PERSOONLIJK ADVIES

Frisbees bedrukken

Een goedkope frisbee met bedrukking is een artikel dat altijd ontzettend veel plezier oplevert. Een goedkoop bedrukte frisbee is een geschenk waarmee jong tot oud zich eenvoudig kan vermaken. Dit komt onder andere doordat ze er verschillende spellen mee kunnen spelen. Omdat het geschenk bedoeld is voor zo’n brede doelgroep, kunt u in één keer grotere aantallen bestellen - wat in de kosten scheelt - en kunt u het geschenk aan iedereen weggeven.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Goedkope frisbees weggeven 

Goedkope frisbees met bedrukking zijn bij De PennenBoer te bestellen in verscheidene formaten, waardoor u het geschenk geheel aan zijn doeleinde kunt aanpassen. Mocht u de goedkoop bedrukte frisbee bijvoorbeeld graag willen gebruiken in een mailing. Dan ligt het voor de hand om te kiezen voor een wat kleiner formaat. 

Een goedkope frisbee met bedrukking is een promotieartikel. Promotieartikelen worden meestal gebruikt voor beurzen en andere promotieactiviteiten. Natuurlijk kunt u ze ook toevoegen aan een pakket of combineren met een ander geschenk. Er zijn vele mogelijkheden en dat maakt dit geschenk juist zo interessant voor uw bedrijf! 

Goedkope frisbees bedrukken 

Goedkope frisbees worden bedrukt middels een tampondruk of een zeefdruk. Een tampondruk wordt veelal gebruikt bij de wat kleinere formaten en gebeurt via een rubberen stempel. Deze stempel laat de afdruk achter op de goedkope frisbee. Bij een zeefdruk wordt de goedkope frisbee bedrukt door middel van een plaat die is uitgesneden en een machine die de kleuren bedrukt. 

Een goedkope frisbee moet natuurlijk worden bedrukt, en wel met een bedrukking waardoor de mensen meteen aan uw bedrijf denken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld kleuren uit uw eigen huisstijl gebruiken, maar juist ook kleuren waardoor uw bedrukking extra opvalt. Een goedkope frisbee kunt u bedrukken met:

  • logo;
  • bedrijfsnaam;
  • website;
  • telefoonnummer;
  • slogan.

Een goedkoop bedrukte frisbee kunt u dus geheel naar eigen inzicht en wensen bij ons laten bedrukken.

Contact opnemen

Voor vragen over een goedkope frisbee of over al onze andere geschenken kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Meer promotieartikelen 

Voor meer promotieartikelen kunt u kijken bij jojo’s, spaarpotten en aanstekers!  

Frisbees bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.