PERSOONLIJK ADVIES

Frisbees bedrukken

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan denkt u waarschijnlijk niet direct aan een frisbee. Toch is dit een geschikt geschenk voor jong en oud, waarmee vooral in de zomermaanden veel plezier mee beleefd zal worden. Bedrukt het met uw eigen logo of tekst en u heeft een origineel én opvallend relatiegeschenk! In ons assortiment vindt u diverse frisbees voor iedereen! Daarnaast kunnen de bedrukte frisbees elk jaar opnieuw gebruikt worden. Hierdoor ontvangen uw relaties een prachtig bedrukte frisbee die elk jaar opnieuw gebruikt kan worden. Door middel van de bedrukte frisbee worden ze weer herinnert aan uw bedrijf. Laat daarom frisbees bedrukken en deel ze uit aan uw relaties!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Frisbee met logo bedrukken bij De Pennenboer

Tijdens de zomerdagen ziet u ze ongetwijfeld door de lucht vliegen in het park of op het strand: frisbees. Volwassen, kinderen en honden beleven veel plezier aan een frisbee. Want iedereen houdt van een actief spelletje tijdens een zomerdag. Frisbees met logo laten bedrukken is dan ook een mooie manier om reclame te maken. Want een bedrukte frisbee is gemakkelijk om mee te nemen en zorgt. Daarom is dit een perfect relatiegeschenk of promotieartikel. Wilt u een frisbee met logo bedrukken? Dan kunt u dit bij De Pennenboer geheel naar eigen wens laten doen. Dankzij een frisbee met uw logo, opvallende kleuren en uitstekende bedrukking zal uw frisbee goed opvallen. Erg handig promotiemateriaal dus! Of u nu een dagje naar het strand gaat of juist gezellig in de achtertuin blijft, een bedrukte frisbee bezorgen uw relaties altijd een plezierige tijdsbesteding. Maak uw relaties blij met een bedrukte frisbee met uw opdruk!

Optimaal plezier met bedrukte frisbees en andere zomerse geschenken

Frisbees zijn typische zomergeschenken waarmee u een zeer grote doelgroep kan verrassen. Behalve dat u een grote groep mensen kan bereiken met één en hetzelfde relatiegeschenk, zijn frisbees ook gemakkelijk uit te delen. Wilt u frisbees bedrukken en als relatiegeschenk weggeven? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres! Laat een frisbee met logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp bedrukken. Dankzij een bedrukte frisbee met logo of bedrijfsnaam zorgt u ervoor dat uw bedrijf onder de aandacht blijft. Bij ons kunt u frisbees bedrukken van kunststof, plastic en polyester en bestellen in verschillende leuke kleuren. Daarnaast hebben wij ook frisbees met ringen en kunnen we opvouwbare frisbees bedrukken. Frisbees bedrukken niet wat u zoekt? Of wilt u een mooi pakket samenstellen? Wij bieden ook andere zomerse relatiegeschenken? Ontdek ook de vele strandballen, zonnekleppen, slippers en andere strandartikelen. Bekijk ons assortiment voor ons volledige aanbod.

Frisbees bestellen en bedrukken bij De Pennenboer

Wilt u frisbees bedrukken? Dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Want bij De Pennenboer profiteert u van professionele service, uitstekende kwaliteit en een snelle levering. Hebben uw relatiegeschenken spoed? In overleg kunnen wij uw relatiegeschenken bijna altijd sneller leveren.  Wilt u graag persoonlijk advies bij het ontwerpen van uw frisbees? Of heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 via chat, e-mail of telefoon om uw persoonlijk advies te geven. Onze werknemers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Samen met ons komt u tot prachtige relatiegeschenken en promotieartikelen. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig online!

Frisbees bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9