PERSOONLIJK ADVIES

Gastendoekjes bedrukken of borduren

Gastendoekjes borduren of bedrukken als relatiegeschenk of promotieartikel wordt veel gedaan. Vaak worden de bedrukte of geborduurde gastendoekjes opgehangen op het toilet, in de keuken of in de badkamer. Deze plekken worden op een dag vaak bezocht. Wanneer uw bedrijfsnaam of logo op de gastendoekjes zijn gedrukt, dan zal de bedrukking meerdere keren op een dag gezien worden. Daarnaast is de kans ook groot dat andere mensen de gastendoekjes zullen zien of gebruiken. Hangen de gastendoekjes in een hotel of op een kantoor? Dan kunnen gasten of zakelijke bezoekers ook nog eens bereikt worden. Laat daarom gastendoekjes borduren of bedrukken en zet ze in als relatiegeschenk of promotieartikel. De Pennenboer helpt u graag!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Bedrukte of geborduurde gastendoekjes breed inzetbaar

Wanneer u een relatiegeschenk of promotieartikel uitdeelt, dan hoopt u uiteraard dat het geschenk veel gebruikt zal worden. Bent u op zoek naar een relatiegeschenk of promotieartikel dat veel gebruikt zal worden? Wat dacht u dan van bedrukte of geborduurde gastendoekjes! Op heel veel plekken zijn de gastendoekjes wel te vinden. Bijvoorbeeld op het toilet in een kantoorpand, bij u thuis en op nog veel meer plekken. Hierdoor zijn bedrukte of geborduurde gastendoekjes uitstekende relatiegeschenken of promotieartikelen. Hiermee kunt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten en uw branding versterken. Want gastendoekjes bedrukken of borduren met uw bedrijfsnaam of logo geeft een mooie uitstraling aan de ruimte waar het gastendoekje hangt. Worden de geborduurde of bedrukte gastendoekjes opgehangen op een toilet, in een badkamer of ergens anders? Dan zullen er veel mensen gebruik van maken. Al deze mensen zullen uw logo of bedrijfsnaam kunnen zien. Hierdoor bereikt u veel mensen door middel van het bedrukken en uitdelen van gastendoekjes. Wilt u gastendoekjes bedrukken of borduren? Laat De Pennenboer u dan helpen!

Gastendoekjes borduren of bedrukken

Kiest u ervoor om gastendoekjes in te zetten als relatiegeschenk of promotieartikel? Dan kunt u ervoor kiezen om de gastendoekjes te bedrukken of te borduren. Wilt u net wat meer luxe uitstralen met de gastendoekjes? Laat de gastendoekjes borduren! Dan komen ze er net wat mooier en luxe uit te zien. Omdat de geborduurde gastendoekjes er netjes uitzien, zijn deze gastendoekjes een echte toevoegingen op uw toilet. Heeft u bijvoorbeeld een kantoor waar veel zakelijke relaties langskomen? Heeft u een eigen hotel of zijn de hotels uw klanten? Dan kunt u of uw relaties de geborduurde gastendoekjes goed gebruiken. Laat daarom gastendoekjes borduren of bedrukken bij De Pennenboer!

Wanneer u in ons assortiment kijkt, dan ziet u dat wij de afmetingen 30x50 cm en 50x30 cm beschikbaar hebben. Dit zijn gangbare maten. Daarnaast worden deze gastendoekjes veel ingezet om handen af te drogen in het toilet, de badkamer of in de keuken. Gastendoekjes borduren of bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam kan dan heel effectief zijn. Omdat veel mensen gebruik kunnen maken van uw toilet op kantoor of in het hotel, is dit een mooie manier om uw naamsbekendheid te versterken. Daarnaast zijn de gastendoekjes te verkrijgen in diverse kleuren en is er daardoor keuze genoeg. Maak een keuze tussen de gastendoekjes, kies de gewenste bedrukking en wij gaan voor u aan de slag! Wilt u advies krijgen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Andere producten bedrukken bij De Pennenboer

Naast ons assortiment gastendoekjes hebben wij nog veel meer producten voor u beschikbaar. Wanneer u gastendoekjes borduren of bedrukken niet bij uw bedrijf of relatie vindt passen, dan biedt De Pennenboer dus nog veel meer keuze. Door ons ruime assortiment hebben we voor elk bedrijf en elke relatie wel een geschikt geschenk beschikbaar. Bent u misschien op zoek naar handdoeken, promotieartikelen of pennen en potloden? De Pennenboer heeft het! Daarnaast hebben wij een nog veel breder assortiment. Bekijk ons totale aanbod eenvoudig online. Heeft u een keuze kunnen maken? Bestel de gewenste producten eenvoudig online en kies uw bedrukking. Ongeacht het product, u krijgt altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kunt u zien hoe de bedrukking eruit komt te zien. Moet er nog wat veranderen? Dan kunnen we dit nog aanpassen. Wanneer u akkoord geeft zullen wij beginnen met het bedrukken van de door u gekozen relatiegeschenken of promotieartikelen.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u advies ontvangen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder! U kunt ons bereiken door middel van ons telefoonnummer, emailadres of via de chat op onze website. Samen met onze medewerkers kunt u de beste relatiegeschenken en promotieartikelen samenstellen.

Gastendoekjes bedrukken of borduren

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10