PERSOONLIJK ADVIES

Bamboe bekers bedrukken

Geef een bedrukte bamboe beker cadeau aan uw relatie, klant of medewerker. De bamboe beker is een duurzaam cadeau wat veel gebruikt kan worden! Door onze speciale technieken kunt u bamboe bekers bedrukken met een tekst of uw logo. Dat is uiteraard goed voor de naamsbekendheid van uw bedrijf. Daarnaast kunt u de bamboe beker bedrukken met een naam of andere personalisatie voor uw werknemers. Daarmee heeft u een mooi persoonlijk geschenk voor uw werknemers. Ook is een bamboe beker een duurzaam geschenk. Daarmee geeft u aan dat duurzaamheid ook een belangrijk punt is voor uw onderneming. Hierdoor kunt u wellicht een streepje voor krijgen op uw concurrenten, want ook consumenten kijken steeds vaker naar de duurzaamheid van een bedrijf.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bamboe bekers bedrukken bij De Pennenboer

Op zoek naar een duurzaam relatiegeschenk die uw relatie, klant of medewerker echt gaat gebruiken? Kijk dan eens naar onze bamboe bekers. Bamboe groeit snel, binnen een half jaar kan de grassoort wel tot 30 meter hoog groeien. Een zeer goed ecologisch materiaal om mee te werken! De Pennenboer heeft een ruim aanbod duurzame producten in haar assortiment. Zo kunt u naast bekers ook andere bamboe producten kopen zoals bureauaccessoires, keukenartikelen, pennen en andere bamboe producten. Andere duurzame producten kopen? Kijk eens bij onze duurzaam & eco productpagina. De bamboe bekers van Pennenboer kunnen bedrukt worden en zo een mooie naam of logo van uw bedrijf of vereniging krijgen. Bestel bamboe bekers online op Depennenboer.nl!

Duurzame Bamboe drinkbekers

Duurzaamheid is erg belangrijk. Het is fijn om te weten dat uw relatie een product krijgt wat minder belastend is voor het milieu. Bent u op zoek naar een mooie duurzame beker om uw koffie in mee te nemen? Kijk dan eens naar onze ECO bamboe koffiebeker. Deze beker is ideaal voor onderweg. De silicone deksel voorkomt dat u koffie tijdens het rijden, fietsen of lopen morst. De deksel is gemaakt van duurzame en herbruikbare materialen dus past het goed bij de mooie bamboe beker. Wordt de warme drank niet onderweg gedronken dan kunt u kiezen voor de ECO bamboe mok. Het handvat wordt met hitte op de beker geperst en geeft daardoor een stoere imperfecte look. Een ideaal geschenk voor uw relatie.

Bamboe bekers bestellen bij De Pennenboer!

Bamboe drinkbekers zijn het duurzame geschenk om te geven aan uw relatie. Met de bedrukking kunt u de bamboe drinkbekers voorzien van een tekst of logo. Er wordt een speciale techniek gebruikt om de bekers te bedrukken. Het bedrukken van relatiegeschenken is onze specialiteit. Wanneer u heeft besteld maken wij eerst een digitale proefdruk voor u. U kunt hier nog wijzigingen aangeven. Pas na akkoord gaan wij de artikelen bedrukken. Heeft u vragen over een product of de bedrukking? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur via chat, e-mail en telefoon. Bij De Pennenboer kunt u eenvoudig online bestellen. Er worden snelle levertijden gehanteerd zodat u de producten snel in huis heeft. Verras uw relatie met een geschenk van De Pennenboer.nl!

Bamboe bekers bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10