PERSOONLIJK ADVIES

Canvas tas bedrukken

Canvas tas laten bedrukken? Bij de Pennenboer kan dat! Canvas tassen met bedrukking zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Zo kunt u bij de Pennenboer onder andere canvas bowling tassen, boodschappentassen, rugzakken en canvas shoppers laten bedrukken. Door een canvas tas te bedrukken kunt u niet alleen een handige tas meegeven aan uw klanten en relaties, maar kunnen die klanten en relaties ook nog eens reclame voor u maken! Wanneer een klant door een drukke winkelstraat loopt met uw bedrukte canvas tas, dan zullen veel mensen de bedrukking kunnen zien. Hierdoor kunnen ze kennis maken met uw bedrijf. Wilt u een canvas tas bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of eigen bedrukking? De Pennenboer helpt u hier graag bij! Bekijk dan ons assortiment en bestel eenvoudig via onze website.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Canvas tassen bedrukken | De Pennenboer

Canvas tas laten bedrukken? Bij de Pennenboer kan dat! Canvas tassen met bedrukking zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Zo kunt u bij de Pennenboer onder andere canvas bowling tassen, boodschappentassen, rugzakken en canvas shoppers laten bedrukken.

Een bedrukte canvas tas is een perfect relatiegeschenk. Een tas is altijd handig om bij je te hebben en uw relatie kan hem direct gebruiken. U kunt de bedrukte canvas tassen uitdelen op een beurs, persoonlijk overhandigen of opsturen. Hoeveel het kost om een canvas tas te bedrukken, hangt af van de oplage. Hoe groter deze is, hoe voordeliger je canvas tassen kunt laten bedrukken. Bedrukte canvas tassen zijn niet alleen een erg praktisch relatiegeschenk; een canvas tas bedrukken kan op een erg stijlvolle manier, waardoor uw relatiegeschenk een echte eyecatcher wordt. U kunt een canvas tas laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Op deze manier heeft u een persoonlijk relatiegeschenk en creëert u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf. Canvas tassen bedrukken kan eenvoudig en goedkoop bij de Pennenboer.

Canvas tassen bedrukken met een logo

Als je kiest voor een bedrukte canvas tas als relatiegeschenk, is het van belang dat de bedrukking lang blijft zitten en mooi blijft. Een canvas tas bedrukken kan worden gedaan door middel van een zeefdruk. Hierbij wordt een zeef(plaat) gemaakt en het deel dat bedrukt moet worden, wordt uitgesneden. Vervolgens wordt het uitgesneden stuk bedrukt door een machine. U kunt de canvas tassen bedrukken met uw eigen ontwerp, mits u een groter aantal afneemt. Het is mogelijk om een canvas tas te laten bedrukken met verschillende soorten informatie, zoals uw bedrijfsnaam, logo, website of telefoonnummer. Uiteraard kunt u ook een andere boodschap laten drukken op de tas. Als u een ontwerp heeft gemaakt, kunt u gratis een digitale proefdruk opvragen. Hierdoor heeft u een beter beeld van het eindresultaat en heeft u de mogelijkheid om uw ontwerp nog aan te passen.

Duurzame relatiegeschenken bestellen bij De Pennenboer

Bent u op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk? Dan is een canvas tas erg geschikt. Kies in onze webshop de tas uit die u geschikt vindt en laat deze eenvoudig bedrukken. Toch liever een andere tas laten bedrukken? Bekijk ook onze papieren tassen en kantoenen tassen. Heeft u vragen over het bedrukken van canvas tassen, onze artikelen zelf of wilt u graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via chat, e-mail of telefoon!

Canvas tas bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10