PERSOONLIJK ADVIES

Horloges bedrukken

Horloges bedrukken met eigen logo of bedrijfsnaam? Dat kan eenvoudig en snel bij De PennenBoer. Ook is het mogelijk om de horloges te personaliseren voor bijvoorbeeld een jubileum, een bijzonder mijlpaal of een andere gelegenheid. Dankzij het ruime aanbod dat wij bieden is er voor elke gelegenheid een horloge te vinden. Wanneer u horloges laat bedrukken bij De PennenBoer, dan kunt u altijd een gratis digitale proefdruk aanvragen. Hierdoor kunt u het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen doorvoeren, zodat het geschenk er goed uit ziet met de bedrukking. Wilt u horloges bedrukken of personaliseren? Bekijk dan ons aanbod en bestel eenvoudig via onze webshop!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Horloges personaliseren

Dames- en herenhorloges kunnen snel en mooi worden bedrukt bij De PennenBoer. Wij snappen namelijk dat er in veel bedrijven vaak wordt vergeten om de relatiegeschenken, zoals de dames- en herenhorloges met bedrukking op tijd te bestellen. Vooral wanneer u horloges laat personaliseren moet u op tijd de bestelling plaatsen. Momenten waarop horloges bedrukken vaak wordt gedaan en worden weggeven:

  • jubilea, zoals bepaald aantal jaren in dienst of aantal jaren sinds de oprichting van het bedrijf;
  • promotionele events, zoals beurzen;
  • verlotingsacties op social media of prijsvragen.

Deze momenten bieden dan ook een mooie mogelijkheid om de horloges te personaliseren. Bedrukte dames- en herenhorloges zijn in veel uitvoeringen te verkrijgen en bij De PennenBoer kunnen wij dit proces snel realiseren. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig via de website. Mocht de gewenste uitvoering er voor u nu toch niet tussen staan, dan is dit geen probleem.

Horloges bedrukken bij De PennenBoer

Horloges bedrukken of personaliseren bij De PennenBoer gebeurt altijd met de juiste aandacht en de nodige zorg. Het bedrukken gebeurt veelal op de achterkant van het klokje. Natuurlijk is dit ook mogelijk op andere plekken. Wilt u bijvoorbeeld het horloge wijzerplaat bedrukken? Ook dan kunnen wij u helpen. Voor meer informatie over horloges bedrukken verwijzen wij u graag door naar onze medewerkers. Het bedrukken kan namelijk per bestelling erg verschillen. Hiervoor kunt u contact opnemen met ons door middel van onderstaande mogelijkheden of de live chat op onze website.

  • telefoonnummer Nederland: 074 - 711 0211;
  • telefoonnummer België: 078 – 48 1648;
  • e-mail: info@depennenboer.nl

Op zoek naar andere goedkope relatiegeschenken?

Naast horloges andere geschenken bedrukken? Of zijn bedrukte horloges niet het geschenk dat u zocht? Dan bieden wij diverse andere geschenken voor u aan. Dankzij een uitgebreid assortiment bieden wij voor vrijwel ieder moment en bedrijf een geschikt geschenk aan. Naast horloges bedrukken kunt u bij ons onder andere ook terecht voor pennen, diverse aanstekers, kunt u puzzels laten bedrukken of kiest u voor één van onze tassen. Bekijk het volledige assortiment eenvoudig via onze website en bestel gemakkelijk online. Heeft u vragen, wilt u advies ontvangen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en onze medewerkers helpen u graag verder! Bij De PennenBoer bent u verzekerd van de juiste bedrukking, uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs!

Horloges bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10