PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop snijplanken bedrukken (graveren) bij De PennenBoer!

Op zoek naar een bedrukte snijplank? Bij De PennenBoer heb je een ruime keuze in snijplanken van verschillende vormen en materialen. Twijfel je over de juiste bedrukking? Neem dan contact op met het team van De PennenBoer of vraag een gratis proefdruk aan.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

Snijplanken bedrukken (graveren) bij De PennenBoer!

Bedrukte snijplanken, eigenlijk gegraveerde snijplanken, zijn duurzame relatiegeschenken die op een betekenisvolle manier kunnen worden weggegeven. Het inzetten van snijplanken met een bedrukking c.q. gravering is erg divers. Een mooie manier om de gegraveerde snijplanken weg te geven is aan het einde van het jaar om bijvoorbeeld jouw werknemers, relaties en/of klanten te bedanken voor het afgelopen jaar. Je kunt dan kiezen voor een ‘standaard’ bedrukking, bijvoorbeeld het logo en/of bedrijfsnaam maar je kunt juist ook kiezen voor een meer persoonlijke boodschap zodat de ontvanger ook altijd iets heeft om op terug te kunnen kijken. Bedrukte snijplanken zijn voor de ontvanger breed inzetbaar. Zo kan deze worden gebruikt tijdens het koken, waardoor er elke keer een herinnering aan jouw bedrijf ontstaat, maar kunnen er ook hapjes op geserveerd worden zodat ook anderen met jouw gegraveerde snijplank in aanraking komen.

Mocht je de eigenaar zijn van een café of restaurant dan is het gebruik van eigen bedrukte snijplanken natuurlijk net het beetje extra voor jouw gasten. Kortom, er zijn allerlei mogelijkheden om bedrukte snijplanken in te zetten of eventueel te vergeven.

 

Het bedrukken van snijplanken

Snijplanken worden niet bedrukt op de manier zoals dat bijvoorbeeld bij pennen, keycords en mokken gebeurt. Bij snijplanken wordt vrijwel altijd gekozen voor een gravering. Reden daarvoor is dat de snijplanken dan gerust in de vaatwasser kunnen worden gedaan en de bedrukking voor altijd blijft zitten. Als er wordt gewerkt met een andere vorm van bedrukking zal deze slijten door vaatwassergebruik. Daarnaast is dit ook minder hygiënisch als met voedsel wordt gewerkt.

 

Het materiaal van de snijplanken

Snijplanken die kunnen worden bedrukt zijn bij De PennenBoer in verschillende materialen te verkrijgen, waaronder hout en kunststof. Ook zijn er sets verkrijgbaar die kunnen worden bedrukt. Een ruim assortiment zodat ook jij een passende snijplank kunt vinden.

 

Contact met De PennenBoer

De medewerkers van De PennenBoer helpen jou graag met het uitzoeken van de perfecte snijplank voor jouw bedrijf. Ook geven zij vrijblijvend advies over de bedrukking / gravering. Je bereikt hen gemakkelijk via de online chat op de website, maar kunt ook bellen of mailen door gebruik te maken van onderstaande contactgegevens:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

 

Toch op zoek naar iets anders?

Bij De PennenBoer vind je veel meer dan alleen snijplanken om te bedrukken. Kijk ook eens bij onze koffiekopjes, borden & schalen en bierglazen!

Goedkoop snijplanken bedrukken (graveren) bij De PennenBoer!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10