PERSOONLIJK ADVIES

Parker pennen bedrukken

Parker pennen met een mooie bedrukking worden vaak gebruikt om weg te geven aan goede klanten of relaties. De Parker pen is een relatief duur geschenk en zal daarom niet gebruikt worden als ‘strooigoed’, maar als een mooi relatiegeschenk om uw klanten of relaties te verblijden. Wanneer u er een bedrukking op laat plaatsen, zal uw klant of relatie nog vaak aan u denken. Daarnaast kunnen de mensen om diegene heen ook in aanraking komen met de Parker pen en de bedrukking, waardoor u onbewust reclame maakt. 

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 2
Geen resultaten gevonden.
1 2 2

De bedrukte Parker pennen hebben we in verschillende prijsklassen en verschillende kleuren. Zo is er voor elk bedrijf een mooie Parker pen met bedrukking te vinden op onze website!

Bedrukte Parker pennen worden vaak weggegeven in mooie geschenkdoosjes. Door zo’n mooi doosje wordt het extra leuk om een mooie Parker pen met bedrukking weg te geven en op deze manier is het echt een ‘cadeautje’.

Parker pennen bedrukken

Parker pennen bedrukken we doormiddel van een gravering. Dit is de mooiste manier om een Parker pen te bedrukken. Bij deze druktechniek zullen de laserstralen ervoor zorgen dat uw logo netjes en strak op de Parker pen komt te staan. Naast uw logo kan u ook andere dingen op de Parker pen laten bedrukken, zoals: 

  • Uw bedrijfsnaam;
  • Uw contact gegevens;
  • Een kleine zin;
  • Etc.

Parker pennen bestellen

Bedrukte Parkerpennen kan u gemakkelijk bestellen op de website van De PennenBoer, hier staan alle soorten op. Wanneer u de juiste gevonden heeft kan u een opdracht plaatsen en u weet meteen waar u aan toe bent, u hoeft namelijk niet te wachten op een offerte. Nadat u de order geplaatst heeft, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om onze werkprocedure te bespreken. Indien gewenst sturen wij altijd een gratis digitale proefdruk toe. De PennenBoer kan niet alleen erg snel leveren aan Nederlandse klanten, maar nu ook aan Belgische klanten.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Bel of mail gerust! Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 08:30 en 17:00.

  • Mailadres: info@depennenboer.nl;
  • Telefoonnummer Nederland: +31 (0) 74 711 0211;
  • Telefoonnummer België: +32 (0) 78 48 1648.
Meer schrijfwaren bij De PennenBoer!

Meer schrijfwaren vindt u natuurlijk ook bij De PennenBoer, zoals: potloden, timmermanspotloden en touchscreen pennen

Parker pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Goede communicatie en snelle levering van de bestelling.

Gemeente Hengelo

10

Snel en vriendelijk geholpen, zelfs een spoedvraag was geen probleem.

Roelofse

8

Good variety of gifts, well priced, quick service and easy website for ordering.

Lesley

9

Producten met prima prijs-/ kwaliteitverhouding. Snelle levering!

Johnson & Johnson

10