PERSOONLIJK ADVIES

Snijplank graveren en bedrukken

Op zoek naar een leuk en praktisch relatiegeschenk? Laat een snijplank graveren of bedrukken bij De PennenBoer. Wij bieden een ruime keuze snijplanken in verschillende vormen en van diverse materialen. Wij bieden onder andere houten, bamboe of glazen snijplanken. Een snijplank wordt vrijwel overal wel gebruikt bij het koken. Moet er groente of vlees gesneden worden bij het koken? Dan kan een snijplank eigenlijk niet ontbreken. Laat daarom een snijplank graveren of bedrukken, want dankzij dit praktische geschenk kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Daarnaast heeft u direct een geschenk dat goed gebruikt kan worden door de ontvanger, waardoor u voor lange tijd in de gedachten van diegene zal blijven. Bekijk daarom ons assortiment hieronder en bestel online!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Snijplank graveren bij De PennenBoer

Bedrukte of gegraveerde snijplanken zijn duurzame relatiegeschenken. Snijplanken bedrukken of graveren kan op verschillende manieren. Laat bijvoorbeeld de snijplank graveren of bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, contactgegevens of een combinatie daarvan. Ook is het mogelijk om een eigen ontwerp te laten bedrukken of graveren op de snijplank. Heeft u een mooi bedrukte of gegraveerde snijplank? Dan kunt u die weggeven aan uw werknemers, relatie, klanten of andere doelgroepen. Daarmee geeft u een praktisch geschenk dat goed gebruikt kan worden in het dagelijks leven. Bedrukte snijplanken zijn voor de ontvanger breed inzetbaar. Zo kan deze worden gebruikt tijdens het koken, waardoor er elke keer een herinnering aan jouw bedrijf ontstaat, maar kunnen er ook hapjes op geserveerd worden zodat ook anderen met jouw gegraveerde snijplank in aanraking komen.

Gegraveerde snijplanken personaliseren en bestellen

Snijplanken worden niet bedrukt op de manier zoals dat bijvoorbeeld bij pennen, keycords en mokken gebeurt. Bij snijplanken wordt vrijwel altijd gekozen voor een gravering. Reden daarvoor is dat de snijplanken dan gerust in de vaatwasser kunnen worden gedaan en de bedrukking voor altijd blijft zitten. Hierdoor blijft de gravering lang zichtbaar en komt uw bedrijf voor lange tijd naar voren op de gegraveerde snijplank. Daardoor kunt u ook een geschenk voor een lange tijd geven door een snijplank te graveren. Is er bijvoorbeeld een jubileum, een mijlpaal of iets anders belangrijks? Dan kunt u een snijplank personaliseren en door middel van gravering voor lange tijd zichtbaar houden. Door een snijplank te personaliseren zet u net een stap extra met het geschenk. Wilt u een snijplank personaliseren voor uw bedrijf, een werknemer of andere gelegenheid? De PennenBoer helpt u graag!

Kwaliteit, scherpe prijs en snelle levering

Laat u geschenken bedrukken bij De PennenBoer? Dan geniet u van kwaliteit producten en bedrukking, maar ook van een scherpe prijs en een snelle gegarandeerde levering! Daarnaast kunt u naast snijplanken graveren of bedrukken nog diverse andere geschenken bedrukken. Want bekijk ons gehele assortiment op onze website of bekijk bijvoorbeeld onze theeglazen, koffiekopjes, bidons of bierglazen. Heeft u vragen of wilt u graag advies over het bedrukken? Neem dan contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder!

De medewerkers van De PennenBoer helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte snijplank voor uw bedrijf. Ook geven zij vrijblijvend advies over een snijplank graveren of bedrukken. U bereikt hen gemakkelijk via de online chat op de website, maar kunt ook bellen of mailen door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Snijplank graveren en bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10