PERSOONLIJK ADVIES

Magneten bedrukken

Zoekt u een leuk geschenk dat u aan uw relaties kunt geven? Laat magneten bedrukken bij De Pennenboer! Want magneten vallen op of ze nu hangen op een whiteboard of op de koelkast in de keuken. Bij de Pennenboer kunt u uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp op magneten laten bedrukken tegen zeer scherpe prijzen! Daarnaast bieden wij veel keuzes door verschillende maten en vormen, maar ook de diverse kleuren die u kunt kiezen. Er is van alles mogelijk bij De Pennenboer. Bekijk ons assortiment hieronder en laat koelkastmagneten bedrukken of kies voor de diverse andere magneten met een mooie opdruk. Door deze uit te delen aan uw relaties of in te zetten als promotieartikel kunt u op een leuke manier uw branding en naamsbekendheid versterken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Mageneten als promotiemiddel

Magneten met uw logo, ontwerp of bedrijfsnaam valt op en is een bruikbaar geschenk. De magneet wordt niet alleen gezien door de ontvanger maar ook door zijn/haar omgeving. Bij de Pennenboer zijn er veel magneten, ze hebben allemaal een andere functie. De ‘normale’ magneten kunnen papier vasthouden op bijvoorbeeld een koelkast of op een whiteboard. Ook zijn er magneten die een flesopener zijn. Alle magneten kunnen bedrukt worden met uw eigen logo, bedrijfsnaam of ontwerp.

Magnetische naamkaartjes

Uw personeel met naamkaartje laten lopen op bijvoorbeeld een beurs of in de winkel geeft uw personeel een naam. Voor klanten of bezoekers maakt dit het gesprek een stuk persoonlijker. De Pennenboer heeft verschillende magnetische naamkaartjes. Supermakkelijk om op de kleding te bevestigen en beschadigd de kleding niet. Door de sterke magneet valt het bedrukte naamkaartje niet zomaar van de kleren af. De naamkaartjes kunnen gepersonaliseerd worden, per naam.

Waar kunt u de magneten bij gebruiken

Mageneten met uw eigen logo erop kunt u gebruiken bij meerdere dingen. Natuurlijk om los weg te geven. Maar wegegeven kan bij nog veel meer gelegenheden, zoals:

  • In een samengesteld pakket;
  • Weggeven als extraatje bij een winactie;
  • Op een beurs of festival weggeven.

Bekijk ook: jojo’skeycords en flesopeners. Dit zijn leuke producten om te combineren met bedrukte magneten of om in plaatst van magneten te bedrukken.

Heeft u een vraag?

Neem contact op via: info@depennenboer.nl, bel naar 074 – 711 0211 of stuur een bericht in de chat. De chat is iedere werkdag van 8:30 tot en met 17:00 bereikbaar.

Magneten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Professioneel

Hans uit Den Haag

10

Goede service + prima product

Mark uit Etten-Leur

9

OK

Michel uit Aalst

9

Snelle levering en goed product!

M. uit ZWOLLE

9