PERSOONLIJK ADVIES

Oh, kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind

Sinterklaas wie kent hem niet. Sinterklaas, Sinterklaas en natuurlijk Zwarte piet (veegpiet). Elk jaar keert onze goedheilig man vanuit Spanje naar Nederland.

Cadeautjes verspreidend geeft hij wat lekkers en wie stout is de roe. Wel geeft de Sint traktaties toe. Doet u hieraan mee? Pas dan is iedereen tevreden. Bent u ook zo gul? Wij hebben geen flauw benul. Ga goed voorbereid als de Sint op pad. Vergeet je al je relaties dat is toch ook wat. Strooi alle Sint traktaties in het rond.

Deze traktaties belanden absoluut niet op de grond. Van de lekkere traditionele speculaaspop met Sints voorraad raakt het nooit op.

De overheerlijke Choco Letter om van te smullen. Laat al uw klanten brullen, maar ook lekker smullen.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

5 December

Hier maakt u vrienden. Bestel uw relatiegeschenken voor de tiende. Ja de tiende in november, want voor je het weet is het 5 december. Niet te vergeten zo komt u verder en werken wij sneller! Voor alle lieve groetjes van de Sint is dit een duidelijke hint. Wij zijn goedgezind met de juiste traktatie voor al uw relaties, uiteraard scheelt dit een wensenlijst voor de Sint.

De Jute zak met strooigoed gevuld met diverse sint lekkernijen. Wij weten er geen eind aan te breien.

Een geruime keuze aan geschenken om iedereen tevreden te stellen. Bent u de snelle? Uiteraard kunt u ons van 08:30 tot 17:00 bellen!

U kunt ons mailen en bellen, wij willen niets liever dan u tevreden stellen. Bereik het samen met De Pennenboer meer dan u durft te dromen. Samen zullen wij tot een oplossing komen. Wilt u de rol aannemen als de gulle Sint? U kunt er alles aan doen zodat uw relatie aan u bindt. Wees de gulle gever en de relaties de trouwe afnemer.

Oh, kom maar eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Top

Penny van der ham uit Vlijmen

10

Goed aanbod, snel leveren en meedenkend.

Jolanda uit Maarheeze

9

Super geregeld

Jordi uit Schiphol-Rijk

10

Snelle levering. Top!

Jan uit Borger

10