PERSOONLIJK ADVIES

Zadelhoesjes bedrukken

Nederland is een echt fietsland, overal waar je in dit land komt zie je fietsen. Ook is Nederland een land met onvoorspelbaar weer, ineens regen, sneeuw of hagel! Gelukkig zijn er oplossingen om het wat comfortabeler te maken. Zadelhoesjes zorgen ervoor dat je zadel droog blijft. Daarnaast kunt u door middel van de zadelhoesjes bedrukken ook goede reclame maken. De Pennenboer bedrukt zadelhoesjes met logo, ontwerp of bedrijfsnaam. Hiermee kunt u een grote doelgroep bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een station, waar veel fietsen staan. Door de bedrukte zadelhoesjes daar uit te delen kunt u eenvoudig veel mensen bereiken. Daarnaast hebben veel mensen hebben één of meerdere fietsen en kunnen wel bedrukte zadelhoesjes gebruiken! Bekijk wat er allemaal mogelijk is en laat zadelhoesjes bedrukken bij De Pennenboer!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Reclame maken

Zadelhoesjes zijn niet alleen handig om een nat zadel te voorkomen. Met bedrukte zadelhoesjes kunt u ook zorgen dat een promotieactie een groot bereik krijgt.Laat twee medewerkers bij het station, de bioscoop of het winkelcentrum uw bedrijf promoten.Door op alle fietszadels een bedrukt zadelhoesje te doen, zo ziet niet alleen de eigenaar uw gekozen bedrukking, maar ook passerende mensen zien het.

Bij de Pennenboer is er een ruim assortiment zadelhoesjes. Het is mogelijk om het hele hoesjes te bedrukken met een patroon, of gewoon simpel een kleur en bijvoorbeeld uw logo. De bedrukte zadelhoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen:

  • Polyester;
  • rPEt (100% eco);
  • Nylon.

Combineren

Ook is het leuk om verschillende producten te bestellen en deze in een pakket te doen voor uw medewerkers of relaties. Bedrukte zadelhoesjes in dit pakket is een goed idee. Ze zijn klein en nemen dus weinig ruimte in beslag. Je kunt zadelhoesjes leuk combineren met andere fiets- en regenproducten: een parapluponcho en handschoenen.

Hulp nodig?

Benieuwd hoe het eindproduct eruit komt te zien? Vraag een gratis digitale proef aan. Zo kunt u zien hoe het bedrukte zadelhoesje eruit komt te zien. Na de proefdruk kunt u nog alles aan het zadelhoesjes aanpassen. Toch liever een andere opdrukt, ander positie of andere kleuren? Geen probleem wij veranderen het zo voor!

Heeft u vragen? Neem dan contact op via: info@depennenboer.nl, de chat (bereikbaar van 9:00 t/m 17:00) of bel naar 074 – 711 0211.

Zadelhoesjes bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9