PERSOONLIJK ADVIES

Promotieartikelen bedrukken

Goedkope bedrukte promotieartikelen zijn bij De Pennenboer ruimschoots te vinden. Dit komt omdat de categorie goedkope bedrukte promotieartikelen zeer breed is. Deze promotieartikelen zijn bedoeld om te gebruiken voor actie en bepaalde evenementen, zoals beurzen, bijeenkomsten en andere. Over het algemeen zijn bedrukte promotieartikelen vrij goedkoop, ze worden in grote getallen besteld en weggegeven. Denk bijvoorbeeld aan de bedrukte pennen of aanstekers, veel bedrijven hebben wel een voorraad bedrukte pennen liggen om uit te delen. Echter doen we daar bij De Pennenboer daar nog een schep bovenop. Wij zijn namelijk met al onze bedrukte relatiegeschenken goedkoop. Al onze geschenken zijn van uitstekende kwaliteit, kijk gerust eens rond!

Persoonlijk advies

Gratis digitale proefdruk

Snelle levertijd

1 2 3 16
Geen resultaten gevonden.
1 2 3 16

Goedkoop promotieartikelen bedrukken

Een promotieartikel is één van de meest bedrukte artikelen door bedrijven. Deze bedrukte promotieartikelen worden weggegeven op verschillende evenementen, bijeenkomsten en veel andere gelegenheden. Door promotieartikelen te bedrukken en weg te geven kunt u op een leuke manier reclame maken voor uw bedrijf. Bij De Pennenboer kunt u goedkope promotieartikelen bedrukken en in grote aantallen bestellen, zo bent u in één bestelling klaar voor uw evenementen. Dat bespaart u een hoop tijd en geld. Een aantal voorbeelden van de verschillende promotieartikelen die u kunt bedrukken en bestellen bij ons zijn:

 

  • Flessenopeners
  • Spaarpotten
  • Frisbees
  • Tassen- / sleutelhangers
  • Keycords

De bovenstaande producten zijn maar een klein deel van ons assortiment. U kunt kiezen uit een breed assortiment bedrukte promotieartikelen. Verder hebben wij ook grotere relatiegeschenken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor katoenen tassen bedrukken, mutsen bedrukken en nog veel meer. Bij De Pennenboer hebben we een groot assortiment relatiegeschenken die allemaal bedrukt kunnen worden. Weet u niet wat u moet kiezen? Neem contact met ons op, wij kunnen u wellicht de juiste richting in sturen of het juiste promotieartikelen aanwijzen.

Goedkope bedrukte promotieartikelen

Bij De Pennenboer gebruiken we verschillende bedrukkingstechnieken om zo alle geschenken op de juiste manier te bedrukken. Elke goedkoop promotieartikel wordt bedrukt met de juiste bedrukkingstechniek met de juiste eigenschappen zodat uw bedrukking uitstekend naar voren komt. Voor uw bedrukking kunt u kiezen voor bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, de bedrijfsnaam of een herkenbare foto. Ook is het mogelijk om de promotieartikelen te bedrukken in uw huisstijl kleuren. Daarmee vergroten we de herkenbaarheid ook mee. Voordat wij uw promotieartikelen bedrukken krijgt u allereerst een gratis online proefdruk. Wanneer u akkoord gaat met de proefdruk, dan beginnen wij met het bedrukken van uw promotieartikelen. U heeft heel veel mogelijkheden voor het bedrukken van uw promotieartikelen. 

Het maken van de juiste keuzes kan lastig worden met zo veel mogelijkheden. Daarom staan onze specialisten voor u klaar met passend advies op maat. Loopt u ergens tegenaan of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder met het kiezen van de juiste promotieartikelen. Wij zijn te bereiken via:

Nederland

     074 711 0211

België

     078 48 1648

E-mail

     info@dePennenBoer.nl

Promotieartikelen bedrukken

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Uitstekend!

Liesbeth Van de Velde uit Gijzenzele

10

opdracht prima uitgevoerd

Joke uit Den Haag

9

Doen wat ze zeggen!

Linda uit Haren

10

Snelle levering, goede klanterservice, prima producten

Robert Maclean uit Hillegom

10