PERSOONLIJK ADVIES

Sleutelhangers met bedrukking

Een goedkoop bedrukte sleutelhanger hangt aan bijna elke sleutelbos. Een goedkope sleutelhanger met bedrukking maakt zo’n bos niet alleen persoonlijk, maar ook herkenbaar, wat erg handig is voor de eigenaar. Sommige goedkope sleutelhangers bieden ook een functionaliteit, zodat hij niet alleen voor de sier kan worden gebruikt, maar ook een functie heeft, zoals een zaklamp of een flesopener. De PennenBoer heeft verschillende soorten in het assortiment, waardoor u een ruime keuze heeft.

 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 11
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 11

Goedkope sleutelhangers bedrukken | De PennenBoer

Er zijn allemaal verschillende sleutels die mensen dagelijks op zak hebben of in de tas. Om de sleutelbos wat op te vrolijken kunt u diverse sleutelhangers eraan bevestigen. Een bedrukte sleutelhanger is aan bijna elke sleutelbos terug te vinden. Een goedkope sleutelhanger met bedrukking maakt zo’n bos niet alleen persoonlijk, maar ook herkenbaar, wat erg handig is voor de eigenaar. Sommige sleutelhangers bieden ook een functionaliteit, zodat hij niet alleen voor de sier kan worden gebruikt, maar ook een functie heeft. De PennenBoer heeft verschillende soorten sleutelhangers in het assortiment, waardoor u een ruime keuze heeft. Deze sleutelhangers zijn te bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of diverse bedrijfsgegevens.

Ruim assortiment bedrukte sleutelhangers

Bent u op zoek naar een goedkoop promotieartikel? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod sleutelhangers. Al deze sleutelhangers kunt u laten bedrukken met een eigen bedrukking. De sleutelhangers zijn verkrijgbaar in verschillende typen en zijn daardoor te gebruiken voor verschillende doelgroepen en doeleinden. Als u bijvoorbeeld als doelgroep kinderen heeft, kunt u kiezen voor een goedkope sleutelhanger met een fluitje of een leuk diertje. Mocht u echter een andere doelgroep voor ogen hebben, dan vindt u daarvoor bij De PennenBoer ook de juiste goedkope sleutelhanger.

Een bedrukte sleutelhanger kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Hierbij speelt uw budget natuurlijk een belangrijke rol. Als u de bedrukte sleutelhangers alleen wilt geven ter promotie van uw bedrijf, dan kunt u beter voor een goedkopere versie gaan. Mocht u echter het geschenk willen weggeven aan vaste relaties, kunt u voor een wat duurdere versie gaan. Zo kan de sleutelhanger geheel aan uw wensen worden aangepast.

Topkwaliteit bedrukking en een uitstekende service

De PennenBoer is uw leverancier voor unieke promotieartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Onze sleutelhangers zijn van een uitstekende kwaliteit en dit geldt ook voor de bedrukking. U kunt diverse gegevens op de sleutelhanger laten drukken, denk hierbij aan bedrijfsnaam, logo, website, telefoonnummer of een slagzin. Een goedkope sleutelhanger wordt eigenlijk altijd bedrukt middels een tampondruk. Bij deze techniek wordt de bedrukking door een stempel gemaakt van rubber aangebracht op het geschenk. Metalen sleutelhangers kunnen ook worden gegraveerd. Het graveren van een sleutelhanger gebeurt met een laserstraal. De laserstraal brandt u bedrukking als het ware in het geschenk, waarna de bedrukking overblijft. Bij een tampondruk kunt u, uw eigen kleuren kiezen zolang deze niet overlappen, terwijl bij graveren de kleur die overblijft wordt gebruikt, dit is meestal zilver of goud.

Mocht u nou graag meer informatie willen hebben over onze sleutelhangers of andere geschenken, dan geven wij u dit graag. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Sleutelhangers met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.