PERSOONLIJK ADVIES

Zadelhoesjes bedrukken

Nederland is een fietsland, overal waar je in dit land komt zie je fietsen. Ook is Nederland een land met onvoorspelbaar weer, ineens regen, sneeuw of hagel! Gelukkig zijn er oplossingen om het wat comfortabeler te maken. Zadelhoesjes zorgen ervoor dat je zadel droog blijft. De Pennenboer bedrukt zadelhoesjes met uw eigen logo, ontwerp of bedrijfsnaam. Hiermee kunt u een grote doelgroep bereiken. Veel mensen hebben één of meerdere fietsen en kunnen wel bedrukte zadelhoesjes gebruiken! Bekijk wat er allemaal mogelijk is!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Reclame maken

Zadelhoesjes zijn niet alleen handig om een nat zadel te voorkomen. Met bedrukte zadelhoesjes kunt u ook zorgen dat een promotieactie een groot bereik krijgt.Laat twee medewerkers bij het station, de bioscoop of het winkelcentrum uw bedrijf promoten.Door op alle fietszadels een bedrukt zadelhoesje te doen, zo ziet niet alleen de eigenaar uw gekozen bedrukking, maar ook passerende mensen zien het.

Bij de Pennenboer is er een ruim assortiment zadelhoesjes. Het is mogelijk om het hele hoesjes te bedrukken met een patroon, of gewoon simpel een kleur en bijvoorbeeld uw logo. De bedrukte zadelhoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen:

  • Polyester;
  • rPEt (100% eco);
  • Nylon.

Combineren

Ook is het leuk om verschillende producten te bestellen en deze in een pakket te doen voor uw medewerkers of relaties. Bedrukte zadelhoesjes in dit pakket is een goed idee. Ze zijn klein en nemen dus weinig ruimte in beslag. Je kunt zadelhoesjes leuk combineren met andere fiets- en regenproducten: een parapluponcho en handschoenen.

Hulp nodig?

Benieuwd hoe het eindproduct eruit komt te zien? Vraag een gratis digitale proef aan. Zo kunt u zien hoe het bedrukte zadelhoesje eruit komt te zien. Na de proefdruk kunt u nog alles aan het zadelhoesjes aanpassen. Toch liever een andere opdrukt, ander positie of andere kleuren? Geen probleem wij veranderen het zo voor!

Heeft u vragen? Neem dan contact op via: info@depennenboer.nl, de chat (bereikbaar van 9:00 t/m 17:00) of bel naar 074 – 711 0211.

Zadelhoesjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top levering en mooi product

Michel uit Apeldoorn

9

top

jorrit uit hoek van holland

9

Professioneel

Thierry Morreau uit Sint-Truiden

10

Ok

Gino uit Oostende

8