PERSOONLIJK ADVIES

Goedkoop bedrukte pennen & potloden

Een goedkope pen met bedrukking mag niet ontbreken binnen uw eigen bedrijf. Een bedrukte pen is een geschenk dat veel wordt doorgegeven, waardoor uw bedrukking met bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam in contact zal komen met veel mensen. Dit is natuurlijk niet alleen positief voor uw imago, maar ook voor de bekendheid van de naam van uw bedrijf. 

1 2 3 20
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 20

Goedkope pennen met bedrukking bestellen 

Goedkope pennen met bedrukking kunt u bij De PennenBoer eenvoudig online bestellen. U kunt ons gehele aanbod met prijzen bekijken, waardoor u alvast een keuze kunt maken tussen alle soorten goedkope pennen die u bij ons kunt bestellen. Mocht u graag een sample ontvangen van een bepaalde pen, dan kan dit altijd worden overlegd. Natuurlijk ontvangt u voordat uw uitgekozen goedkope pen in productie wordt genomen, altijd een proefdruk. Op deze proefdruk kunt u precies zien op welke plek de bedrukking komt te staan, ook kunt u dan de kleurencombinatie van uw pen en uw eigen bedrukking bekijken. Als u de proefdruk akkoord geeft, en uw betaling online heeft voldaan, dan zullen de door u uitgekozen geschenken zo snel mogelijk in productie worden genomen. 

Goedkope pennen bedrukken 

Goedkope pennen bedrukken gebeurt bij ons via een tampondruk. Natuurlijk kunnen de van metaal gemaakte geschenken ook worden gegraveerd. Een tampondruk wordt aangebracht via een soort stempel, terwijl een gravering door middel van een laserstraal tot stand komt.

Uw eigen goedkoop bedrukte pen moet natuurlijk wel herkenbaar zijn voor de buitenwereld. U kunt zich onderscheiden met de bedrukking. Een goedkope pen kan bijvoorbeeld meestal op twee plekken worden bedrukt:

  • clip aan de bovenkant;
  • over de lengte van het geschenk.

Een goedkope pen kunt u bedrukken met een afbeelding zoals uw logo, maar ook alleen met tekst. Deze tekst kan in uw eigen huisstijl worden bedrukt, maar ook in een standaard lettertype.

Contact opnemen

Voor meer vragen kunt u altijd terecht bij ons, wij zijn te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Onze pennen 

Kijk voor onze pennen bij touchscreen pennen, metalen pennen en kunststof pennen.

Goedkoop bedrukte pennen & potloden

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10

Direct korting

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5% korting op uw eerstvolgende bestelling.