PERSOONLIJK ADVIES

Strandballen bedrukken

Stel je voor: u zit lekker in de zon op het strand, en ziet een strandbal met het logo van uw bedrijf voorbij vliegen, dat valt op! Laat uw strandballen bedrukken bij de Pennenboer, met het logo van uw bedrijf. De strandballen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en designs, kijk wat er bij uw wensen past.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Strandballen met bedrukking kopen | De PennenBoer

Een goedkope strandbal met bedrukking is altijd erg geliefd. Dit komt onder meer doordat het geschenk relatief goedkoop in aanschaf is en zeer eenvoudig weggegeven kan worden. Een ander voordeel van een goedkope strandbal is vaak het kleine formaat dat de strandbal heeft. Hierbij hebben we het natuurlijk over het formaat van de strandbal als deze nog niet is opgeblazen. Een goedkoop bedrukte strandbal kan dus ook erg interessant zijn voor uw bedrijf. Bij De PennenBoer kunt u het gehele aanbod goedkope strandballen online en vrijblijvend bekijken. U kunt zelfs uw prijs berekenen zonder dat hiervoor gegevens voor hoeven te worden ingevuld of een offerte moet worden aangevraagd. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent en kunt u direct onze lage prijzen bekijken.

Goedkope strandballen laten bedrukken

In het assortiment van De PennenBoer vindt u diverse soorten strandballen die u geheel naar eigen stijl kunt laten bedrukken. Strandballen kunnen ook een erg leuk accessoire zijn op een feestje of om weg te geven bij een evenement of beurs. De strandballen uit ons assortiment zijn te verkrijgen in diverse maten, kleuren en designs. Zo hebben we ook erg leuke strandballen met een emoticon erop of een wereldbol strandbal. Tevens kunt u ook kiezen voor een strandbal met 6 panelen of een glimmende strandbal. Doordat er zoveel mogelijk is, is er voor ieder bedrijf een passende strandbal die u kunt laten bedrukken en kunt gebruiken als relatiegeschenk of promotieartikel.

Goedkope strandballen met bedrukking kunnen eigenlijk het hele jaar door worden weggegeven. Dit kan zowel met een mailing als gewoon persoonlijk. Natuurlijk kunnen de bedrukte strandballen ook zeer goed gebruikt worden voor beurzen, opendagen en andere evenementen waarbij promotie zeer belangrijk is. Met een goedkoop bedrukte strandbal laat u een onuitwisbare indruk achter. De strandballen kunnen geheel naar eigen wensen worden bedrukt. De PennenBoer geeft echter wel altijd advies, om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Een strandbal wordt middels een zeefdruk of tampondruk bedrukt. Beide technieken brengen de bedrukking op een andere manier aan. Een tampondruk maakt gebruikt van een rubberen stempel, terwijl een zeefdruk gebruik maakt van een uitgesneden plaat en kleurenmachine. Beide hebben echter een zeer mooi en opvallend resultaat. U kunt de strandballen dus eenvoudig laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, maar ook met andere gegevens.

Strandballen en andere zomerse artikelen met een snelle levering

Bent u op zoek naar een uniek zomers relatiegeschenk of promotieartikel? Dan bent u bij De PennenBoer aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod strandballen die u kunt laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo. De strandballen zijn van een uitstekende kwaliteit en kunnen daardoor wel tegen een stootje.

Wilt u graag een ander zomers artikel weggegeven aan uw relaties of aan potentiële klanten? Kijk dan eens bij onze andere geschenken, zoals koeltassen, zonnebrillen of frisbees. Al deze artikelen zijn eenvoudig online te bestellen en u kunt ze allemaal laten bedrukken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons verkoopteam, zij helpen u graag verder!      

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Strandballen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

snelle levering!

arja stam uit Geldermalsen

10

Vlot en duidelijk

UBBA bv uit Uffelte

9

Uitstekende service en kwaliteit

Sander uit Alphen aan den Rijn

10

Goed

J uit R

8