PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bedrukte pennen & potloden

Een goedkope pen met bedrukking mag niet ontbreken binnen jouw eigen bedrijf. Een bedrukte pen of potlood is een geschenk dat veel wordt doorgegeven, waardoor jouw bedrukking met bijvoorbeeld jouw logo of bedrijfsnaam in contact zal komen met veel mensen. Dit is natuurlijk niet alleen positief voor jouw imago, maar ook voor de bekendheid van de naam van het bedrijf. Daarnaast kunnen mensen vaak niet genoeg pennen hebben. Laat daarom potloden en pennen bedrukken en deel ze uit aan jouw relaties en klanten. Hiermee geef je hen een klein geschenk dat vaak gebruikt kan worden en waardoor ze steeds weer aan jouw bedrijf denken.

1 2 3 5
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 5

Pennen & Potloden goedkoop bedrukken

Eén van de meest gebruikte relatiegeschenken zijn wel de bedrukte pennen & potloden. Deze relatiegeschenken zijn voordelig te verkrijgen en daardoor gemakkelijk weg te geven aan verschillende relaties. Elk bedrijf heeft wel een voorraad met bedrukte pennen en/of potloden liggen. Bij De PennenBoer is het mogelijk om goedkope pennen en potloden te bedrukken. U kunt ook kiezen voor een onbedrukte pen of u kunt de pen laten bedrukken van 1 kleur tot wel 4 kleuren. Daarbij krijgt u ook nog eens korting wanneer u meer bedrukte pennen besteld. De minimum ordergrootte is 100. Bestelt u meer? Dan zal de prijs per pen al snel zakken. Om er zeker van te zijn dat de pen helemaal naar wens is, krijgt u van ons een gratis proefdruk. Pas wanneer u tevreden bent met de proefdruk en de betaling hebt voldaan, beginnen wij met de productie.

Bedrukte pennen en potloden bestellen

Om onze goedkope pennen en potloden te bedrukken maken wij voornamelijk gebruik van de tampondruk. Voor de metalen pennen is het ook mogelijk om deze te graveren. Bij een tampondruk worden de pennen en potloden bedrukt door middel van een soort stempel. Met bedrukte pennen of potloden bent u goed herkenbaar voor de buitenwereld. Deze geschenken zijn gemakkelijk mee te nemen en worden door veel mensen gebruikt. Wanneer deze pen of potlood gebruikt wordt komt uw bedrijfsnaam of logo weer even in beeld.

Bij het bedrukken van onze pennen kunt u uit twee plekken kiezen waar u uw bedrijfsnaam of logo wilt laten zetten. Dit kan op:

  • De clip aan de bovenkant
  • In de lengte van de pen

Bij een potlood wordt de gewenste druk meestal in de lengte gedrukt omdat er minder mogelijkheden zijn bij een potlood. Het bedrukken van een goedkope pen of potlood kan in uw eigen huisstijl gedaan worden of een standaard lettertype / kleur.

Gratis proefdruk en snelle levering bedrukte pennen en potloden

Bij Pennenboer geniet u niet alleen van goedkope pennen en potloden om te laten bedrukken. U krijgt ook altijd een gratis proefdruk bij uw bestelling. Zo weet u precies hoe de druk eruit komt te zien en of u daarmee akkoord gaat. Mocht er nog wat moeten veranderen, dan kunnen we dat aanpassen en gaan we aan de slag. Daarnaast heeft De PennenBoer een snelle en gegarandeerde levering. Naast goedkope bedrukte pennen en potloden, zoals metalen pennen of goedkope kunststof pennen, hebben wij nog veel meer relatiegeschenken. Kijk gerust eens rond op onze website. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder!

Goedkoop bedrukte pennen & potloden

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9