PERSOONLIJK ADVIES

Parker pennen bedrukken

Parker pennen met een mooie bedrukking worden vaak gebruikt om weg te geven aan goede klanten of relaties. De Parker pen is een relatief duur geschenk en zal daarom niet gebruikt worden als ‘strooigoed’, maar als een mooi relatiegeschenk om jouw klanten of relaties te verblijden. Wanneer je er een bedrukking op laat plaatsen, zal jouw klant of relatie nog vaak aan jouw bedrijf denken. Daarnaast kunnen de mensen om diegene heen ook in aanraking komen met de Parker pen en de bedrukking, waardoor je onbewust reclame maakt. Parker pennen kopen doe je eenvoudig bij De PennenBoer. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel de gewenste Parker pennen eenvoudig via de website. Een uitstekend relatiegeschenk!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

Geen resultaten gevonden.

Parker pennen graveren

De bedrukte Parker pennen hebben we in verschillende prijsklassen en verschillende kleuren. Zo is er voor elk bedrijf een mooie Parker pen met bedrukking te vinden op onze website! Bedrukte Parker pennen worden vaak weggegeven in mooie geschenkdoosjes. Door zo’n mooi doosje wordt het extra leuk om een mooie Parker pen met bedrukking weg te geven en op deze manier is het echt een ‘cadeautje’. Daarnaast is het ook een uitstekend geschenk voor uw werknemers. Een Parker pen met de naam van de werknemer erop is een leuk cadeau om te geven in bijvoorbeeld een kerstpakket. Een klein cadeau wat toch waardering uitspreekt en persoonlijk is. Daarnaast is het ook mogelijk om Parker pennen te graveren. Daarmee geeft u de Parker pen net wat meer uitstraling. Heeft u bijvoorbeeld belangrijke relaties of uw personeel die u wilt verrassen? Laat dan een Parker pen graveren, daarmee geeft u hen een prachtig en praktisch geschenk.

Parker pennen graveren biedt veel mogelijkheden

Parker pennen bedrukken we onder andere doormiddel van een gravering. Dit is de mooiste manier om een Parker pen te bedrukken. Bij deze druktechniek zullen de laserstralen ervoor zorgen dat uw logo netjes en strak op de Parker pen komt te staan. Uiteraard is het ook mogelijk om andere dingen dan uw logo of de naam van uw werknemer op de Parker pennen te graveren. Neem bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, contactgegevens, uw slogan of een persoonlijke tekst voor uw relatie. U heeft eindeloos veel mogelijkheden om Parker pennen te graveren. Wanneer u een Parker pen laat graveren kunt dit geheel zelf beslissen. Heeft u liever wat advies? Neem dan eenvoudig contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Parker pennen graveren niet iets voor uw bedrijf? Wij hebben nog meer schrijfwaren voor u beschikbaar! Neem bijvoorbeeld ons gehele assortiment pennen, potloden of bekijk onze touchscreen pennen. Daarnaast hebben we nog veel meer mogelijkheden, bekijk onze website rustig door en bestel de gewenste geschenken eenvoudig via onze website. Door ons brede aanbod kan vrijwel elk bedrijf voor elke doelgroep een relatiegeschenk of promotieartikel vinden.

Parker pennen en andere geschenken bestellen bij De Pennenboer

Bedrukte Parker pennen kan u gemakkelijk bestellen op de website van De Pennenboer, hier staan alle soorten op. Wanneer u de juiste gevonden heeft kan u een opdracht plaatsen en u weet meteen waar u aan toe bent, u hoeft namelijk niet te wachten op een offerte. Nadat u de order geplaatst heeft, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen om onze werkprocedure te bespreken. Indien gewenst sturen wij altijd een gratis digitale proefdruk toe. Parker pennen kopen en graveren is nog nooit zo eenvoudig geweest! Daarnaast heeft De Pennenboer nog veel meer relatiegeschenken en promotieartikelen beschikbaar. Hierdoor hebben we vrijwel voor iedereen een geschikt relatiegeschenk of promotieartikel beschikbaar. De Pennenboer kan niet alleen erg snel leveren aan Nederlandse klanten, maar ook aan Belgische klanten. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies? Bel of mail gerust! Wij zijn elke werkdag te bereiken tussen 08:30 en 17:00.

  • Mailadres: info@depennenboer.be;
  • Telefoonnummer Nederland: +31 (0) 74 711 0211;
  • Telefoonnummer België: +32 (0) 78 48 1648.
Parker pennen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Zeer tevreden van!

Ruben uit Smits

9

Snel

Janine uit Ootmarsum

10

Goede communicatie en levering naar wens

b uit best

10

Snelle service en alles is naar wens!

Isabelle van de Nadort uit Reduzum

9