PERSOONLIJK ADVIES

Goedkope horloges met bedrukking

Horloges bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam of misschien wel voor een jubileum. Bij De PennenBoer heb je een ruime keuze om het geschikte horloge voor jouw bedrijf te vinden. Kom je er niet uit? Dan is dat natuurlijk geen probleem. Wij denken graag met je mee en maken zo nodig op voorhand vrijblijvend een digitaal voorstel.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Dames- en herenhorloges kunnen snel en mooi worden bedrukt bij De PennenBoer. Wij snappen namelijk dat er in veel bedrijven vaak wordt vergeten om de relatiegeschenken, zoals de dames- en herenhorloges met bedrukking op tijd te bestellen. Vaak geeft dit veel stress onder de medewerkers omdat de horloges met bedrukking wel moeten worden weggegeven op een bepaald moment. Momenten waarop bedrukte dames- en heren horloges bijvoorbeeld vaak worden weggegeven, zijn:

  • jubilea, zoals bepaald aantal jaren in dienst of aantal jaren sinds de oprichting van het bedrijf;
  • promotionele events, zoals beurzen;
  • verlotingsacties op social media of prijsvragen.

Bedrukte dames- en herenhorloges zijn in veel uitvoeringen te verkrijgen en bij de PennenBoer kunnen wij dit proces snel realiseren, waardoor de stress vaak voor niets is. Wij hebben een selectie gemaakt. Mocht de gewenste uitvoering er voor jou nu toch niet tussen staan, dan is dit geen probleem. Wij gaan namelijk graag voor je aan de slag om deze te vinden.

Bedrukte dameshorloges bestellen bij De PennenBoer!

Bedrukte dameshorloges bestelt u ook gewoon, net zoals al onze andere relatiegeschenken, in de webshop. Een bedrukt dameshorloge kan sterk verschillen ten opzichte van een herenhorloge met bedrukking. De bandjes zijn bijvoorbeeld vaak wat korter en ook de details zijn fijner. Een bedrukt dameshorloge kan worden bestelt in verscheidene kwaliteiten. Vanzelfsprekend zijn alle uitvoeringen duurzaam te gebruiken, maar voor sommige momenten van weggeven wilt u graag meer kwaliteit dan voor andere momenten. Het vergeven van een dameshorloge met bedrukking bij een jubileum gaat vaak gepaard met veel kwaliteit, terwijl dit bij promotionele events niet zo is.

Bedrukte herenhorloges bestellen bij De PennenBoer!

Bedrukte herenhorloges kunnen dus sterk verschillen van de dames uitvoeringen, dit heeft u zojuist bovenstaand kunnen lezen. De details zijn bij een bedrukt herenhorloge vaak grover en ook de bandjes zijn in vele gevallen breder. Om het u een stuk gemakkelijker te maken hebben wij ook bedrukte horloges in het assortiment die zowel voor mannen als vrouwen zijn. Dit is vaak handig wanneer u niet precies weet uit hoeveel mannen en vrouwen uw doelgroep bestaat.

Horloges bedrukken bij De PennenBoer!

Horloges bedrukken bij De PennenBoer gebeurt altijd met de juiste aandacht en de nodige zorg. Het bedrukken gebeurt veelal op de achterkant van het klokje. Natuurlijk is dit ook mogelijk op andere plekken. Voor meer informatie over het bedrukken verwijzen wij u bij onze dames- en herenhorloges graag door naar onze medewerkers. Het bedrukken kan namelijk per bestelling erg verschillen. Neem contact op via:

  • telefoonnummer Nederland: 074 - 711 0211;
  • telefoonnummer België: 078 – 48 1648;
  • e-mail: info@depennenboer.nl
Op zoek naar andere goedkope geschenken?

Bekijk onze pennen, aanstekers en puzzels!

Goedkope horloges met bedrukking

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9