Goedkoop   Duidelijk   Snel

078 - 48 1648
0 item (0)
Winkelen per
Afmeting
 1. Ø 10 cm (1)
 2. Ø 20 cm (1)
 3. Ø 21 cm (3)
 4. Ø 23 cm (2)
 5. Ø 24 cm (1)
 6. Ø 25 cm (2)
Levertijd (Sneller? In overleg mogelijk)
 1. In overleg (1)
 2. 4 tot 6 werkdagen (1)
 3. 8 tot 10 werkdagen (7)
 4. 10 tot 15 werkdagen (1)
 5. 20 tot 25 werkdagen (4)
Minimale afname
 1. 25 (2)
 2. 50 (3)
 3. 100 (3)
 4. 250 (1)
Materiaal
 1. Kunststof (1)
 2. Overig (2)
 3. Polyester (3)
Bedrukking
 1. (1)
 2. 1 kleur (10)
 3. 2 kleuren (8)
 4. 3 kleuren (7)
 5. 4 kleuren (7)
 6. Fullcolor (2)
Soorten frisbees
 1. Opvouwbaar (5)
 2. Niet opvouwbaar (6)

Frisbees

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Foto-tabel  Lijst 

Desc

Frisbees laten bedrukken | De PennenBoer

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk, kies er dan voor om een frisbee te laten bedrukken. Zowel jongeren als volwassenen zullen plezier hebben van een frisbee. Door een frisbee te schenken met uw bedrijfsnaam of logo erop bedrukt zal uw relatie steeds weer aan uw bedrijf worden herinnerd wanneer de frisbee wordt gebruikt. De frisbee is een ideaal item om mee te nemen naar het strand of een middag in het park met uw kinderen of de hond. Het item is gemakkelijk mee te nemen in ieder soort tas. De frisbee is relatief goedkoop, u kunt het item daarom ook uitdelen ter promotie op een beurs of evenement. De frisbee in een vrolijke kleur en voorzien van uw bedrijfsnaam zal overal opvallen, dat betekent natuurlijk extra reclame voor u en uw bedrijf!

 

Online bedrukte frisbees bestellen

Wilt u frisbees voorzien van uw bedrijfsnaam of logo bestellen, dan kunt u terecht bij de PennenBoer. Ons assortiment bestaat uit frisbees in verschillende groottes, gemaakt van diverse materialen en verkrijgbaar in allerlei kleuren. Alle frisbees zijn van uitstekende kwaliteit en worden aangeboden tegen lage prijzen, afhankelijk van het materiaal en de grootte is er een klein prijsverschil tussen de modellen. Kies allereerst de frisbee die u wilt laten bedrukken, vervolgens kiest u voor één of meerdere kleuren en het aantal frisbees dat u wilt bestellen. Als laatste kunt u de frisbee laten bedrukken met het logo, de naam of tekst naar wens. U plaatst uw bestelling, vervolgens is het nog mogelijk om een digitale proefdruk te ontvangen zodat u precies weet hoe uw bestelling eruit komt te zien. Na het plaatsen van de bestelling worden de frisbees voor uw bedrukt en zo snel mogelijk geleverd.

 

Ruim assortiment aan relatiegeschenken

In de webshop van de PennenBoer kunt u terecht voor verschillende soorten frisbees maar ook bieden wij vele andere relatiegeschenken aan. Alle geschenken kunt u bekijken in de webshop en ieder artikel kunt u laten bedrukken naar wens. Naast frisbees kunt u ook puzzels, drinkbekers, broodtrommels en tal van andere artikelen bij ons bestellen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij leveren het. De artikelen zijn gesorteerd op categorie. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk maar komt u er niet uit, neem dan contact met ons op. Wij hebben veel ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken en weten als geen ander welk geschenk bij uw bedrijf past. Wij helpen u dan ook graag met het maken van een keuze, dus twijfel niet en neem contact met ons op!