PERSOONLIJK ADVIES

Magneten bedrukken

Zoekt u een leuk geschenk dat u aan uw relaties kunt geven? Laat magneten bedrukken bij De Pennenboer! Want magneten vallen op of ze nu hangen op een whiteboard of op de koelkast in de keuken. Bij de Pennenboer kunt u uw logo, bedrijfsnaam of ontwerp op magneten laten bedrukken tegen zeer scherpe prijzen! Daarnaast bieden wij veel keuzes door verschillende maten en vormen, maar ook de diverse kleuren die u kunt kiezen. Er is van alles mogelijk bij De Pennenboer. Bekijk ons assortiment hieronder en laat koelkastmagneten bedrukken of kies voor de diverse andere magneten met een mooie opdruk. Door deze uit te delen aan uw relaties of in te zetten als promotieartikel kunt u op een leuke manier uw branding en naamsbekendheid versterken.

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Magneten bedrukken en in zetten als promotiemiddel

Magneten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of ander ontwerp valt op en is een bruikbaar geschenk. Want de bedrukte magneet wordt niet alleen gezien door de ontvanger maar ook door mensen in zijn/haar omgeving. Bij De Pennenboer zijn er veel magneten te bedrukken. Daarnaast hebben ze allemaal een andere functie. De ‘normale’ magneten kunnen papier vasthouden op bijvoorbeeld een koelkast of op een whiteboard. Maar er zijn bijvoorbeeld ook magneten die een flesopener zijn. Ongeacht uw keuze, u kunt de magneten bedrukken met logo, bedrijfsnaam of een eigen ontwerp. Hierdoor heeft u vele mogelijkheden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de magneten te personaliseren voor uw klanten, relaties of werknemers. Ook kunt u magneten personaliseren voor een evenement, bijeenkomst of festival. Magneten bedrukken en uitdelen is een leuke en goede manier om uw naamsbekendheid te versterken!

Magneten personaliseren voor uw bedrijf

Naast een magneet bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam kunt u ook magneten personaliseren. Dan kunt u bijvoorbeeld uw personeel met een magnetisch naamkaartje laten rondlopen in de winkel of op een beurs. Hierdoor is het aangaan van een gesprek een stuk gemakkelijker voor klanten of bezoekers. Dankzij een magneet raakt de kleding niet beschadigd, maar is het magnetisch naamkaartje ook eenvoudig te bevestigen. Door de sterke magneet valt het bedrukte naamkaartje ook niet zomaar van de kleren af. Laat daarom magneten personaliseren en zet de bedrukte magneten in binnen uw eigen bedrijf. Daarnaast kunt u ook magneten personaliseren voor uw klanten, werknemers of relaties om thuis aan de koelkast te hangen. Kortom, u heeft ontzettend veel mogelijkheden met magneten bedrukken!

Bedrukte magneten inzetten of andere artikelen bedrukken bij De Pennenboer

Mageneten met logo erop kunt u gebruiken bij meerdere dingen. Natuurlijk om los weg te geven. Maar wegegeven kan bij nog veel meer gelegenheden, zoals in een pakket, als extraatje, als winactie of bij een beurs of festival. Wilt u magneten bedrukken, dan bent u bij De Pennenboer aan het juiste adres. Wanneer bedrukte magneten niet het geschenk zijn dat u zoekt, dan biedt De Pennenboer diverse andere artikelen aan die u kunt bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan jojo’s, flesopeners of keycords. Ook zijn deze producten goed te combineren met bedrukte magneten. Heeft u vragen over het bedrukken van magneten of andere producten? Wilt u meer informatie of advies ontvangen? Dan kunt u contact met ons opnemen via ons mailadres info@depennenboer.be, bel naar 078 – 481 648 of stuur een bericht in de chat op onze website. De chat is iedere werkdag van 8:30 tot en met 17:00 bereikbaar.

Magneten bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Fantastisch!

Hester van t Hof uit Schoonhoven

10

Snel geleverd maar niet zoals besteld

Wendy uit Vlijmen

5

Deal snel gesloten, maar leveren zoals afgesproken?

Gert Bos uit Scherpenisse

1

Hele goede service!!

Bart uit Meerssen

9