PERSOONLIJK ADVIES

Sleutelhangers bedrukken

Een sleutelhanger hangt aan bijna elke sleutelbos. Een goedkope sleutelhanger laten bedrukken kan zo’n bos niet alleen persoonlijk maken, maar ook herkenbaar, wat erg handig is voor de eigenaar. Sommige goedkope sleutelhangers worden niet alleen voor de sier gebruikt, maar zijn ook nog eens erg functioneel. Voorbeelden van functionele sleutelhangers zijn een zaklamp of een flesopener. Wilt u een sleutelhanger bedrukken of personaliseren? De Pennenboer heeft diverse soorten sleutelhangers in het assortiment. Zo kunt u onder andere een sleutelhanger bedrukken en personaliseren met logo, bedrijfsnaam of diverse bedrijfsgegevens. Hierdoor kunt u veel variëren en heeft u veel keuze bij sleutelhangers bedrukken! Bekijk ons assortiment hieronder en bestel de gewenste sleutelhangers eenvoudig online.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

Sleutelhangers personaliseren | De Pennenboer

Dagelijks hebben mensen verschillende sleutels op zak of in de tas. Als bedrijf kunt u deze sleutelbos opvrolijken, maar ook herkenbaar maken. Door bijvoorbeeld sleutelhangers te bedrukken kunt u de sleutelbos makkelijk terugvinden, maar wordt de sleutelbos ook persoonlijker. Daarnaast hebben sommige sleutelhangers ook nog een handige functie. De Pennenboer biedt sleutelhangers met bijvoorbeeld een zaklamp of flessenopener. Hierdoor kunt u sleutelhangers bedrukken of personaliseren die de ontvanger ook nog eens kan gebruiken. Dan is de bedrukte sleutelhanger niet alleen voor de sier, maar kan deze ook gebruikt worden. Hierdoor is de kans nóg groter dat andere mensen de bedrukte sleutelhanger zullen zien. Wilt u sleutelhangers personaliseren voor uw relaties, werknemers of klanten? Bekijk dan het assortiment van De Pennenboer en bestel eenvoudig online!

Sleutelhangers bedrukken of personaliseren? Bekijk ons ruime assortiment!

Zoekt u een goedkoop, maar effectief promotieartikel? Dan zit u bij De Pennenboer aan het juiste adres! Wij bieden onder andere een uitgebreid aanbod sleutelhangers. Alle sleutelhangers kunt u personaliseren of bedrukken met uw eigen bedrijfsnaam, logo of ander ontwerp. Dankzij ons uitgebreide aanbod kunt u sleutelhangers personaliseren en bedrukken voor verschillende doelgroepen en doeleinden. Hierdoor kunt u voor al uw klanten, relaties en werknemers een geschikte sleutelhanger met logo bedrukken of personaliseren!

Bedrukte sleutelhangers kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Hierbij speelt uw budget een belangrijke rol. Wanneer u de sleutelhangers laat bedrukken als promotieartikel, dan kunt u het beste kiezen voor een goedkopere versie. Wilt u een sleutelhanger personaliseren en bedrukken voor uw vaste relaties, klanten of werknemers? Dan kunt u beter voor een duurdere versie gaan. Hiermee geeft u aan dat zij belangrijk voor u zijn en zet u net dat stapje extra. Laat sleutelhangers met logo bedrukken bij De Pennenboer en profiteer van kwaliteit en een goede service tegen scherpe prijzen!

Uitstekende kwaliteit en service tegen een scherpe prijs

Wanneer u op zoek bent naar unieke promotieartikelen en relatiegeschenken, dan is De Pennenboer dé leverancier voor u! Wij bieden een uitgebreid aanbod van verschillende producten die u kunt laten bedrukken. Naast sleutelhangers personaliseren en bedrukken kunt u bij ons terecht voor het bedrukken van talloze andere geschenken. Laat bijvoorbeeld sleutelhangers bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, contactgegevens of slogan en deel deze uit. Hierdoor kunt u veel mensen bereiken en in contact laten komen met uw bedrijf. Is een sleutelhanger personaliseren of bedrukken niet iets voor uw bedrijf of doelgroep? Bekijk dan bijvoorbeeld onze keycords, speelkaarten, aanstekers of diverse andere promotieartikelen. Ons gehele assortiment is van topkwaliteit en onze specialisten verzorgen voor een hoogwaardige bedrukking. Daarnaast ontvangt u bij ons een gratis digitale proefdruk. Wanneer er dan nog wat moet veranderen is dat zeker mogelijk.

Mocht u graag meer informatie willen hebben over onze sleutelhangers of andere geschenken, dan helpen wij u graag! Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Onze medewerkers staan voor u klaar en denken graag met u mee!

Sleutelhangers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10