PERSOONLIJK ADVIES

Strandballen bedrukken

Stel je voor: u zit lekker in de zon op het strand, en ziet een strandbal met het logo van uw bedrijf voorbij vliegen, dat valt op! Laat uw strandballen bedrukken met het logo van uw bedrijf bij de Pennenboer. De strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs, kijk wat er bij uw wensen past. Wanneer het lekker weer wordt, dan trekken mensen naar het strand. Dit is een drukke plek in de zomer. Als daar uw bedrukte strandbal gebruikt wordt kunnen veel mensen uw bedrijfsnaam en logo zien. Daarom is het uitdelen van een bedrukte strandbal als relatiegeschenk of promotieartikel een goede investering!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Strandbal bedrukken | De Pennenboer

Een goedkope bedrukte strandbal is altijd een erg geliefd relatiegeschenk. Dit komt onder meer doordat een bedrukte strandbal relatief goedkoop is en zeer eenvoudig weggegeven kan worden. Een ander voordeel van een goedkope bedrukte strandbal is het kleine formaat dat de strandbal heeft. Hierbij hebben we het natuurlijk over het formaat van de strandbal als deze nog niet is opgeblazen. Een goedkoop bedrukte strandbal kan dus ook erg interessant zijn voor uw bedrijf. Op zoek naar een strandbal met logo of bedrijfsnaam? Bekijk dan ons volledige aanbod goedkope strandballen online! U kunt dan direct uw prijs berekenen, zonder dat u hiervoor gegevens moet invullen of een offerte moet aanvragen. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent en kunt u direct onze scherpe prijzen bekijken!

In het assortiment van De Pennenboer vindt u diverse soorten strandballen die u geheel naar eigen stijl kunt laten bedrukken. Een bedrukte strandbal kan ook een erg leuk accessoire zijn op een feestje of om weg te geven bij een evenement of beurs. De strandballen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en designs. Zo hebben we ook erg leuke strandballen met een emoticon erop of een wereldbol strandbal. U kunt ook kiezen voor een strandbal met 6 panelen of een glimmende strandbal. Doordat er zoveel mogelijk is, is er voor ieder bedrijf een passende strandbal die u kunt laten bedrukken en kunt gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel.

Goedkope strandballen met bedrukking kunnen eigenlijk het hele jaar door worden weggegeven. Dit kunt u met een mailing doen of door de bedrukte strandbal persoonlijk afgeven. Natuurlijk kunt u ook een strandbal bedrukken, om deze vervolgens te gebruiken voor beurzen, open dagen en andere evenementen waarbij promotie zeer belangrijk is.

Goedkope strandballen bedrukken

Met een goedkoop bedrukte strandbal laat u een onuitwisbare indruk achter. Een strandbal bedrukken kan geheel naar uw eigen wensen. Wij geven wel altijd advies, om eventuele teleurstellingen te voorkomen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een strandbal met logo of bedrijfsnaam, zodat u een uniek en persoonlijk relatiegeschenk kunt geven. Een strandbal bedrukken kan middels een zeefdruk of tampondruk. Beide technieken brengen de bedrukking op een andere manier aan. Een tampondruk maakt namelijk gebruik van een rubberen stempel, terwijl een zeefdruk gebruik maakt van een uitgesneden plaat en kleurenmachine. Beide technieken zorgen echter voor een zeer mooi en opvallend resultaat. U kunt dus eenvoudig onze strandballen bedrukken met logo, bedrijfsnaam of andere gegevens.

Snelle levering en uitstekende service bij De Pennenboer

Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk of promotieartikel? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres! In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende artikelen die perfect zijn als relatiegeschenk! Deze kunt u bij ons laten bedrukken met een eigen tekst of logo. Onze producten zijn vrijwel altijd direct uit voorraad leverbaar, waardoor uw producten erg snel bij u thuis worden geleverd! Daarnaast ontvangt u na het bestellen direct een gratis digitale proefdruk, zodat u het eindresultaat alvast kunt bekijken. Bekijk deze digitale proefdruk goed, want wanneer u eenmaal akkoord geeft, zullen uw artikelen in productie worden opgenomen en worden bedrukt.

Wilt u graag een ander zomers artikel weggeven aan uw relaties of aan potentiële klanten? Bekijk dan eens onze andere geschenken, zoals koeltassenzonnebrillen en frisbees. Al deze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen en u kunt ze allemaal laten bedrukken.

Persoonlijk advies nodig of heeft u vragen over één van onze producten of onze service? Dan kunt u ons van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 bereiken via chat, e-mail (info@depennenboer.nl) en telefoon (074 – 711 0211).

Strandballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Prima

Hans uit Maassluis

9

Top canvastas!

Monique Pessers uit 's-Hertogenbosch

10

UItstekend geholpen en erg goede kwaliteit!

Karlijn uit Den Helder

10

prima service en zeer meedenkend!

L. uit Hengelo

9