Prima snelle service, leuke producten aan een gunstige prijs

Ingrid uit Heist o/d Berg, België

10

perfecte levering van bedrukte aanstekers

Babs uit Lokeren

10